• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Portekiz' e Gitsem mi?

Bir de portekizde çocuklu, hamile, yaşlı, engelli önceliği çok katıdır. Pasaport kontrolünde eu vatandaşı veya uçuş ekibi tarafından hızlı geçersiniz, asansör sırası beklemezsiniz, mc donalds bile öncelik tanır. Genel olarak yardımseverler, valizlere falan mutlaka birileri el atar. Bu kadar iyi özelliğe bir de kötüsüne yazayım, karnını doyurmak isteyen aramasın. Mutfakları kötü.
Orda mı yaşıyorsun canım ya da gezmeye mi gitmiştin ??

İki cocukla zor iş hem de Bi hafta için, tabi normalde nasıl durumunuz bilmiyorum sizin için bir fırsatsa değerlendirin. Ama yok büyüyünce de her istediğim yere giderim diyorsanız, gitmeyin =) ayrıca o fıldır fıldır gezen bloggerlar genelde yabancı. Türk cocukları neden cok aglıyorlar bilmiyorum.
Yapacagim yorum buydu süper 👏👏

Lusi Lusi uçakta kriz olursa diye çantana 2-3 tane minik ilginc oyuncak,resimli kitapçık filan at ama yeni olsun,çocukların hiç görmediği birşey. Oyalayacak şeyler tükendiğinde son çare onları bir bir çıkar. Ben araba sürdügüm zamanlar gideceğim yer uzaksa,arkamdaki minik canavarlari bu sekil çok kandırdım
Yeni kitap oyuncak alayım bak bu iyi fikir :KK200:

Selam hanımlar değerli fikirlerinizi ihtiyacım var.
Biri 2.5 yasında diğeri 5 aylık iki çocuğum var.
Eşimin Portekiz' e gitmesi icap etti. Ekim ayında bi kaç gün.
Sorum şu ki biz de onunla gitsek iki çocukla uçak seyahati nasıl olur?
Küçük 5 saat (en iyi ihtimalle) uçak yolculuğuna dayanabilir mi sizce ??
Ne sorunlar bizi bekliyor olabilir?
Gitmişken bir hafta kalırız düşüncesindeyim bu arada.
Küçük çocuklarla fıldır fıldır gezen bloggerlar var imrenmelik de olayın gerçek yüzü nedir deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :KK200: :KK200:

Eğer sabırlı olacak ve orada birbirinizi yemeyecekseniz bence git. Gayet güzel olur. Giderken yalnız 2 küçük çocukla gidiyor olduğunuzun ve tek başınamışsınız gibi rahat gezemeyeceğinizi bir kafanıza oturtun o zaman beklentiniz de yüksek olmayacağı için güzel geçer bence.

İki çocuk için de bebek arabası götürmeyi unutmayın. Yoksa çok zorluk çekersiniz. Küçük olanın büyük ihtimal sürekli bebek arabasında uyuyacağını düşünüyorum. Büyük de yorulunca atarsınız bebek arabasınagezersiniz.

Eşinizin ve sizin sabırlı ve anlayışlı olmanız da çok önemli. Öyle değilde çabuk sinirlenen, asabi tiplerseniz valla kavga eder ilk uçakla gelirsiniz :D

Eğer sabırlı olacak ve orada birbirinizi yemeyecekseniz bence git. Gayet güzel olur. Giderken yalnız 2 küçük çocukla gidiyor olduğunuzun ve tek başınamışsınız gibi rahat gezemeyeceğinizi bir kafanıza oturtun o zaman beklentiniz de yüksek olmayacağı için güzel geçer bence.

İki çocuk için de bebek arabası götürmeyi unutmayın. Yoksa çok zorluk çekersiniz. Küçük olanın büyük ihtimal sürekli bebek arabasında uyuyacağını düşünüyorum. Büyük de yorulunca atarsınız bebek arabasınagezersiniz.

Eşinizin ve sizin sabırlı ve anlayışlı olmanız da çok önemli. Öyle değilde çabuk sinirlenen, asabi tiplerseniz valla kavga eder ilk uçakla gelirsiniz :KK70:
Dün atleti ters giyince sinirlenen bi adam bu :KK53:
elbette gerileceğiz gerilim kaçınılmaz biz de alışkınız da gezmeyi planlamak lazım detaylı

Ben olsam giderdim, yapına bağlı bi durum pimpirik bi anneysen rahat edemezsin onun dışında bi sorun olmaz

Ben olsam gitmezdim hoş benimkiler kocaman kücük 6 yasinda ama şehir değiştirdiğimizde bile ya ateşlenir ya kusar burnumdan gelir ülke değistirmeyi düsunemiyorum uzun zamandir sehir disina kalmali da gitmedim simdi de okullar açiliyor oh ne ala yanliz bizi cidden ev paklar ama siz gitmek istiyosaniz gidin derim bir daha firsatiniz olmayabilir

ben olsam kesın gıderdım bu fırsat 10 kere gelmez kı ayagına.. evet cocukla seyahat zor yorucu olucak ama ona gore gezersınız. esınle cocukları paylasıcaksınız. kucuge sen buyuge o bakıcak.. ucakta kucugun uyku saatı olursa tadından yenmez sonrakı kısımda bıseyler yedırırsın ucagın ıcınde kalkıp dolasırsınız. oyuncak verırsın en kotu cızgı fılmle oyalarsın.. benım kızım da hareketlı yerıne gore mızmızdır ama yıne de gezerım. cok yorulucaksın orası kesın :)

Back