• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

porselen demlik offffffffffffffffff........

rkyogn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.377
11
318
Diğer
kızlar çeyizimde duran üstü porselen altı çelik çaydanlığımı kullanayım dedim ilk defa amaan bii de baktım demlik çayı doldururken emzik tutmuyo damlatıyo başına gelen oldu mu ?her porselen mi böyle oluyo yeni bi çaydanlığa ihtiyacım var yine porselen alsam bu sıkıntı olacak mı?

porselen demlikler genelde öyledir ,eğer ucu biraz daha ileri ve ince olsaydı olmazdı ,ben alırken ona dikkat ederim genelde ..başıma geldi oradan bilyiorum ...

nasıl almalıyız eylul bı foto falan koysana yada nasıl almamalıyız?
bende tam alıcaktım ıyı denk geldı...sımdıden tesekkurler

altinlar_135265368013.jpg

bunun gibi ucu pot yuvarlak değil de
aşağıdaki gibi olmalı yani anladım..
Fresh-Porselen-Emaye-Caydanlik__78463313_0.jpg
RES2_zps82ffe296.jpg

Son düzenleme:
hah tam ben koyacaktım ki sen halletmişsin canım ,aynen öyle en alttaki foto daha açıklayıcı sanırım ..işte böyle olması gerekiyor..

selam canım benimde çeyizimde vardı üstü porselen altı çelik...
ben misafirlerime kullanıyorum ve çok memnunum...hiç akıtmıyor...
ama normal büyük aile boyu bi başka çelik çaydanmlığım vardı hani şu devrilmez demlikli dediklerinden üçgen gibi duruyor..işte o bana iflah getirtti, resmen yerlere süzülüyordu çaylar...onun bi çaresi yok canım ben kullanmıyorum anneme verdim..bilmem o naptı :)
yenisini alırken dikkat et uç kısmı nekadar ince olursa o kadar iyi demektir..birde alırken konuş, akıtırsa değiştircem de...akıtırsa değiştir..

desene bundan bana hayır yok...tek demlikler satılıyo bakayım ucu düzgün bi tane bulursan onlardan alıp üzerine koyarım olmadı süs gibi durur yine dolapta:9::9:çiçek mi diksem içine bak o da olur...

saksı çok mantıklı rukiyecim baktım netten varmış resim bol bol :)
çok da hoş görünüyor, güzel bir mutfak aksesuarı olur bence, mutfağın penceresine koyabilirsin çok hoş olur :)
mesela şu benim çok hoşuma gitti :)

$images.webp

Back
X