• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ponza Taşı ile Kıl Dönmesi Ve Batıklardan Kurtulabilirsiniz

kızlar bu ponza taşını bikini bölgemize kullansak işe yararmı...kullanan varmı cevap bekliyorum bikini bölgemle başım dertte çok fenda yaa hatta bazıları intehaplı senağlama

canım ben bikini bölgesine uyguluyorum iyi gelio ama dusta ıslak cilde yapıorum.. iyi gelio tabi deneyebilirsin sende...

Arkadaşlar çoğu bayan yaşar bu problemi...
bacaklarımızı alırız ama zamanla batık yahut kıl dönmeleri diye adlandırılan kılın deri altında büyümesi sorununu yaşarız
keseylede çözülür ama bir çoğumuz banyoda kese yapmaktan hoşlanmadığı için farklı bir yöntem sunuyorum
şimdi bunun kolay çözümünü anlatacağım size...

üstelik tarafımdan yıllardır yapılan batık haricinde bacakların pürüzsüz bir hal almasınıda kazandıran bir yöntem...

şimdi hepimizin evinde topuk taşı(ponza taşı) bulunuyordur herhalde
eğer yoksa aktarlardan cüzzi bir fiyata alacağınız topuk taşı işinizi görecektir...

herhangi bir günde veya epilasyon sonrası bacaklarınız kuru haldeyken topuk taşını avucunuza alıp
yukarı-aşşağı ,daireler çizerek bacaklarınıza canınızı acıtmayacak şekilde sürtünüz....

böylelikle bacaklarınızdaki ölü derinin pul pul dökülerek atıldığını göreceksiniz
hem batık,kıl dönmeleri son bulacak
hemde bacaklarınızdaki pütürler giderek cildiniz pürüzsüz bir güzelliğe bürünecek....
a ayrıca illaki epilasyon sonrası yapılacak diye bir kaidede yok haftada yahut iki haftada bir yapabilirsiniz...

dip not: tamamen benim yöntemimdir hiç bir sakıncası yoktur acı ağrı sızı falan olmuyor...

sağlıcakla
**LiL@**

hay sen cok yasa arkadass... bugune kadar hic kuru denemedim..aklima da gelmedi vallaa..sonuc super..bi de lekeler gecse degmeyin keyfime....sositososito

bu ponza taşı bana mantıklı geldi ama nasırlaşma yapar die korkuom uzuzn süre bunu yapan arkadaşlar sizde herhangi bi deride kalınlaşma falan oldu mu ben bikini bölgesine uyguluorum

bu ponza taşı bana mantıklı geldi ama nasırlaşma yapar die korkuom uzuzn süre bunu yapan arkadaşlar sizde herhangi bi deride kalınlaşma falan oldu mu ben bikini bölgesine uyguluorum

yıllardır kullanıyorum..
ne bir deri kalınlaşması nede nasıl olayı yaşamadım...

peki haftada kaç yapıon canım ben 2 günde bi yapmaya başladım tabi kıllarım çıkarken yapcam sık mı yapıom sence

ne ponza taşı ne kese sadece ölü deriyi götüren şeyler hiç bişe yaramıyo bende ki kıl batmasına engel olmuyo kıl dönmeleri çok derinde çünkü kesinlikle hiçbi işe yaramıyo söyleyim yani

ben de umutlandım..alayım da yapayım bari...kıllar azalmaya başladıkça batıklar da çıkıyo aslında..ben ağdadan sonra limon pudra yapıyorum azaldılar epey ve batıklar çıkmaya başladı...incelmeye başladıkça çıkıyolar...soda da etkili olabilir aslında..hem hücre yeniliyo...ponzayı bi deniyim...

ponza taşı çok sert değil mi? bacaklar iyice kızarıp yara çizik olmasın? çünkü ponza taşı kalın derili olan ayak derisi için uygun diye biliyorum ben....

Son düzenleme:
tam olarak nasil kullaniyor acabilir misiniz? pazartesi gunu alacagim da..

cnm benim ponza olmasi sart degil ama sert olmasi lazim ki surttukcee hem olu hucrelerden kurtuluyorsun hemde kil donmesi olusan yer aciliyor normal bildigin gibi ovuyorsun iste tabi kendineaci vercek kdr ck yapma...

kızlar bikini bölgesi içinde olurmu deri altında görünen kıllar sinir edıyor benı oynayıncada yara oluyorr:59:

Back