- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
13 yıllık evliligimde. İlk 1 senemiz cok guzeldi cinsellik olarak sonra çocuk falan derken esim eskisi gibi hic olmadi yani. Senelerce 1 yapti kısacık döndü arkasini yatti bazen onu bile yapmaya tenezzül etmedi. Bende biraz cilveli hatunum yani cinselligi seviyorum en sonunda dedimki bana yetersiz geliyorsun canim istiyor vs vs bir gun kavga sirasinda agzima geleni saydim. İyiki saymisim neden daha önce saymamisim ki son 4-5 yıldır gerckten duzeldi cinsel hayatimiz. Yani en azindan hatalarini gördü ve kendini kontrol etmesini öğrendi. Bende bi kadin olarak daha cok kendime ozguvenim geldi. Seks bir kadinin kendini farkina varmasidir bence. Yasımda o zamanlar cok daha gencti. Suan 33 yasindayim. Ama inanin hala cinsel hayatimiz o sekilde devam etseydi heralde bosanirdim cunku artik sinirlerim bozuluyordu ve kendimde suc ariyordum.Ya açıkçası küçük bebeğimiz var ve sürekli gece uyanan bir bebek o yüzden biri bile zor yapıyoruz alelacele bunun da etkisi olabilir sanki
Hem sizi tatmin edemiycek hem eline alip banyoda şey yapacak. Kabul etmeyin bence bunu. Kendine ceki duzen versin. ilk esini tatmin etsin yetebiliyorsa ekstra banyoda masturbasyon yapsin yani yapabiliyorsa.