- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Bence krem güzel hoşuma gitti sen bütün olsun istiyorsan pembe al kuzum senin evin sonuçta içine sinsin herseyİlk pembe resim ve onun altındaki diyosn :) pembesindense krem dAha mı iyi diyosn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence krem güzel hoşuma gitti sen bütün olsun istiyorsan pembe al kuzum senin evin sonuçta içine sinsin herseyİlk pembe resim ve onun altındaki diyosn :) pembesindense krem dAha mı iyi diyosn
İki katlı pembe olandan daha mı güzel sence :/Bence krem güzel hoşuma gitti sen bütün olsun istiyorsan pembe al kuzum senin evin sonuçta içine sinsin hersey
Pembe iki katlı daha güzel benceİki katlı pembe olandan daha mı güzel sence :/
O zaman tamammPembe iki katlı daha güzel bence![]()
Allah kurtarsınO zaman tamammay bende ki bu heves kv me yakın oturacağım düşüncesini.unutturuyor :))
Kv ile ortak yarısı eşimin üstüne. Bizim sayılır yani. :)Allah kurtarsınkendi evinizmi
Benim evimde oturuyorsun lafı gelmez ınsallahhhh yada size ev aldım mecbursunKv ile ortak yarısı eşimin üstüne. Bizim sayılır yani. :)
Eşimle bunu konuştum canım. Öyle bişey demez ama derse bile buna hakkı yok çünkü evi habersiz aldılar bizden. Eşimi tapuya çağırdıklarında eşimin haberi oldu. Ve eşim sadece kızmış.kabul etmemiş chocolita oturmaz burada emrivaki yapar gibi alınmış ev habersiz. Tartışırız biz siz alın kiraya verin demiş. İstememiş. Ama benm başka seçeneğim yoktu peki dedm kabul ettim yeni ev.. Yani bu konuda ağızı kapalı hiçbir şey diyemez. Ha dedi mi, çıkar giderim kiraya umurum olmazBenim evimde oturuyorsun lafı gelmez ınsallahhhh yada size ev aldım mecbursun
Ben ayri ayri koyma taraftariyim mutfagin ne renk olcakSonsuzaskkk ımm sende fikrini söyler misinn :) hemen yukarıdaa
Alt dolaplarım mürdüm rengi, üst dolaplarım beyaz, tezgahım siyah olacak. Pempe istiyorm sonsuzum resimler var hep yukarıdaBen ayri ayri koyma taraftariyim mutfagin ne renk olcak
Gordum canim resimleri bence krem yada beyaz olan daha guzel olur yeteri kadar renk varmis mutfakta detaylarin sade olsun derimAlt dolaplarım mürdüm rengi, üst dolaplarım beyaz, tezgahım siyah olacak. Pempe istiyorm sonsuzum resimler var hep yukarıda
Peki bu içimdeki pembe aşkı ne olacak benim :/ bişeylerimi pembe istiyorumm. Çöp kutusu bu gibi şeyleri pembe alayım diyordum :/Gordum canim resimleri bence krem yada beyaz olan daha guzel olur yeteri kadar renk varmis mutfakta detaylarin sade olsun derim![]()
Canım çaydanlıkta ikinciyi almaya karar verdim şu güllü olmayan :) ama patates soğanlıkta hala kararsızım herkes farklı bir şey söyledi. Aslında modelde az çok kararımı verdim şu iki katlı olandan istiyorm. Ama pembe mi beyaz mı arasında kaldım.normalde pembe seviyorum ama bilemedim :/Canım naptın, karar verdin mi alacağın şeylere :)))
Hayirli olsun cikolatam ♡ bi caya geliriz artik :))) ♡Eki Görüntüle 2044869
Sonunda aldımm :) ♡♡♡♡♡♡
Güle güle kullan canımEki Görüntüle 2044869
Güle güle kullan kuzummmm çay içmeye gelicem koy çayı ocağa ahahahahahaEki Görüntüle 2044869