Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Yaaa şöyle bi ilaç olsa içsek de bir an önce o fotograflardaki gibi zayıf, göbeksiz olsak ya...
Nasıl, ne zaman gidecek bu göbek üff:KK31:

Yaaa şöyle bi ilaç olsa içsek de bir an önce o fotograflardaki gibi zayıf, göbeksiz olsak ya...
Nasıl, ne zaman gidecek bu göbek üff:KK31:
kUZUUUMMM acele etme bebeğim Siz;:kk77:

Düzenli ve sağlıklı beslenin sporlarınızı düzenli yapın. İnan ve pes etme..

İnan okadar çok mutlu olucaksnız ki inan ozmanlar böyle diyordum ama bak ne hale geldim diceksiniz 1-2 ay sonra :112:

kUZUUUMMM acele etme bebeğim Siz;:kk77:

Düzenli ve sağlıklı beslenin sporlarınızı düzenli yapın. İnan ve pes etme..

İnan okadar çok mutlu olucaksnız ki inan ozmanlar böyle diyordum ama bak ne hale geldim diceksiniz 1-2 ay sonra :112:

1- 2 ay çabuk geçsiiinn...
Dümdüz olsun göbekcikler...
Bu kez bırakmıycam sporu, canımı çok sıkıyor çünkü, 2-3 kilo vermem lazım çok değil, bir de şu göbek.
İyi ki açmışsın bu konuyu kedicim ya, desteğin ve yüreklendirmenle hepimiz fıstık olacağız :KK52::KK34::KK52::KK52:

1- 2 ay çabuk geçsiiinn...
Dümdüz olsun göbekcikler...
Bu kez bırakmıycam sporu, canımı çok sıkıyor çünkü, 2-3 kilo vermem lazım çok değil, bir de şu göbek.
İyi ki açmışsın bu konuyu kedicim ya, desteğin ve yüreklendirmenle hepimiz fıstık olacağız :KK52::KK34::KK52::KK52:
Vallahi sizde bu azim olmasa ben ne yazarsam ne gösterirsem göstereyim olmazdı. İste ve Yap yeter :KK54::KK54::KK54::KK54:

Sizde iyiki varsınız:13::KK12:

selam canlar :KK3:
ben sıkıldım attım kendimi sokağa, yürüdüm spor aletlerine filan bindim böyle eğlendim kaldırımda :KK9::KK9:

selam canlar :KK3:
ben sıkıldım attım kendimi sokağa, yürüdüm spor aletlerine filan bindim böyle eğlendim kaldırımda :KK9::KK9:
Kuzuuum hoşgeldin annem bende bizim burda var aletler ama gitmedim hiç ya :KK25: İyi yaptın havalarda açıldı ya sokaklara düşeriz gar,:KK53:

kızlaaaaaar ben de burdayım :)) abim temizliği yaptığım için meyve şarabı almış gelirken :KK9: televizyonda da Leon: Sevginin Gücü filmini buldum benden iyisi yok :))

Kuzuuum hoşgeldin annem bende bizim burda var aletler ama gitmedim hiç ya :KK25: İyi yaptın havalarda açıldı ya sokaklara düşeriz gar,:KK53:

ya bi tane var çok eğlenceli birşey uçuyo gibisin böyle nasıl eğlenceli :KK16: arkadaşla gittik geçenler bize bakıyo koca kızlar ne yapıyo diye gülmekten öldük :KK9:

kızlaaaaaar ben de burdayım :)) abim temizliği yaptığım için meyve şarabı almış gelirken :KK9: televizyonda da Leon: Sevginin Gücü filmini buldum benden iyisi yok :))

selam canım :KK3:
ben bayılıyorum o filme ya :KK16:
ohh afiyet olsun, ben de istiyorum :KK56:

tumblr_mkdtbd9hLa1rkf5hqo1_1280.jpg

tumblr_mkbqmf0M1M1rkf5hqo1_500.jpg

ustteki bayan kim bilen varmı çok hoş

bu güzel olmasında benmi olayaım trilyonlar harcıyorlar vucuduna yüzüne saçına götüne :63::KK30:
adı ne acaba biliomusunuz
Hiç bilmiyorum tatlım ya bi yerde okumuştum görümşken fotosunu alım dedim:KK6:
gel kedicim sana hep yerimiz var :))
oyy yiiirrriiim :KK19:Geliyom ozaman benimd e şarabımvar cumartesiii :63:

X