arkadaşlar ben günlük kullanmak için yemek takımı ve kahvaltı takımı almayı düşünüyorum. porland porselenden beğendiğim modeller var hiç porland kullanan var mı? önerir misiniz
canım porland çok kaliteli bir marka...çokta güzel modelleri var.şuan evimizde porlandvar bir çok arkadaşımda porlanddan memnun...ben ernardodan aldıım takım için pişman oldmkeşke porlanddan alsaymışım...
porlandın fabrikası bizim burada canım.gerçekten kaliteli ama günlük kullanıma kıyabilirmisin bilmiyorum.porlandın ayrıca 2. kalitesi var günlük kullanım için çok idealler üstelik fiyatıda uygun
porlandın modellerini çok beğeniyorum özellikle çiçeki böcekli olanlarını 12 kişilik şık bir yemek takımı almayı düşünüyorum birde 6 kişilik yemek takımı alayım diyorum potlandtan arkadaşlarım felen geldiğinde cicili bicili takımda yemek yeriz diye mağazasına gidip tek tek almak gerekecek galiba biraz yorucu olacak sadece
ben günlük yemek takımımı aldım porlanddan. çok güzel modeller var. biraz pahalı ama değiyor gerçekten. ben henüz kullanmadım. nasipse yaza düğünümüz olacak. sizlerin yorumları beni çok sevindirdi. doğru bir seçim yapmışım. ayrıca porlandda tek tek ürün alma olanağınızda var. kendi takımınızı kendiniz yaratabiliyorsunuz
ben günlük yemek takımımı aldım porlanddan. çok güzel modeller var. biraz pahalı ama değiyor gerçekten. ben henüz kullanmadım. nasipse yaza düğünümüz olacak. sizlerin yorumları beni çok sevindirdi. doğru bir seçim yapmışım. ayrıca porlandda tek tek ürün alma olanağınızda var. kendi takımınızı kendiniz yaratabiliyorsunuz
benim günlük yemek takımım porland, inanılmaz memnunum çok güzeller. 7 aydır evliyim 2 günde bir bulaşık makinesindeler ve en ufak bir solma dahi yok desenleridne
llavinya uygun fiyatta olanlarıda var indirimde olanları ben bir model beğendim ama indirim yok şu an günlük kullanım olacağından daha fazla yıkanacak misafir için aldığımız tekımlara göre daha fazla yıpranacak bence günlük kullanım içinde kaliteli ürün almamız gerekiyor diye düşünüyorum