• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Portekiz' e Gitsem mi?

Kedicim aklıma gelen tek şey bebiş küçük olduğu için salgın hastalıklar vs ler.. doktorun izin verirse git bence kanguru ya da slinge bağlarsın

alırım çocuklarımı giderim valla :) eşim çalışırken bende gezerim çocuklarımla ;)
tecrube deneyim iyidir her zaman ...
biz türk insanın asıl sorunu adım atmamak , cesaretli olamamak..
ayrıca bolggerlardan 2 çocuk anne geziyor ustelik turk olan cok var. .

Anane , babanne fılan yok mu?
Var da ikisi de şehir dışında oğlan kreşe gidiyor normalde. Siz bakın desek iyi bebek yıpratıcı olur onlar için de oğlan da kreşe gidemeyecekse bizimle olsun mantığındayım. Kız da emiyor üstelik.

Bakin ona bencede.. ucakta tv ekrani oluyo genelde.. cocuklar oyalaniyor..yemek oluyor.. bunlar olmasa nolcak denirde valla uzun suren yolculuklarda cok iyi.
Büyük uyur kalırssa tadından yenmez olmadı tablete çizgifilm yükleyeceğiz ki oyalansın

Var da ikisi de şehir dışında oğlan kreşe gidiyor normalde. Siz bakın desek iyi bebek yıpratıcı olur onlar için de oğlan da kreşe gidemeyecekse bizimle olsun mantığındayım. Kız da emiyor üstelik.
O zaman olmaz askım.
Daha sonra basbasa balayı yaparsınız.
Ama kucugune bısı al , tasma gbı .Kaybetmeyın oralarda

Kedicim aklıma gelen tek şey bebiş küçük olduğu için salgın hastalıklar vs ler.. doktorun izin verirse git bence kanguru ya da slinge bağlarsın
Balımm haklısın kontrol de sorarız doktoruna iyi dedin.
Kangurumuz var işimizi kolaylaştırır

Çocukların usluysa ve sana yolda sorun çıkaracak çocuklar degilse git tabiki :)

Bence gidin. Ben kizimla 40 gunlukken ilk sehir disi gezisine basladim. O gun bugundur geziyoruz. Cocukla gezmek ayri guzel. Tek onerim. Mutlaka bi kanguru birde hafif puset olsun yaninizda. Baston tipi. Ama yatak ozelligide olan bastonlardan. Dandiklerden degil.

Tabiki gidin bence. En kötü senaryo ne olabilir? 5-6 saat boyunca iki çocuk da ağlar :) ki hiç susmadan ağlamaları imkansıza yakın bence :) ama ailece güzel bir tatil ve güzel anılar icin kesinlikle değer. Bazen ihtiyacımız olan tek şey ufacık cesaret :) düşünmeyin bile.

Gidilir niye gidilmesin? Ben de çocuklarim küçük gezilir mi gidilir mi muhabbetini anlamıyorum.

Bana kalırsa git valla hem değişiklik olur. En fazla ağlarlar evde yaptıkları gibi korkmayın ikiniz birden halledersiniz

Selam hanımlar değerli fikirlerinizi ihtiyacım var.
Biri 2.5 yasında diğeri 5 aylık iki çocuğum var.
Eşimin Portekiz' e gitmesi icap etti. Ekim ayında bi kaç gün.
Sorum şu ki biz de onunla gitsek iki çocukla uçak seyahati nasıl olur?
Küçük 5 saat (en iyi ihtimalle) uçak yolculuğuna dayanabilir mi sizce ??
Ne sorunlar bizi bekliyor olabilir?
Gitmişken bir hafta kalırız düşüncesindeyim bu arada.
Küçük çocuklarla fıldır fıldır gezen bloggerlar var imrenmelik de olayın gerçek yüzü nedir deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :KK200: :KK200:
İki çocukla zor gelirdi bana ben olsam gitmem

Eğer eşiniz çocuklarla ilgilenme konusunda yardımcıysa gidin bence.

Selam hanımlar değerli fikirlerinizi ihtiyacım var.
Biri 2.5 yasında diğeri 5 aylık iki çocuğum var.
Eşimin Portekiz' e gitmesi icap etti. Ekim ayında bi kaç gün.
Sorum şu ki biz de onunla gitsek iki çocukla uçak seyahati nasıl olur?
Küçük 5 saat (en iyi ihtimalle) uçak yolculuğuna dayanabilir mi sizce ??
Ne sorunlar bizi bekliyor olabilir?
Gitmişken bir hafta kalırız düşüncesindeyim bu arada.
Küçük çocuklarla fıldır fıldır gezen bloggerlar var imrenmelik de olayın gerçek yüzü nedir deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :KK200: :KK200:

Çocuklarınızın huyunu suyunu en iyi siz bilirsiniz, kimi çocuk kaldırır kimisi huysuzlanır. En iyi siz karar verirsiniz. Ama sizin hem 2 çocuğunuz var hem de ikisi de küçük bence. Ben olsam gitmezdim

Back