- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
-
- Konu Sahibi gemi_melegi_06
Ahahahahahahhaha hayır birazdan bakıcam hemenGördünmü hiç bilmiyorum bi kadın açmıştı konu. Kocam oral yapmıyo seks hayatım bitti yazmıştı jshshshsj
Bulaşmıyor kokmuyor. Korkulduğu gibi bişey değil. O gün yemeğini yedikten sonra tuvalete çıktıysan korkman gereken bişey olmuyoBenim kör hızını alamayıp vajinadan kaymıştı ama feci acı verici bir kazaydı, hatta kıvrandım ve bir süre oturamadım; yarıda kestik ilişkiyi. Vajinal formum da iyi doğum vs yapmadım, kalkışmadım bu işe. Ayrıca istediğin kadar çık, illâki bulaşır değil mi ve kokmaz mı?
İşte bu erkeklerin hepsi aynı duruma düşürüyor biziKendimle konuşuyorum gibi hissettim şuan, tıpkısının aynısı
Dünyanın sonu gibi anlatmıştıAhahahahahahhaha hayır birazdan bakıcam hemenbazı sorular cidden troll canım sıkılınca girip okuyorum
İşte bu erkeklerin hepsi aynı duruma düşürüyor bizikonuyu açan açtığına pişman olduu. Analcılar bastı
Aklımıza girdi bi kere. Sayesinde topluca günaha gireceğiz iyi miEşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak…
Ben artık her kocam ilgisiz konusuna bunu yazıyorum.Arkadaşlar ben leoparlı taytımı giyip kocamın önünü gırgırlamaya gidiyorum
Hadi kolay geleArkadaşlar ben leoparlı taytımı giyip kocamın önünü gırgırlamaya gidiyorum
Aşağıdan görüyorum gizlice okuyan anne topiğindekileri kim bilir ne saydırıyolardır bizeZaten bu konu sanki linçlettirmek için açılmış.Ne yapalım yani böyle bir sektör var.
Boşuna dememişler g.t ölüyü dirildir diye. Gece hayatı son bulan bayanlara öneridirBen artık her kocam ilgisiz konusuna bunu yazıyorum.
Leoparlı taytım yok ki..Hadi kolay gele
Yok ya ben oyle birsey yasamadim ama nadir yaparız biz zaten her zaman olmaz :) ama zamanında kocam sıçmalısını yaşamış çok gülmüstümBenim kör hızını alamayıp vajinadan kaymıştı ama feci acı verici bir kazaydı, hatta kıvrandım ve bir süre oturamadım; yarıda kestik ilişkiyi. Vajinal formum da iyi doğum vs yapmadım, kalkışmadım bu işe. Ayrıca istediğin kadar çık, illâki bulaşır değil mi ve kokmaz mı?
Boşuna dememişler g.t ölüyü dirildir diye. Gece hayatı son bulan bayanlara öneridir
On dakika ne ya, on dakikalık şey için corabimi bile çıkarmamYok zaten zamanımız az oluyor evler az müsait oluyor gelince de işte bir kere yapabiliyoruz. Onda da en fazla 10 dakika
Yaşlı izleyen insanlar bile var napcan yani +60 yaş teyzeye kendini mi emcükletcen nasıl bir fantazidir
Diriltir bacım diriltiiiiirrrröylemi demişler ben ilk defa duydum heee :))
Zaten en başka kız gül bahçesi vadetmemiş ki.Konum belli yani.Yok ya ben oyle birsey yasamadim ama nadir yaparız biz zaten her zaman olmaz :) ama zamanında kocam sıçmalısını yaşamış çok gülmüstümgeri cekince kız pırt diye kacirmiş biraz
Yani bencede yer mekan belli gormeye gonlü olan katlanacakZaten en başka kız gül bahçesi vadetmemiş ki.Konum belli yani.
Pandoranın kutusu gibi.Yani bencede yer mekan belli gormeye gonlü olan katlanacaksanki onlar bilmiyormu nedu diye