Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kUZUUUMMM acele etme bebeğim Siz;Yaaa şöyle bi ilaç olsa içsek de bir an önce o fotograflardaki gibi zayıf, göbeksiz olsak ya...
Nasıl, ne zaman gidecek bu göbek üff
kUZUUUMMM acele etme bebeğim Siz;
Düzenli ve sağlıklı beslenin sporlarınızı düzenli yapın. İnan ve pes etme..
İnan okadar çok mutlu olucaksnız ki inan ozmanlar böyle diyordum ama bak ne hale geldim diceksiniz 1-2 ay sonra :112:
Vallahi sizde bu azim olmasa ben ne yazarsam ne gösterirsem göstereyim olmazdı. İste ve Yap yeter1- 2 ay çabuk geçsiiinn...
Dümdüz olsun göbekcikler...
Bu kez bırakmıycam sporu, canımı çok sıkıyor çünkü, 2-3 kilo vermem lazım çok değil, bir de şu göbek.
İyi ki açmışsın bu konuyu kedicim ya, desteğin ve yüreklendirmenle hepimiz fıstık olacağız
Kuzuuum hoşgeldin annem bende bizim burda var aletler ama gitmedim hiç ya İyi yaptın havalarda açıldı ya sokaklara düşeriz gar,selam canlar
ben sıkıldım attım kendimi sokağa, yürüdüm spor aletlerine filan bindim böyle eğlendim kaldırımda
Kuzuuum hoşgeldin annem bende bizim burda var aletler ama gitmedim hiç ya İyi yaptın havalarda açıldı ya sokaklara düşeriz gar,
kızlaaaaaar ben de burdayım :)) abim temizliği yaptığım için meyve şarabı almış gelirken televizyonda da Leon: Sevginin Gücü filmini buldum benden iyisi yok :))
selam canım
ben bayılıyorum o filme ya
ohh afiyet olsun, ben de istiyorum
Ben 2 dakika kayboldum hemen alem badem yapılmaya başlanmış oooooohhAynen ben de çok seviyorum :))
Gel tatlım, ben çok şarap sevmem ya. :))
Ben ben ben ben..ustteki bayan kim bilen varmı çok hoş
Ben ben ben ben..
Çooook ünlüymüş bi ara pron yıldızmıymış neymiş şimdi fitness eğitmeni olmuş muş
Ben 2 dakika kayboldum hemen alem badem yapılmaya başlanmış oooooohh
bu güzel olmasında benmi olayaım trilyonlar harcıyorlar vucuduna yüzüne saçına götüne
Hiç bilmiyorum tatlım ya bi yerde okumuştum görümşken fotosunu alım dedimadı ne acaba biliomusunuz
oyy yiiirrriiim Geliyom ozaman benimd e şarabımvar cumartesiiigel kedicim sana hep yerimiz var :))