Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Kızlaaaaaaarr Ben geldiiim nasılısnız gitmem daha da ya özlüyorum sizi burda okuyup yazamıyorum ya :KK1:

Bakın programı salmak yok! hani kimsecikler yaptım ettim demiyor döverim vallaha:KK22:

Kuzuuulaarrrıımm programa devam yaza az kaldı :KK12::KK12:

Özlediniz mi beni :KK23:

slm :KK3::KK3:

akşam ıncelediğim topiği çok yararlı buldum

bende dahıl olmak istıyorum

en başından başlamaıyım sanırım :26:

Son düzenleme:
tekrar hoşgeldin :KK1::KK1:
iyiyim canım sen nasılsın :KK53:
oooşşşşnbuuullduumm:KK52::KK52:iyiim annem ya bir miskinliktir gidiyor bugun son vericem bunu :KK9:
slm :KK3::KK3:

akşam ıncelediğim topiği çok yararlı buldum

bende dahıl olmak istıyorum

en başından başlamaıyım sanırım :26:
Hoşgeldin kuzuumm:KK3:

Tatlım yeni programada yazabilirim seni ama boyun kaç ne istiyorsun , bu aylarda spor yaptın mı:KK55:

oooşşşşnbuuullduumm:KK52::KK52:iyiim annem ya bir miskinliktir gidiyor bugun son vericem bunu :KK9:

Tatlım yeni programada yazabilirim seni ama boyun kaç ne istiyorsun , bu aylarda spor yaptın mı:KK55:

aynen aynen nasıl tembelim iyi ki geldin bi kulağımı çek :KK53::KK53:

hoşbuldum :KK3:

hiç spor yapmadım geçen yıl doğum yaptım halıyle bıraz salındım

boyum165 fazla kılom var bıraz yağ yakmak sıkılaşmak kemıklerım uzuyorsa uzatmak ıstıyorum emınım kemıkler mumkun değildir :KK9:

2 haftadır bende giremedim nasıl özlemişimm burayıı..ee neler olmuş bakimm...:26:
:KK22::KK22: nerdesin sen

Çok özledimm:KK48::KK48:
hoşbuldum :KK3:

hiç spor yapmadım geçen yıl doğum yaptım halıyle bıraz salındım

boyum165 fazla kılom var bıraz yağ yakmak sıkılaşmak kemıklerım uzuyorsa uzatmak ıstıyorum emınım kemıkler mumkun değildir :KK9:
Anladım tatlım, kemikler mumukun değilde kasların uzun yapılı olunca boycam 1-2 cm oynar yani top gibi kasları uzun ince olunca :13:
ozaman seni ZAYIFLARKEN SIKILAŞMA PROGRAMINA yazalım:KK8:

317 sayfada yeni programımız var :KK14:

tumblr_mktj6zwjVN1s2io5ho1_500.jpg
:KK36:

sorma kedicim biraz uzak kaldım şehirrden şehire göçtüm:KK9::KK9::KK9:

sana ne oldu bi ara göz gezdirdim de pasifti nickin:44:

bişey mi oldu:44:

sorma kedicim biraz uzak kaldım şehirrden şehire göçtüm:KK9::KK9::KK9:

sana ne oldu bi ara göz gezdirdim de pasifti nickin:44:

bişey mi oldu:44:
:KK1:

Sorma ya boş boş işler işte
[video=youtube;cLG_FIZ8Wpg]http://www.youtube.com/watch?v=cLG_FIZ8Wpg[/video]

hahhahahahahahah:KK9::KK9::KK52::KK52::KK52:

Ben de başlamak istiyorum,boyum 160 kilom 78 .Öncelikle karın bölgemden başlamak istiyorum.Jıllıan'ın 30 shead... ını yapıyorum.Her gün 1 saat yürüyorum bir de.Galiba çok yemek yiyorum ya.Yeni program da stuart(? böyle mi yazılıyordu yav) mı.Eğer alet falan lazımsa 1 er kiloluk 2 dambıl,pilates lastiği,büyük ve küçük topum falan da var.Off 4 ayım var.

Ben de başlamak istiyorum,boyum 160 kilom 78 .Öncelikle karın bölgemden başlamak istiyorum.Jıllıan'ın 30 shead... ını yapıyorum.Her gün 1 saat yürüyorum bir de.Galiba çok yemek yiyorum ya.Yeni program da stuart(? böyle mi yazılıyordu yav) mı.Eğer alet falan lazımsa 1 er kiloluk 2 dambıl,pilates lastiği,büyük ve küçük topum falan da var.Off 4 ayım var.
squats yazılıyor kuuzum :KK1:

:- tatlım ozman seni bölgesel programına alalım sayfa 317 de yeni hareketler var :KK16:

X