Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Birazdan başlayacağım sporuma :KK55:

Bir şey soracağım şu squart hareketinde 110 ları yaparken.50 den sonra baya zorlanıyorum.Halşyle 80 lerde 90 larda ara ara durup 10 saniye felan dinleniyorum problem olmuyordur değilmi.Kesintisiz mi yapmak gerekiyor yoksa.Ay 110 tanesi nasıl kesintisiz olur yürüyemem valla kalırım öyle:KK53::KK53:

Bir şey soracağım şu squart hareketinde 110 ları yaparken.50 den sonra baya zorlanıyorum.Halşyle 80 lerde 90 larda ara ara durup 10 saniye felan dinleniyorum problem olmuyordur değilmi.Kesintisiz mi yapmak gerekiyor yoksa.Ay 110 tanesi nasıl kesintisiz olur yürüyemem valla kalırım öyle:KK53::KK53:

ben de başlıyorum birazdan canım, 50 tane de bir 10 sn durulabilir dedi gibi hatırlıyorum kedi ama yanlış bilgi de veriyor olabilirim, bilemedim :44:

Şu eti formun çikolata kaplı diyet bisküvesine bayılıyorum:KK16: Şimdi iki paket bitirdim:KK53: Diyetlikten bi payı kalmadı :KK60:

ben de başlıyorum birazdan canım, 50 tane de bir 10 sn durulabilir dedi gibi hatırlıyorum kedi ama yanlış bilgi de veriyor olabilirim, bilemedim :44:

Öylemi ay durulmazsa zaten yapamam.50 den sonra her 15 squartda 10 saniye durmazsan yapamıyorum :KK31: umarım dediğin gibidir

kedi gelmiş renklenmş buralar... hoşgeldin kuzuuu... popo çalışmaları nasıl gidiyor??

kızlar düzenli bölgesel çalışan kim var ya benimle kontak kursun... kontrol edelim yapıyoruz mu yapmıyor muyız....:KK36:

Ben bölgeselciyim canım, bilgine.. (;

2 ve 3 kıloluk dmbılım var plates topumda var ama şu lastıkten yok acaba normal lastıkle olurmu :26::26:
tatlım kulotlu çorabın varmı ? varsa ayakları ve bel kısmını birbirine bağla , al sana lastık:KK9:
kedi gelmiş renklenmş buralar... hoşgeldin kuzuuu... popo çalışmaları nasıl gidiyor??

kızlar düzenli bölgesel çalışan kim var ya benimle kontak kursun... kontrol edelim yapıyoruz mu yapmıyor muyız....:KK36:
Vallahi ebn bügünden beri düzenli yapıyorum:KK1: baya fark var bende ya

tatlım 2 part halinde yap 50tane ya 10-20saniye dinlen gerisinide öyle yap:KK8:

Ay kedinin verdiği o yan yağlar için tifannynın videosu vardı 2 defa üst üste yapıyorum aslında kadın videolarının 3 defa üst üstte yapılmasını öneriyor ama yapacağım başka hareketler olduğu için 3.cüyü yapmıyorum.Baya etkili yanlarım özellikle o sırta doğru simit yapan yerlerim iki gündüz sızlıyor.İşe yarıyor demekki:KK16::KK16:

Teşekkürler kedi

tumblr_mktjh4gWJj1s2io5ho1_500.jpg

tatlım kulotlu çorabın varmı ? varsa ayakları ve bel kısmını birbirine bağla , al sana lastık:KK9:

Vallahi ebn bügünden beri düzenli yapıyorum:KK1: baya fark var bende ya

tatlım 2 part halinde yap 50tane ya 10-20saniye dinlen gerisinide öyle yap:KK8:

50 de bir mi :KK53: Yığılır kalırım gibi geliyor :KK9: Neyse biraz dişimizi sıkacağız anlaşılan

her 15 te değil canım ya her 50 de bir :KK53::KK53:

selam tatlım :KK3:
sen geldin ben gidiyorum :KK1:

Hahah öldüm ben ya 50 de bir düşünüyorum da.Neyse yapacak bişey yok öyle yapmaya zorlayacağım :KK1:

tumblr_mjofseSovM1r9e6euo1_500.gif

İmkanınız yoksa bile giyin eşortmanalrı mahlle aralarınıda koşun.. takın kulakklıgınızı kimseyi takmayın. :KK76::KK76::KK76:

50 de bir mi :KK53: Yığılır kalırım gibi geliyor :KK9: Neyse biraz dişimizi sıkacağız anlaşılan

Hahah öldüm ben ya 50 de bir düşünüyorum da.Neyse yapacak bişey yok öyle yapmaya zorlayacağım :KK1:

hahahah ben de alışmaya çalışıyorum :KK9::KK9:
ama sinir oluyorum elmalığa artık, gerçekten ya
sabah ölçtüm belim duruyor yine bacağım 2 cm incelmiş, yok böyle şey arkadaş :KK47:

X