• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

popodaki kıllar

hilihi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2007
78
0
96
35
İzmir
Kızlar ya benim popomun üzerinde birkaç tane siyah kıll var:((( Sizce onları alim mi? Ama korkuyorum alınca dahada fazla çıkar diye:((( ve sürekli almak gerekir... Ne yapmalıyım lütfen birşeyler söyleyin....

ya benimde popomda siyah uzun kalın falan değilde şu belde göbekte olan ince tüylerden var sinir oluyorum hem rengide sarı veya çok açıkta değil biraz koyu bazen eşimden utanıyorum sarartıyorum ama gözükmese bile ben dokununca hissettiğim için sinir oluyorum ağdayla alınırmı sizce

Dokunma cnm bence ama ben epilatörümün kesme başlığıyla alıorm yazın hiç gözükmüo herhangi bir çoğalmada olmadı ama sakın jilet sürme. Onun dışında ağdayla alabilirsin zaten ağda azaltıyor bildiğim kadarıyla.

Kuyruk sokumunun oradada var. Küçük siyah tüyler. Tüy dökücü krem kullansam olur mu? Ne dersiniz kızlar siz nasıl başa çıkıyorsunuz...

ben sir ağdayla bi güzel alıyorum hiçte çoğalmadı.aksine çok çok geç çıkıyo ve dahda az.almadığım zaman uzuyolar.simsiyah değiller ama ben genede rahatsız oluyorum pürüzsüz olsun istiyorum.

Ayy çok utanç verici bişey :( orda olmasa eksik olurdu zaten eah lonesome arkadaşım sir acıtmıyor mu :(

bence sesusoğuk ağda paketlerinden kullandım çok geç çıkıyor tek seferde çeknce hissetmiyosun zaten :)) ama sir daha etkili tabi..

siyah kılı nası görüyonuz yav. anaa hiç bakmadıydım bakıyım bari bi ara

siyah kılı nası görüyonuz yav. anaa hiç bakmadıydım bakıyım bari bi ara

valla kız ben de bakmaydım...
of uğraşamam bu kadar kıldan tüyden mevzularla...
hele o adriana limayı, britneyi, ve bilimum mankenleri kıllı kıllı gördüm ya.. sempatiksalakcinni
benim minicik görünmeyen tüycüklerim varsın yaşasınlar benle yaaa.. gurur duyarım yaneeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bana zararları yok... zaten almaya kalkınca gıpgırmızı gabarmıyo mu her yanınız be ya? bayanssulusmile

Ayy çok utanç verici bişey :( orda olmasa eksik olurdu zaten eah lonesome arkadaşım sir acıtmıyor mu :(

bende hiç acı olmuyo ağda yaparken hiç bir yerimde.zaten tüğlerim çok kalın değil.sir ağda çok iyi oluyor.yaptıkça artık acı hissetmiyosun

Bence sir ağda kullan sir ağda tüyleri incelttim azaltıyor geç çıkmasınıda sağlıyor. Küçük kartuş ağda setleri var 50ml lilk onlardan alabilirsin bence. Ben depilissima 100 ml kartuş set kullanıyorum ağda solanunda gördüm bu markayı en kaliteli sir ağda markasıymış pek duyulmuş değil profesyoneller biliyo ama ev kullanıcıları pek bilmiyor.Çok etkili ama sana 50 ml likler yeter bence

sir ağda kullanmak istiyorum ama kartuş'un yada diğer ürünlerin hangi bölgeye uygulanacağını kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi acaba?

sir ağda kullanmak istiyorum ama kartuş'un yada diğer ürünlerin hangi bölgeye uygulanacağını kullanan arkadaşlar söyleyebilir mi acaba?

canım kartuş ağda bacak ve koltuk altı için kullanılır popo bikini bölgesi için depilissimanın tablet ağdalarını kullanamlısın tablet ağda cezve ağda makinesinde ısıtılır spatula ile sürülür 3-5 sn içinde kurur elle çekersin çok pratik uygulayabilirsin popo için ayna yardımı ile uygulayabilirsin depilissima cezve sir ağda seti yada vivol cezve sir ağda seti var içerinde makinesi cezvesi ağdası saptulası ağda yağı falan var herşey v içinde gerekli olan

depilissimanın silver konserve ağdasını almayı düşünüyorum 21 liralık olandan ama bi de konserve ısıtıcısı varmış bunu almak gerksiz gibi geldi bana evden bi kaba koyup ısıtsam bi sorun olur mu yani ağdasından memnun kalmazsam bi de ısıtıcısına para vermiş olmayayım boşuna
kartuş alınacaksa ısıtıcısını hakkaten almak gerekli diye düşünüyorum ama konserve ağda da lüzumsuz sanki
ben popomun üzerindeki(popo arasından bahsetmiyorum) çok ince kıllar için sir ağda istiyorum hangi ağdadan kullanayım kartuş oraya rahatça sürülür mü ki konserve olandan mı alsam

bence eLdiwenLE aL sonrada sir ağda yap eLdiwenLE uzunLArını aLırsın kısa tüyLeride ağdayLa haLEdersın bırazcık acıyor ama hemen gecıyo merak etme sonrada limon tuz karıstır yada Limon koLonyağı we pudrayı macun kıwamına getır onu sür onu sür

die for you bana mı yazdın hepsi kısa ve ince eldivenle falan olmaz yani
ben depilissima kullanan biri varsa şu konserve ve kartuş soruma mümkünse cevap yazsın ya da hangi marka sir ağdadan memnunlarsa onu yazsınlar ben marka arıyorum sir ağda yapacağım kesin hani bazıları çok azldı sir ağdayla falan diyo hangi markaları kullanıyolar

die for you bana mı yazdın hepsi kısa ve ince eldivenle falan olmaz yani
ben depilissima kullanan biri varsa şu konserve ve kartuş soruma mümkünse cevap yazsın ya da hangi marka sir ağdadan memnunlarsa onu yazsınlar ben marka arıyorum sir ağda yapacağım kesin hani bazıları çok azldı sir ağdayla falan diyo hangi markaları kullanıyolar

canım hiç marka falan araştırma sir ağdada en iyi marka depilissima ben bir çok güzellik salonuna gittim hiç sesu vivet kullanan güzellik salonu görmedim hepsi depilissima kullanıyor genital bölge hassas bölgelerde popoda olabilir buralarda depilissimanın titanyum tablet ağdasını kullanabilirsin. Yalnız bu ağda suda tencerede ısıtmayla olmaz en kötü ihtmail ucuz olsun diyorsan viviolun 300 gr konserve ısıtıcısını al 40 tl onda ısıt spatula ile sür sonra elinle çek bu ağdayı düzenli 6 ay kullan en az yarı yarıya azalrı birde 2 ayda bir çıkar en uygun alabileceğin yer arkadaşlarında söylediği bakimli ol mak co m internet sitesi. bende ordan aldım

ben konserve almak istiyodum koluma ve popo kısmına yapıcam niye ısıtılamıyo tencerede kapta normal ağdadan bu kadar mı farklı??? çok farklı bi şeyse belki beceremem param boşa gider diye korkuyorum param çok azaldı o yüzden hesaplı davranmak zorundayım 5 liranın bile hesabını yapıyorum artık yoksa bu kadar güzel sözden sonra en azından bi kere deneyim diye alırdım

Back