- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Yalnis anlamada senin vucdun sex mi? Kalçaların göğüsleri yoksa sorun olabilir buda aklına gelir.Yaw kadının fizigi kötü olsa ne olur, sanki erkekler brad pıt
Sahsen ben seksi degılım amma ve lakin kocamda brad degılYalnis anlamada senin vucdun sex mi? Kalçaların göğüsleri yoksa sorun olabilir buda aklına gelir.
Benim de kalçalarımın göğüsleri yok. Buda aklıma gelecek mecbur.Sahsen ben seksi degılım amma ve lakin kocamda brad degıl
Takılmayın bu kadar seven adam kalca goguse bakmaz, yanı bakarda cok sorun etmezBenim de kalçalarımın göğüsleri yok. Buda aklıma gelecek mecbur.
Sana hesap mı vereceğim, beğenmedim
Hayır, kimseye bu konuda açıklama yapma. İçinin almadığı şeyi yaparsan göreve döner. Mecbur değilsin. Oral olur anal olmaz, anal olur oral olmaz, ikisi de olur, ikisi de olmaz... Bu işin kitabı yok. Kimse kusa kusa sevişmek zorunda değil. Kendini sorumlu ve sorunlu hissetme. Profiline göre tesettürlü bir kadınsın. Acaba dini hassasiyeti olmadığı halde tesettürlü bir kadınla evlenmeyi tercih eden iki yüzlü birine mi denk geldin? Cinsel sorunu olan bir erkek, kendisini aldatmayacak bir kadın olarak seni seçmiş olabilir mi aklınca? Çift olarak hakkınızda bir şey bilmeden tahminde bulunuyorum, yanlış anlama lütfen. Kocanı memnun edemediğin için kendini suçlama, o da seni memnun edemiyor sonuçta. Doğru kişi olmayabilir. Bunu da düşün.Öpüşme sevisme okşama vb seyler zaten oluyor bunlar gayette sevgi dolu gerçekleşiyor neden boşalsn diye uğraşaym ama oral seksi yapamadım ne yapabilirim denedim sonuçta
Harikasınız teşekkür ederim. Biz çok severek aşkla evlendik ama eşim 3 senenin 2 yılı hep gorevdeydi asker . Sonra hamilelik bebek derken iyice cinsel ilişki azaldı ve monotonlasti . Güzel bir baba iyi vefalı bir eş ama umarım bu sıkıntı bı an önce çözülürHayır, kimseye bu konuda açıklama yapma. İçinin almadığı şeyi yaparsan göreve döner. Mecbur değilsin. Oral olur anal olmaz, anal olur oral olmaz, ikisi de olur, ikisi de olmaz... Bu işin kitabı yok. Kimse kusa kusa sevişmek zorunda değil. Kendini sorumlu ve sorunlu hissetme. Profiline göre tesettürlü bir kadınsın. Acaba dini hassasiyeti olmadığı halde tesettürlü bir kadınla evlenmeyi tercih eden iki yüzlü birine mi denk geldin? Cinsel sorunu olan bir erkek, kendisini aldatmayacak bir kadın olarak seni seçmiş olabilir mi aklınca? Çift olarak hakkınızda bir şey bilmeden tahminde bulunuyorum, yanlış anlama lütfen. Kocanı memnun edemediğin için kendini suçlama, o da seni memnun edemiyor sonuçta. Doğru kişi olmayabilir. Bunu da düşün.
Umarım çözülür, birlikte vakit geçirme imkanınız olmamış bile. İlk yıllar sorunlar olur, zamanla düzene girmesi çok yüksek ihtimal ama dikkat edin, düzene sokmak için kendi rahatsızlıklarınızı yok saymayın. Ona değil, ikinize odaklanarak çözüm arayın. O da alsın sorumluluğu.Harikasınız teşekkür ederim. Biz çok severek aşkla evlendik ama eşim 3 senenin 2 yılı hep gorevdeydi asker . Sonra hamilelik bebek derken iyice cinsel ilişki azaldı ve monotonlasti . Güzel bir baba iyi vefalı bir eş ama umarım bu sıkıntı bı an önce çözülür
Aaaa ne vardi herkese dagittiginiz minnos mavi boncuklarinizdan bana da dagitsaydinizSana hesap mı vereceğim, beğenmedim
Ben tatlı olana tatlıyım, uzatma.Aaaa ne vardi herkese dagittiginiz minnos mavi boncuklarinizdan bana da dagitsaydinizhalbuki sitenin en tatli dillisiydiniz, kirildim
E hani sorunsuz cinsellik?Zaten 2 dkka da bitiyor on sevisme de bile orgazmı gerçekleşiyor sonra çok utanıyor üzülüyor ondan mı bilmiyorum
Kesinlikle öyle teşekkür ederim bu mantıklı yorumlarınız içinUmarım çözülür, birlikte vakit geçirme imkanınız olmamış bile. İlk yıllar sorunlar olur, zamanla düzene girmesi çok yüksek ihtimal ama dikkat edin, düzene sokmak için kendi rahatsızlıklarınızı yok saymayın. Ona değil, ikinize odaklanarak çözüm arayın. O da alsın sorumluluğu.
Bebekten sonra zevk almamiz mümkün olmuyor çünkü 10 dakika da 10 kez uyanıyor hamillegin son ayında basladi sorunlar öncesi güzeldiE hani sorunsuz cinsellik?
Allah aşkına cinselliğinizi yalnızca kocayi memnun etmek temeline oturtmayın.
Bizim yalnızca zevk almamız için yaratılmış organımız var. Başka hiçbir işlevi yok. Zevk almamız bu kadar önemsiz olabilir mi?
Bebeğin ağlaması ile ön sevişme esnasında boşalmasının ne bağlantısı var?Bebekten sonra zevk almamiz mümkün olmuyor çünkü 10 dakika da 10 kez uyanıyor hamillegin son ayında basladi sorunlar öncesi güzeldi
Şöyle bir bağlantı var nasılsa bebek uyanacak yarım kalacak diye 1.5 senedir piskolojikmen hemen bitsin gitsine dayalı bir ilişkiye döndü bizim kiBebeğin ağlaması ile ön sevişme esnasında boşalmasının ne bağlantısı var?
Bebekten önce kaç dakika sürüyordu ki?
Konunuzda gayet güzel giden bir cinsel hayatimiz var dediniz.
Biz güzel değilmiş dedikten sonra farkettiniz.
Sizin için cinsellik kocayı memnun etmeye dayalı.
Önce bundan bir kurtulun.
Bilmem farkında mısın ama bu erken boşama olayı asıl senin için büyük bir problem, 2 dk da boşalan birisiyle nasıl güzel bir cinsel hayatın olabilir? Eşinin mutlaka tedavi olması lazım!Zaten 2 dkka da bitiyor on sevisme de bile orgazmı gerçekleşiyor sonra çok utanıyor üzülüyor ondan mı bilmiyorum
Harikasınız teşekkür ederim. Biz çok severek aşkla evlendik ama eşim 3 senenin 2 yılı hep gorevdeydi asker . Sonra hamilelik bebek derken iyice cinsel ilişki azaldı ve monotonlasti . Güzel bir baba iyi vefalı bir eş ama umarım bu sıkıntı bı an önce çözülür
Malasef bizde aynıyız eşim asker belki meslek icabıdır diyorum ama çok ciddi ve soğuk. Köyde büyümüşler anne babasi hala yan yana bile oturmaz. Eşimde sadece bir yerden giderken veya eve geldiğinde öper başka türlü durduk yere öpeyim elini tutuyum güzel bir laf edeyim demez . Yattigimizda ben sarılırım ben öperim oda karşılık verir ama asla aklına kendi getirmez . Malasef kişilik meselesi sanırım
Bunlar random seçtiğim iki mesajınız. Güzel cinsel hayatımız dediniz ortada cinsel hayatınız bile yok olduğu anlaşıldı, adam hiç de iyi bir koca değil. Babalığı da şaibeli 2/2 yanlış aktardığınıza göre. Ya kendiniz bazı şeylerin farkında değilsiniz ya da zihniyetiniz ataerkil. Çocuk yaşta evlenmişsiniz, gözünüz açılmadan daha. Sonra hemen çocuk sokmuşsunuz araya. Ben şaşırmadım açıkçası. Bir de üstüne tabularınız var kuvvetle muhtemel yetiştiriliş ortamınızdan dolayı. Her iki taraf da kabahatliBenimde eşim para konusunda akraba ve arkadaşlarına çok cömerttir bana gelince gayeten gerek varmı yeni almaduk mi mirin kirin eder . Var böyle kocalar
Ayy nasıl buldunuz bulusturdunuzzz masaAllahBunlar random seçtiğim iki mesajınız. Güzel cinsel hayatımız dediniz ortada cinsel hayatınız bile yok olduğu anlaşıldı, adam hiç de iyi bir koca değil. Babalığı da şaibeli 2/2 yanlış aktardığınıza göre. Ya kendiniz bazı şeylerin farkında değilsiniz ya da zihniyetiniz ataerkil. Çocuk yaşta evlenmişsiniz, gözünüz açılmadan daha. Sonra hemen çocuk sokmuşsunuz araya. Ben şaşırmadım açıkçası. Bir de üstüne tabularınız var kuvvetle muhtemel yetiştiriliş ortamınızdan dolayı. Her iki taraf da kabahatli
Günde 3 kere 20 dakikayla, bebekten sonra ön sevişmede boşalmaya geliniyorsa her eve aylik yasmin aboneliği şart.Şöyle bir bağlantı var nasılsa bebek uyanacak yarım kalacak diye 1.5 senedir piskolojikmen hemen bitsin gitsine dayalı bir ilişkiye döndü bizim ki
Bebekten önce günde 3 kez 20 şer dakika beraber oluyorduk kesin . asla eşim memnun olsun diye ilişkiye girmedim girmem de karışıklıkli zevk ve memnuniyet olmadan beraberlik olmaz .