• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Porselen çaydanlık

Eki Görüntüle 2022906 Eki Görüntüle 2022907 Eki Görüntüle 2022909 Eki Görüntüle 2022910

Bunlarda beğendiğim patates soğanlıklar Denas14__ Denas14__ :KK70: tek kova olanlar iki bölmeli :)) çok mu sıktım seniii :) ama zevkli olduğunu düşünüyorum :) burcumun bir özelliği de kararsızlık olunca tabii :KK70: şu hasır tutacaklı ikinci resim fena değil gibi :)) ama o mu yoksa krem rengi mi daha güzel olur acaba. Diğerleri nasıl sence? Sence çok mu çocuksu :KK70:
Kovalarin da ilkini begendim

ne seker seyler :)

1. model olarak güzel ama krem rengi gözümde daha hos geldi. krem olup 1. modeldeki gibi olsa super bence :))

Kovalarin da ilkini begendim
images (2)_1.webp

Denas14__ Denas14__ beyaz olmalı diyor :/ pembesi nasıl sence

Rica ederim tatlim...
Ama asil fikrim soyle
Sayet benim mutfagim murdum ve beyaz olsaydi...halim ve gorunecek arac gereclerimi bebek mavisi yapardim....perde ise bembeyaz
Avizem murdum olurdu ....optum
Sağol bitanem. Bende pembeciyim işte :) bebek mavisi yerine pembesini tercih ediyorum :) bebek poposu pembesinden :)) ♡ teşekkür ederim güzelim

kuzum birde hasir patates sogan sepetleri var onlarda cok kibar duruyor. balkon kapisinin yanindaki cam tarafa yere koyuyorlar. halinda buyuk ihtimal acik renk tonlarinda olur yerde de hos olur..

canım ikiside cok guzel pembe de hos senin zevkine kalmış :) perdelerin ne renk hakkaten? perde ve hali nasil kombinledin.
Perde ve halı henüz yok alınacak :) sanırım çok acık pembe küçük bir halı atarm yere. Kırık beyaz krem tonları bir perde takarım birde fon istiyorum :) krem rengi fon üstünde küçük pembe çiçekleri olsun istiyorum

Perde ve halı henüz yok alınacak :) sanırım çok acık pembe küçük bir halı atarm yere. Kırık beyaz krem tonları bir perde takarım birde fon istiyorum :) krem rengi fon üstünde küçük pembe çiçekleri olsun istiyorum
yogunlugu kırık beyaz olan perde altina yere hasır sepetlerde cok yakisir. bi bak bence :D

iyi alışverişler:) yeni evlilik mi?
Yok kızz evliyim 3 yıldır :) ama eski bir eve gelin geldim buna da hamd olsun. Depreme dayanikli olmadigini soylerler. Yururken esyalar titriyor.. Kamyon gecince ev titriyor.. Rabbim buyuk deprem vermesin. Yine Allah bilir tabi ama ben cok korktum. Banyomda su isinmaz.. Banyomun tavani çöktü bu arada bildiğin tavan düştü. Allahtan banyoda değildim. Kaç kilo beton düşünsene. Bugün burada olmayacaktım yani.
Uzun lafın kısası birçok şey içimde kaldı. Pembeyi çok seviyorum ama hiçbir yere kullanamadım. Yani zevkli şeyler olsa da mutfağım öyle bir renk ki hiç göstermiyordu kendini. Şimdi taşınacağım evde her şey içime sinerek olsun istiyorum ondan bu kadar hevesliyim :)

Yok kızz evliyim 3 yıldır :) ama eski bir eve gelin geldim buna da hamd olsun. Depreme dayanikli olmadigini soylerler. Yururken esyalar titriyor.. Kamyon gecince ev titriyor.. Rabbim buyuk deprem vermesin. Yine Allah bilir tabi ama ben cok korktum. Banyomda su isinmaz.. Banyomun tavani çöktü bu arada bildiğin tavan düştü. Allahtan banyoda değildim. Kaç kilo beton düşünsene. Bugün burada olmayacaktım yani.
Uzun lafın kısası birçok şey içimde kaldı. Pembeyi çok seviyorum ama hiçbir yere kullanamadım. Yani zevkli şeyler olsa da mutfağım öyle bir renk ki hiç göstermiyordu kendini. Şimdi taşınacağım evde her şey içime sinerek olsun istiyorum ondan bu kadar hevesliyim :)
Allah korumuş ya..
Anladim canim ne guzel butun gönlünden geçenler olsun insallah.

Back
X