- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
teşekkürler bebişim beğenmene çok sevindimm..denersen tadını da beğenirsin eminimm...oy veren elleriniz dert görmesinCanim hem salatan hemde portakalli pirasa super gorunuyo ellerine saglik yarismadada basarilar canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler bebişim beğenmene çok sevindimm..denersen tadını da beğenirsin eminimm...oy veren elleriniz dert görmesinCanim hem salatan hemde portakalli pirasa super gorunuyo ellerine saglik yarismadada basarilar canim
teşekkürler tatlımm oylarınızı kullabmışsınız elleriniz dert görmesinn....canım ellerine sağlık misssss olmuş gibi duruyor valla ,ohhh ohhh çok güzel görünüyor ellerine sağlık :)
sorma canım bunları yaptığım paylaştığım gece fenalaştım sabahın köründe acildeydim...yani öncesinde olsaydı herhalde yarışmaya katılamazdımm....çok şükür şimdi iyiyim ama yarım günü mü mutfakta geçirebeilecek kadar iyi değilim halaa...canım ellerine sağlık
oyumuz sana tatlım. taş düşürürken bunları yapmak da kolay değil yani.
acıktım zaten yaaaaa.
canım oylama başlamış umarım ii sonuç alırsın hayırlısı olsun....
bu arada şehriyeli tavuklu salatanı denedim süper olmuş ölçülerini göz kararı azaltarak eşimle kendime denemelik yaptım gündeki misafirlerede ondan yapıcam
evet canım denedim..eline sağık güzel olmuş nar ekşiside farklı tat verdi...ayy gerçekten yaptın demek.... ben beğeneceğini biliyordum zaten....hep diyorumm eşimin ana yemek çorba pilav aramadan yediği tek salata..ve kesinlikle doyurucu oluyor.....bildiğin gibi zaten...
oylarınızı kullanmışsınız listeyi gördüm kazen yayınlamış teşekkürler....canımm...
evet canım denedim..eline sağık güzel olmuş nar ekşiside farklı tat verdi...
peki sen başka bi malzeme koyuyomusun içine veya ne gibi seyler koyulabilirki baska
çok lezzetli görünüyor, ismi bile beni hayal dunyasina goturdu kesin deneyecegim insAllah
basarilar dilerim ellerinize saglik!!
ellerinize saglik cok guzel gorunuyor basarilarinizin devamini dilerim
Sunum harika.Havai fişekler harika
Ellerine sağlık
Sunum harika.Havai fişekler harika
Ellerine sağlık
teşekkürler canımmellerine sağlık canım tarifler süperrrr görünüyo başarılar tatlım
teşekkür ederim bildiğin tariflerse lezzetinden eminsindir...ikramaya yemek ve salata cok guzel duruyor,ikisinide cok severim...basarilar cnm
teşekkür ederim ..beğenmene sevindim inşallah denediğinde tadını da beğeneceksin...İkramayacım,
Tariflerin çok güzel ve anlaşılır. Başarılar dilerim yarışmada
ellerine sağlık herşey çok güzel görünüyor
yarışmada başarılar dilerim arkanızdayız
Sevgili Arkadaşlar
Yarışma Süresince sayfama gelerek beğenen yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorumm...
Ama Teşekkürün en güzeli bana birinciliği layık görüp oylarıyla destek veren arkadaşlarıma hepinize teker teker teşekkür ediyorumm ...sağolunn
varolunnn
Eki Görüntüle 692374 Eki Görüntüle 692375 Eki Görüntüle 692374 Eki Görüntüle 692375 Eki Görüntüle 692374 Eki Görüntüle 692375
500_500, 9ay, akasya1978, akgUvercin, alfabe, ALISALIS, arkadnas, asbelove,
atessn, avey, avukathb, axoy_dilara, aygün2008, aysemirac, aysena2286,
aysunayy, bahar35baha, basakss, beba92, bebek_dostuu, belenay, BenKayra,
BenSuzi, be_bem, bilgecebuk, blowhole25, Bns, breezey, burcummm12, burcu_81,
busemtaha, cal, cann82, cansunida, ceco34, chemcat, ciceek, coldriver, cy_76,
dafniya, ddeerryya, delikiz1982, demet3574, demir_akinci, depresifpollyana, derin35,
dmrsda, dorelame, duman85, Durulife, durumavisu, duyguturgay, ebrardeniz, ebrumeric,
ece22, edemir_13, eefile, efeylul, efsuNevfel, egunal, ehiste, elvanelvan, ErGiNSeNa,
ermer, erva64, esiiin, esrdlgr, ewest, eylul2807, fbzeyno, FerideMasaL, filiz86, flzask2003,
fundaonr, gecekusu, geregi dusunuldu!!!, Gokce82, goks, gokyuzu3434, greenjade, gvnl, haksever,
hayalot, hope73, ilkonce, incirim, inci_tanesi, iskorpit, jdeniz, Jollyy, Julietta, karamm,
karasu81, kdr, kelebek2013, KelebekAfyon, kmehtapsu, kokum, krizantem83, kzmrl, lavinialavinia,
LeYLa_21, leyleer, marvaa, Masideaydn, mavera49, melek181, melidia, melikee, melike_ecesuu,
menac, merice35, merve02, meryem00006, Miamaya, millstone, minar, minecan77, mineuyan,
minikmelegim38, misalll, mmousee, moonsherose84, moreblue, mslgnc, muhat, muki, Narbins,
narsude, naz034, NAZIREGUNDAYAYGUN, nazka86, nekadarzor, nes17, Nesliis, nesmit,
nfy_9185, Noksan, nur.sen, nuraykeser1, nurbeb, odyometrist, ozim84, ozlemo248,
Ozlem_ahmet, pamukannesi, papatya1010, papatya50, Periipella, picassoo, PIEDRA3321,
Piskolata, PuCCaaa, Puffy68, rana_82, Rline, RUYASU, saftunc, sara_28, sarliva, sdtive,
sedack, sedamu, SEHAK, selinselinn, selo26, SEN_KOLIK, sevimlikedim71, seyyan, shaninglife,
shanks, simalruzgar, siyahkugu, SKGK, skyline, soulmate84, srln, ssonmez, SUDENAZ222,
SueSue, sumeyye_1983, superisiarzu, supriz06, swetlana, sye, tatlmmm, tekgercegim, TinyLove,
tolga_dyg, toobe, Tripbel, tuha2014, tulin26, turginur, turquoisse, turtimm, tusemim,
UcanFasulye, umay0110, umutege16, Vaw, Wannabemummy, wish_, xNeharx, YARENn,
Yazgim83, Yeliziz2, yeteeeeer, yokhe, zubeyde24, zuhal32, zühal, _alya
Eki Görüntüle 692374 Eki Görüntüle 692375 Eki Görüntüle 692374 Eki Görüntüle 692375 Eki Görüntüle 692374 Eki Görüntüle 692375 Eki Görüntüle 692374 Eki Görüntüle 692375
Ayrıca Bütün tarifler ayrı ayrı çok güzeldi hepimizn ellerine emeğine sağlık...Beni onure ettiniz Çok mutlu oldumm