• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Portekiz' e Gitsem mi?

Çocuğa bağlı bu aslında...
Ben benimkiyle gitmezdim mesela...hala da gitmem...isterik evlat:KK53::KK53: cizgi film de paklamiyor artık

Bence değerlendirin bu fırsatı. Thy porto ve lizbona direkt uçuyor. Eğer gitmeye karar verirseniz gündüzlerin çok sıcak, gecelerinse nispeten serin olduğunu göz önüne alıp valiz hazırlayın.

küçük olan 5 saat boyunca ağlayabilir ya.

geçen instagramda bi post gördüm. bebeğiyle seyahat eden anne tüm uçağa kulak tıkacı dağıtmıştı :D şimdi düşünüyorum yani kısa masafeli uçuşlarda sürekli ağlayan bebeklere denk geldim ama ben hiç sorun etmedim. ama 5 saatlik uçuşta bilemiyorum.

küçük olan 5 saat boyunca ağlayabilir ya.

geçen instagramda bi post gördüm. bebeğiyle seyahat eden anne tüm uçağa kulak tıkacı dağıtmıştı :KK70: şimdi düşünüyorum yani kısa masafeli uçuşlarda sürekli ağlayan bebeklere denk geldim ama ben hiç sorun etmedim. ama 5 saatlik uçuşta bilemiyorum.
Onu ben de gördüydüm de o hallere düşebilme olasılığımı hiç düşünmedimdi :KK53:

Bence değerlendirin bu fırsatı. Thy porto ve lizbona direkt uçuyor. Eğer gitmeye karar verirseniz gündüzlerin çok sıcak, gecelerinse nispeten serin olduğunu göz önüne alıp valiz hazırlayın.
THY iyidir zaten dimi du bakalım eli sıkı baba kişisi hangi hava yolu şirketiyle karşımıza çıkacak :KK53:

Selam hanımlar değerli fikirlerinizi ihtiyacım var.
Biri 2.5 yasında diğeri 5 aylık iki çocuğum var.
Eşimin Portekiz' e gitmesi icap etti. Ekim ayında bi kaç gün.
Sorum şu ki biz de onunla gitsek iki çocukla uçak seyahati nasıl olur?
Küçük 5 saat (en iyi ihtimalle) uçak yolculuğuna dayanabilir mi sizce ??
Ne sorunlar bizi bekliyor olabilir?
Gitmişken bir hafta kalırız düşüncesindeyim bu arada.
Küçük çocuklarla fıldır fıldır gezen bloggerlar var imrenmelik de olayın gerçek yüzü nedir deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :KK200: :KK200:
Kızım 5 aylıkken kanguruyla sümelaya çıkardım tabi uçakla gittik istanbuldan emdiği için çok rahattı uçuş. 2 yaş itibari ile pasaportunu çıkarrtık ben iş seyahatlarine giderken eşim ya da bakıcı ile yanımdaydı..bir sürü ülkeyi defalrca gezdi..noramlde sakin çocuklar ise ve bebek emiyorsa rahat

Çocuğa bağlı bu aslında...
Ben benimkiyle gitmezdim mesela...hala da gitmem...isterik evlat:KK53::KK53: cizgi film de paklamiyor artık
Heheh sizinki nasıl coşuk mu :KK53:
Vallahi benim büyüğü gören böyle çocuk görmedik diyorlar ama ona güveniyorum anasını mahvetmeyecek uslu uslu duracak uyuyacak :halay:hayaller downloading :deli::KK53::KK53:

Bence gidin. Ben kizimla 40 gunlukken ilk sehir disi gezisine basladim. O gun bugundur geziyoruz. Cocukla gezmek ayri guzel. Tek onerim. Mutlaka bi kanguru birde hafif puset olsun yaninizda. Baston tipi. Ama yatak ozelligide olan bastonlardan. Dandiklerden degil.
Şehir dışı biz de çok gezeriz büyük alışkın seyahate de küçük için aşırı bir deneyim bizi bekliyormuşcasına heyecanlıyım :KK53:

Gidilir niye gidilmesin? Ben de çocuklarim küçük gezilir mi gidilir mi muhabbetini anlamıyorum.
Neden anlamiyorsun? Valla bi anne icin cok buyuk zorluk, ama imkansiz degil. Evden cikana kadar ve gelene kadar cok sorumluluk. Surekli cocuklarin yemegini dusunuyorsun. Buyuk insan herseyi yer ama 2,5 yasindaki herseyi yemez.. baharatli vs vs. Kucuk olan sadece memedeyse sorun yok. Ben 7 yasindaki oglumu dusunmuyorum pek kuru ekmek yer yeri gelirse ama 2 yasindaki yemiyor meela

Ha birde hava degisimi carpar mi? Cocuk hasta olur mu? Olursa 1 haftam ziyan olur mu? Vs vs hepsi dusunce oluyor..

Büyük uyur kalırssa tadından yenmez olmadı tablete çizgifilm yükleyeceğiz ki oyalansın
Bi kez oyle yolculugum oldu:) buyukleri babaya attim kucuk olanda uyudu ve ben yemegimi yedimkahve bile ictim💕 darisi sana olsun

Ülke içinde arabayla çok gezeriz de uçak farklı olur tabi.
Kız dünya kadar türk blogger var gezip duran bi ecnebiler değil
Cocuklu var mı türkler arasında bilemedim, ama onlar alısık işte sorun orada. Ben 6 ay kadar yurtdısında kaldım sadece dönüşte ucaktw hep Türk cocuklar aglıyordu 😂😂

THY iyidir zaten dimi du bakalım eli sıkı baba kişisi hangi hava yolu şirketiyle karşımıza çıkacak :KK53:
Thy iyi oluyor. Ekranında çizgi film vardır, çok katı kurallarınız yoksa izletebilirsiniz. Büyük yanlış hatırlamıyorsam 2.5’tu. Onun koltuğu olur zaten, küçük de kucağınızda emerek uyur, olur biter. Bence korkulacak bir şey yok. En kötü ihtimalle ağlar, ee ağlasın. Ne olacak?

yabanci bebeler zaten asil doguyorlar aglamazlar katiyen hep ebeleri dogdugunda popolarini tokatlamadigindan oluyor bunlar.
bizimkileri bi tokatliyorlar ondan sonra sustur susturabilirsen :deli:
bebek bu yahuu aglar aglar, zibilyon yolculuk yaptim bebek aglayacak diye ucmamak islanicam diye denize girmemek gibi bisey.
gez gitsin yaw bu kadar incelemeye gerek yoook

Yoo, algıda seçicilik. Çocukların türkü, kürdü, arabı, portekizlisi olmaz. Her çocuk ağlayabilir.
Sadece oyalanabiliyorlar, daha fazla aktivite yapıyorlar. Hepsinin elinde kitap bundan zevk alıyorlar, cünkü anne ve babalarından gördükleri davranış sekli bu. Öğretilen bir olgu ve mizacları daha uysal, daha rahat bir yasam sekline sahip oldukları için.

yabanci bebeler zaten asil doguyorlar aglamazlar katiyen hep ebeleri dogdugunda popolarini tokatlamadigindan oluyor bunlar.
bizimkileri bi tokatliyorlar ondan sonra sustur susturabilirsen :deli:
bebek bu yahuu aglar aglar, zibilyon yolculuk yaptim bebek aglayacak diye ucmamak islanicam diye denize girmemek gibi bisey.
gez gitsin yaw bu kadar incelemeye gerek yoook
Bindigin ucagin yuzde 99 u turklerden olusuyorsa, zaten turk bebelerinin aglsmasini gormek cok dogal😂

Küçükler de kime bırakayım işte hem onlarsız zevkli olmaz gibi geliyor

Annene birakamazmisin? Cocuk ile cok yorucu oluyor. Bebek arabasinu her yere taşimak, her yerde bez değistirme yeri yok, kücügü daha günde 2 defa uyuyordur,..

Bence eş ile ilişki çok çok önemlidir. Bazen çocuktan sonra bu unutuluyor. Firsat olmuşken, kesinlikle eşin ile tek git. Gez toz, geç uyan, geç yat,.. Çocuklar yokluğunu bile anlamaz, ve sizde daha enerjik geri dönersiniz.

Eğer eşin yardımcı ise git yoksa gitme eziyet olur. Gerçi büyük olan 5 yaşında bir yükü olacağını sanmıyorum. Bende bebek bekliyor ve Londra’da yaşıyorum. Bebek doğduktan sonra sık sık İstanbul’a geleceğim bakalım nasıl bir macera bekliyor beni de🙈🙈

Back