Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
$tumblr_m3cla0Jweb1qm5hzso1_400.jpg $200762095859030790m0lTsK7Rc.jpg
agırlıkla yapsak daha mukemmel olacak galıba

kızlar regl döneminde kaç tane yapmak ideal sizce?
reglken sakıncası var mı squartsın:26:

ben çıkayım canlarım, başıma bi ağrı saplandı, duşa gireyim de geçer belki:KK31:
hadi görüşürüzzz:KK3:

önce sonra olarak koyulan fotoğrafı gördünüz mü kızlarrrr bi önceki sayfada :O kadın yoktan var etmiş resmen popoyu :KK70:

Merhaba:KK1: 50 squart yaptım da geldim. Çok geç kalmış sayılır mıyım? Beni de aranıza alır mısınız? Boy 1.63 kilo 49. Zayıflamaktan ziyade sıkılaşmak istiyorum. Öğretmenim ve evim okulun dibinde o yüzden pek spor yapma imkanım yok. :KK31: Belki havalar biraz daha ısınınca koşu ve yürüyüşlere başlarım. Katılabilir miyim?

Merhaba:KK1: 50 squart yaptım da geldim. Çok geç kalmış sayılır mıyım? Beni de aranıza alır mısınız? Boy 1.63 kilo 49. Zayıflamaktan ziyade sıkılaşmak istiyorum. Öğretmenim ve evim okulun dibinde o yüzden pek spor yapma imkanım yok. :KK31: Belki havalar biraz daha ısınınca koşu ve yürüyüşlere başlarım. Katılabilir miyim?

hoşgeldin canım :))

aynen ya :) o iç bacak kısmı bi gitse mükemmel olacak :) uğraşıyoruz inşallah meyvesini alırız.

umarım canım yaa :)) benim derdim göbeğim, gittikçe büyüyo. regl olcam boğazım durmuyo, ben her ay bi kilo alır o bi hafta içinde bitince de tak diye geri veririm. off gıdım çıktı gene ya. :KK14:

umarım canım yaa :)) benim derdim göbeğim, gittikçe büyüyo. Regl olcam boğazım durmuyo, ben her ay bi kilo alır o bi hafta içinde bitince de tak diye geri veririm. Off gıdım çıktı gene ya. :KK14:
spor yaparken bir hedEfin varsa ve bunun için ugraşıyorsun en büyük kural nedir biliyormuusun?

Ben söyleyeyim, özgüven , disiplin !.

şuanki vucuduna bakmıycaksın spor yaparken kısa şort giymeyin tayt giyin ki değişimi 2 ay sonra şort giyince fark edin
:KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
spor yaparken bir hedEfin varsa ve bunun için ugraşıyorsun en büyük kural nedir biliyormuusun?

Ben söyleyeyim, özgüven , disiplin !.

şuanki vucuduna bakmıycaksın spor yaparken kısa şort giymeyin tayt giyin ki değişimi 2 ay sonra şort giyince fark edin
:KK34:

bitanem başlayabilsem spora sen gör beni ama başlayamıyorum ki herkes yapıyo ben burnumu sile sile regl olmayı bekliyorum :KK43:

X