• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ponza Taşı ile Kıl Dönmesi Ve Batıklardan Kurtulabilirsiniz

kızlar bende aklıma geldi bu ponza taşınıı genital bölgedeki batıklar için falanda kullnsak işe yararmı sizcee?

Önceki sayfalarda bununla alakalı yazılar var istersen onlara bakabilirsin canım:delphin:
Böyle bi tazvsiyeye ihtiyacım vardı gerçekten birazdan gidip denicem çok saol lilaa.s.
Ya bi de bişiyi merak ediyorum kollarımı bacaklarımdan çok almama rağmen kollarım pürüzsüz ama bacaklarım felaket.Sizde de böle oluyo mu???

makinamda bulunan bi aparattan esinlenerek benimde aklıma bu fikir geldi
ben epilasyonu yapıp duşa giriyorum ve suyun altında ponza taşı ile bacaklarımın üstünde gezinti yapıyorum zaten o deri altındaki kıllar hemen çıkıyor
duştan sonra tekrar epilasyona devam ediyorum ve bacaklarm daha güzel oluyor
kuru denemedim ama canımı acıtır o ıslak daha iyi gibi geliyor bana

Nerdeyse 10 senedir epilasyon aleti ile alıyorum bacaklarımı, kıl dönmelerine karşı da 2 ayda 1, ılık ağda ve bezlerini kullanarak kıl dönmelerini engelliyordum.
Bu yöntemi de denemek isterim umarım bende de işe yarar...
a.s.

Nerdeyse 10 senedir epilasyon aleti ile alıyorum bacaklarımı, kıl dönmelerine karşı da 2 ayda 1, ılık ağda ve bezlerini kullanarak kıl dönmelerini engelliyordum.
Bu yöntemi de denemek isterim umarım bende de işe yarar...
a.s.

bi ara bende 5 kez makina ile alıyorsam 1 kez jiletle alıyordum tüylerin tersi yönden
zaman zaman ağda yapıyordum ama bunlar hiçbi şekilde geçmiyordu
hatta bacağımın bi kısmı varki orada tüyler uzamıyor bile sivilce gibi ama siyah noktalı duruyordu içinden çıkartınca upuzun kıl çıkıyordu
bacaklarımı aldığımda hiç alınmamış gibi olurdu ama ponza bunları bile geçirdi
eğer bunda genlerle ilgili bişey söz konusu ise bu bizde kesinlikle var
annem ablam ben üçümüzünde böyle :(

ya bu ponza niye bende olmuyo ki : ( yapıyorum deride hiç pul pul dökülme falan olmuyo . 1 ytl ye aldım çok mu dandik acaba , ondanmıdır

ponza taşını nerelerden temin adebiliriz arkadaşlar ?bende kullanmak istiyorum batıklar için,tşk

cnm ağdada batık yapıyo,epilatör kadar olmasada
ponza taşı nerelerde satılıyor????

benim bacaklarımda birsürü batık kıl vardı bu konuyu okuduktan sonra ponza taşı kullanmaya başladım.ilk başlarda hiçbir etkisi olmamıştı aynı duruyodu batıklar ama devam ettim ben ponza taşı kullanmaya.özellikle her banyoda kabak lifiyle kese yaptım.haftada bir de ponza taşı kullandım yani öyle hergün kullanmadım.nihayetinde birkaç ay sonra bacaklarımdaki batıklardan eser kalmadı.kesinlikle kabak lifini ve ponzayı öneriyorum herkese düzenli kullanmak şartıyla tabiki.birkaç kez kullanıp işe yaramıyo diye bırakmayın bence.denemekten zarar gelmez

ponza yerine epilator aletinin peeling başlığıyla yapsak olmaz mı ? o da deriyi pul pul döküyo

peeling başlığı pek işe yaramıyor ama ponza taşının işe yarayacağını düşünüyorum.

ponza taşıyla batıktan kıl dönmesinden selülitten ve çatlak başlangıçlarından kurtuldum her duşta duş jelini ıslak bacaklarıma döküp kalçamdan bileklerime kadar masaj yaptım...

bayanlr ben dün dermatoloğa gittim ve sakın kese yada ponza yapma bunun tek çaresi lazer epilasyon dedi ponza nasırlaşma yaparmış bilginiz olsunCADIARZU bi losyon verdi lazer yaptırmazsam kullanayım die ama buda geçirmiyomuş karar verene kdar onu kullanıcam ama henüz almadım adını da reçeteden okuyabilseydim yazacaktım ama alınca yazarım artık

bende şu ponza taşından her türlü medeti umanlardanım batık kıl için kullanıyodum şimdi bi kaç aydır çatlaklarım için kullanıyorum işe yarıyo gibi ama daha erken tam bi sonuç almak için

bende tavsiyenle bacaklarım kuruyken ponza taşı yapıyorum 3-4 defadır..süreklide kabak lifiyle keseleniyorum artık..yaza kadar kurtulmak istyorum şu batıklardan..hatta 1-2 defada jilet yapayım diyorum bacaklarıma hepsi aynı boylarda çıksın batıklarda çıkabilsin diye..ben hiç bacaklarıma jilet,makine filan yapmadım..sürekli sir ağda yaptırıyorum tüylerim çok azaldı ama özellikle alt bacakta olan batıklardan tam olarak kurtulamıyorum ..artık kafama koydum..iki jilet vurup sürekli ponza ve banyoda da kese..ardından limon suyu ve nemlendiriciler ..bakalım inşallah işe yarar..sonuçları paylaşırımm..:enbuyukkk:

arkadaşlar bende her gün önce ponza taşıyla hafifçe bacaklarımı ovuyorum ardından nemlendirici krem sürüyorum gün içerisinde bacaklarım hiç kuru kalmıyor.gece yatmadan öncede fucidin krem sürüyorum her banyodada kabak lifiyle kese yapıyorum.bacaklarım berbat lekeliydi şuan iyice küçülmeye başladılar yok olanlar bile var.ama kesinlikle epilasyon aleti kullanmıyorum.kış olduğu için şuan ara ara jiletle yapıyorum.ve hiç sıkıyorum artık,kendiliğinden çıkıyor.

Back