Zeytinyağlılar Portakallı Pırasa ve Şehriyeli Tavuk Salatası (Komili Zeytinyağı sponsorluğunda)

yapınca paylaşırım canım

hep duydum ama hiç yemedim mils cim:26::26::26::26:

gendime pilavı var sivasın biliyomusun kdr cim aşurelik buğdayla yapıyolar çok güzel oluyo

Kizlar hafta sonu bolum mudurumu yemege alacagim
Menum:corba,lahmacun,piyas,bol yesillik salata
Tatli ne yapayim? Birde yanina ekstra bi yemek zeytinyagli yapmalimiyim?
Yardim lutfennnn

zeytinyağlı olarak portakallı pırasa yap tatlı olarakda çikolatalı puding yap sütlü tatlı hafif olur

vaayyy süppersin demek sende yaptın portakallı pırasayı etti 2 sara_28 de yapmış çok beğenmiş...
ikinizinde ellerine sağlık...

sağol canım

aynen canım güzel muhabbetler olmuş okudu..

canım yaa benimde ihtiyacım var detoksa yapacağım ayran detoksunu ama wc ye cok cıkartıyo diyolar doğrumu iş yerinde problem
olmasın diye yapmıyorum...

ilk kez denedim böyle bişi..
valla bol su içinde çok giidyosun ama byüük abdestin olmuyor gibi çünkü bişe yemediğinden ..

az sabah ishal oldum o kadar

kızlar eve geldim geçen gün balkon saksıma maydanoz ekmiştim bugünde soğan kıskaları aldım onlarıda maydanozların yanına ektim çıkınca size kısır yapacam şimdi gidip yemek yapmam lazım akşamki menüm etli patates yemeği pirinç pilavı salata cacık sizlere iyi sohbetler ben gidip mutfağa gideyim

yemek varmış zaten yeni menüye ne gerek var canım...
adam nohutla beslenmiş bu yaşına kadar hayla nohut yiyooooo şikayet etmiyomu hiç

valla mırın kırın durumu var tabisi ama napiiiiim.....
ben çok canım çekerek yapmıştım yemeği.. nasıl canım istemişti ama..sanırsın gebeyim
akşamda sorarsa valla yorgunum yapamadım yemek napiim..

ilk kez denedim böyle bişi..
valla bol su içinde çok giidyosun ama byüük abdestin olmuyor gibi çünkü bişe yemediğinden ..

az sabah ishal oldum o kadar

hem arınmak hem kilo için yapmak istiyorum canım hatta bende yemeği azalttığımdan kabızlık cok yasıyorum haftada 1-2 çıkıyorum 3 olmuyo bile o yüzdende yapmak istiyorum aslında ama wc işte olunca naıl olur diyede düşünmeden edemiyorum tatilimde 1 gün olunca öyle kalıyorum yapamadan

]

yok canım yemedim ama buğday evimizden eksik olmaz..
mutlaka güzeldir mesela biz hiç prinçli yoğurt çorbası yapmayız..
karadenizde çok tüketiliyor pirinç zaten..ben buğdaylı yaparım çorbayıda..
neyse kocam geliyomuş..
benimde mercimek çorba,yeşil fasulye bide salata yapıcam menümde..
ama bu kocama..
benimde ...2saatte bir kase ayran içeceğim :)))

senin menünde de en sevdiklerim var benim..
ama tocam taze fasul yemiiiii
onun yüzünden hasret kaldım yaaa..
bende senin gibi yoğurt çorbasını hep buğday namı diğer yarma ile yaparım..
anamdan üle gördüm napiim

arada yap gülüm bişi olmaz eminim lezzetli olur...
ev hatunusun yıllardır...
bu kadar dolma muhabbetine yarın bi dolma bekliyorum senden

aynen canım güzel muhabbetler olmuş okudu..

canım yaa benimde ihtiyacım var detoksa yapacağım ayran detoksunu ama wc ye cok cıkartıyo diyolar doğrumu iş yerinde problem
olmasın diye yapmıyorum...

yemek kültürümüzü geliştime çalışmaları içindeyiz

yoğurt çorbasını bizde buğdayla yaparız bigün nasıl yaptığımı yazarım sana ben hala burdayım gitmem lazım ayol yoksa akşama aç kalacaz

deryacım sen benle küsmüsün ben sana hep yazıyorum ama sen beni görmezden geliyosun bilmeden kırdım mı seni :26::26::26::26::26:

arada yap gülüm bişi olmaz eminim lezzetli olur...
ev hatunusun yıllardır...
bu kadar dolma muhabbetine yarın bi dolma bekliyorum senden

yemek kültürümüzü geliştime çalışmaları içindeyiz
hımm şeyy bilmem yarın olurmu bakıcaz :26:
ben az yiyorum zaten yaa...
bu kültürü sevdim

deryacım sen benle küsmüsün ben sana hep yazıyorum ama sen beni görmezden geliyosun bilmeden kırdım mı seni :26::26::26::26::26:

nayııırrr nolamaaaaaazzzz..
hayatııımmmm canım benimmm nie küseyim saa ben..
valla farkında değilim bebeiim...
öpüşek gel dostluğumuz peksin
öle bişi de yuhk sakın aklına öle biş getirme..
çiğküftene de bayıldım bu arada...
saram canım üle bişi yuhk kurban olduğum..

bende ekcem çok istiyorum taze taze koparıp ne güzel salatalar yaparım diye düşünüyorum çok iyi yapmışsın canım..
akşamki menüde süper yanii..
bende kuru fasülye pilav biber dolması kabak yemeği çorba var hangilerini çıkarcam henüz düşünmedim hepsi olmaz ama

gebelikte görcem seni inşallah böle aşerirken...
her akşam bende yemek yapmıyorum zaten kahvaltılık bizim en sevdiğimiz menüdür karı koca...

hımm şeyy bilmem yarın olurmu bakıcaz :26:
ben az yiyorum zaten yaa...
bu kültürü sevdim

sen az yiyon diye eşin zafiyet geçircek garibimmm..
ben az az alıyorum sebzeleri yaptığım yemek genelde ikinci kez yenmiyo eşim tarafından bi kaç gün sonra yeni yaptım diye kandırıp yedirebiliyorum anca

dur gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
kara gözlümmmm dinleeeeeeeeeeee
yapma banaaaa gitmeeeeeeeeeeeeee

diyesim geldiii..Saraaa belki sen bilirsinn orkide nasıl evde bakıcammm..Netten araştırdım ama teknik terimler varr..Ne bileyim ben onlarıı yok bilmme ne gübresi falann..Su verecekmiyimmm..Bir sürü tomurcuğum var benimm açmaları lazımm..olmadı zaten şöyel bir yazı buldumm yicezz onları afiyetlenn :))
'''Orkide doğal güzelliği ile dikkat çekme de özel bir hünere sahip dünyanın en sevilen çiçeği. Çekiciliği yalnızca görünüşünde değil yaydığı güzel kokularla kendini cezbeden bu yüzden afrodizyak etkisinin olduğuna inanılan bir çiçek. Pek çok kişi hediye orkide aldığında veya orkide hediye edeceğin de ne anlama geldiğini merak ediyor.
Eski yunan da bereketi ve erkekliği temsil eden orkidenin cinsiyeti belirlemede rol oynadığı düşünülüyordu. Büyük orkide yumrularını yiyen erkeğin erkek çocuğu, küçük yumrular yiyen kadının kız çocuğunun olacağına inanılıyordu. Çin de masumumiyeti ve saflığı, Aztekler de güç ve kuvveti simgeleyen orkide orta çağ avrupasın da yalnızca soyluların yetiştirdiği aristokrat çiçeklerdi.''

neeeeeeyyyy neler okuyom beeeennnn..
millss... dur bebekiiimmmm yapmaaa yoluuurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…