Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo baya olmuşşş, maşallahhh canımmm var mı söz, nişan, evlilik planları
kızlar regl döneminde kaç tane yapmak ideal sizce?
reglken sakıncası var mı squartsın:26:
önce sonra olarak koyulan fotoğrafı gördünüz mü kızlarrrr bi önceki sayfada :O kadın yoktan var etmiş resmen popoyu
bence hiç yapma canım :)
evet evet gördüm tebrik etmek lazım
ben var olanı kücültüp kaldırsam ne güzel olur :) Allah'ım.. Sen mevzuyu biliyosun.. amin :))
Merhaba 50 squart yaptım da geldim. Çok geç kalmış sayılır mıyım? Beni de aranıza alır mısınız? Boy 1.63 kilo 49. Zayıflamaktan ziyade sıkılaşmak istiyorum. Öğretmenim ve evim okulun dibinde o yüzden pek spor yapma imkanım yok. Belki havalar biraz daha ısınınca koşu ve yürüyüşlere başlarım. Katılabilir miyim?
güldüm ya bence çok da küçülmesin bacaklardan azcık gitsin sana yeter kanısındayım
aynen ya :) o iç bacak kısmı bi gitse mükemmel olacak :) uğraşıyoruz inşallah meyvesini alırız.
spor yaparken bir hedEfin varsa ve bunun için ugraşıyorsun en büyük kural nedir biliyormuusun?umarım canım yaa :)) benim derdim göbeğim, gittikçe büyüyo. Regl olcam boğazım durmuyo, ben her ay bi kilo alır o bi hafta içinde bitince de tak diye geri veririm. Off gıdım çıktı gene ya.
spor yaparken bir hedEfin varsa ve bunun için ugraşıyorsun en büyük kural nedir biliyormuusun?
Ben söyleyeyim, özgüven , disiplin !.
şuanki vucuduna bakmıycaksın spor yaparken kısa şort giymeyin tayt giyin ki değişimi 2 ay sonra şort giyince fark edin