• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ponza Taşı ile Kıl Dönmesi Ve Batıklardan Kurtulabilirsiniz

ya lila bu topuk taşı genital bölgedeki kıl dönmeleri içnde uygulanabilir mi acaba? belki deneyen vardır diye bi sorim dedim kızlar, genital bölgede ayrı bi sorun tabi:))

canım hassas bölge olduğu için tahriş etme olasılığın fazla...
yinede sen bilirsin ama can acısınıda hesaba kat derim..
benim yöntemim sadece bacaklardaki kıl dönmeleriyle ilintili...

Ay okudum ve gecenin bu saatinde bukadar sevinceğim aklıma gelmezdi doğrusu..bacaklarımdan çok sorunluyum..kırmızı kırmızı nokta nokta hep sinir olyorum..epilatör denedim,köpük,krem,jilet en sonda sir ağda ama nafile..deli oluyorum..öyle pürüzsüz bacak görünce nası özeniyorum anlatamam yaaa benim niye böyle değil diyorum..Yarın ilk iş denicem inşallahişe yarar...eğer yararsa çoooooooooook ama çooooook mutlu olurum..şimdiden sağol..

Bende yıllardır pomza taşı kullanıyorum batıklar için ve bulabildiğim en geçerli çözüm bu bana da yıllar önce bir kuaför tavsiye etmişti btıklarım çok kötü olur benim ateşimi çıkaracak kadar ama pomza taşı sayesinde rahatladım biraz bende banyoda bacaklarımı iyice köpürttükten sonra yavaş yavaş sürüyorum.ama bide kuru deneyeyim.

Lil@ , harikasın bu paylaşımın için çoook teşekkürler canım, ben peeling kese falan çok denemiştim ama kuru kuru çok farklı oluyormuş. Denedim ilk seferinde tabiki derin batıklara bi etkisi yok ama diğerlerini çıkardı inanamadım, düzenli kullanımda oldukça etkili olacak bence. Laserden tatmin edici sonuç almamış biri olarak diyebilirimki, onun 1 senede yaptığını bu yöntem 2 ayda halleder bence. Sen bastırmayın diye o kadar uyarmışsın ama deriyi döktüğünü ve tüylerin çıktığını görünce heyecanlanıp biraz fazla bastırmışım, tamam tamam itiraf ediyorum çok fazla bastırmışım:utangac: İlk anda acısını anlamıyorsun aradan 15 dk geçince öldüm bittim. 3 gündür yara bere içindeyim ama faydası kesinlikle var, bu yaralar geçer geçmez devam edicemjeyyar

Lil@ , harikasın bu paylaşımın için çoook teşekkürler canım, ben peeling kese falan çok denemiştim ama kuru kuru çok farklı oluyormuş. Denedim ilk seferinde tabiki derin batıklara bi etkisi yok ama diğerlerini çıkardı inanamadım, düzenli kullanımda oldukça etkili olacak bence. Laserden tatmin edici sonuç almamış biri olarak diyebilirimki, onun 1 senede yaptığını bu yöntem 2 ayda halleder bence. Sen bastırmayın diye o kadar uyarmışsın ama deriyi döktüğünü ve tüylerin çıktığını görünce heyecanlanıp biraz fazla bastırmışım, tamam tamam itiraf ediyorum çok fazla bastırmışım:utangac: İlk anda acısını anlamıyorsun aradan 15 dk geçince öldüm bittim. 3 gündür yara bere içindeyim ama faydası kesinlikle var, bu yaralar geçer geçmez devam edicemjeyyar

a.s.canımsın:)nekadar mutlu olmuşsun öyle :)
inan bende çok mutlu oldum canım...
evet hepimizin sorunu işte şu batıklar ama çaresi var:)
devam et ilerleyen günlerde daha iyiye gittiğini göreceksin :içelim:
evet bastırmışsın ben tahriş edeceğinden demiştim ama olsun o kadarda acısın demi işe yaradı sonuçta :)
a.s.

ya ben bacaklarıma sürdüğümde acayip kaşınma yapıyo..bende kaşıya kaşıya kıpkırmızı yapıyorum senağlama acaba alerjik midir varmı bnm gibi böle sorun yaşayan:uhm:

ya ben bacaklarıma sürdüğümde acayip kaşınma yapıyo..bende kaşıya kaşıya kıpkırmızı yapıyorum senağlama acaba alerjik midir varmı bnm gibi böle sorun yaşayan:uhm:

Canım bunu yaptıktan sonra, yağlı olmayan su bazlı bir nemlendirici sürersen bacaklarına kaşıntıdan kurtulursun. Ben yapıyorum çok faydasını gördüm ama benimki ponza taşı değilde topuk törpüsü, harika yapıyor inşallah zamanla nokta nokta görünümüde gidecek diye umut ediyorum.

Nemlendirici olarakta benim kullandığım ürün, dove kremi beyaz kutu olan. Tavsiye ederim. Kaşıntıyı alıyor, yumuşacık yapıyor. Üstelik sürdükten 5. dk sonra hiçbişey kalmıyor. Yani pantalon,eşofman falan giyerken ıslakmış gibi olan yapış yapış yağlı görünüm olmuyor.

Kıl dönmesi, batıklardan ilallah geldi :D Fakat daha önce burda ponza taşını okudum. Denedim ve memnun kaldım:D Hem ölü deriyi atyorsunuz, hem de kan akışı hızlanıyor:)

ya sizin kesin bana sölemediğiniz bir püf noktası var senağlama benimkiler niye düzelmiyor ya bıktım artık şu batıklardann:a015:

bendede bu problem aşırı derecede var batık problemi ve bıktım artık şu kıllardan bunu bende deneyeceğim ve eğer gerçekten dediğin gibi olursa dile benden ne dilersen :D

bendede bu problem aşırı derecede var batık problemi ve bıktım artık şu kıllardan bunu bende deneyeceğim ve eğer gerçekten dediğin gibi olursa dile benden ne dilersen :D

gördün gibi bir çok arkadaşımız kullandı ve memnun kaldı...
inşallah sende iyi sonuç alırsın...
ben yıllardır bu yöntemi kullanırım ve bacaklarımda ne leke olur nede kıl dönmesi prıl rpıl...
tahriş etmemeye dikkat etmelisin..
sonrasında bi nemlendirici krem sürmen kafi gelir...
dileğime gelince: sağlığın :)
hepimiz bayanız bildiklerimizi paylaşmak boynumuzun borcu:)
sağlıcakla...
a.s.

ya sizin kesin bana sölemediğiniz bir püf noktası var senağlama benimkiler niye düzelmiyor ya bıktım artık şu batıklardann:a015:

canım neden üzüyorsun kendini..
bir kere yapmayla ah işte oldu demek mucize beklemektir...
devam et sen...
hem kolay hem tertemiz bi yöntem..
koltuğunda oturduğun yerde bile yapabilirsin..
bir süre devam et yavaş yavaş gelişmeleri göreceksin...

gördün gibi bir çok arkadaşımız kullandı ve memnun kaldı...
inşallah sende iyi sonuç alırsın...
ben yıllardır bu yöntemi kullanırım ve bacaklarımda ne leke olur nede kıl dönmesi prıl rpıl...
tahriş etmemeye dikkat etmelisin..
sonrasında bi nemlendirici krem sürmen kafi gelir...
dileğime gelince: sağlığın :)
hepimiz bayanız bildiklerimizi paylaşmak boynumuzun borcu:)
sağlıcakla...
a.s.

çok sağol allah razı olsun yarın çıkıp alıcam ponza taşı bende yeni nişanlandım ve bir yıl içinde düğünüm olucak ve bu bir yılda şu kıllardan kurtulmam lazım artık yoksa nişanlım madalyonun arka yüzünü görünce korkup kaçıcak onda bile bendeki kadar kıl yok ya kıllar yetmiyo gibi bide batıklarla uğraşıyorum bi kaç aydır,kullandıktan sonra sonuçları bende yazarım :dance: bişi sorucam bunu ağda yaptıktan sonramı kullanıyosun tüyler çıkmaya başlayıncamı ??

lila çok ama çook teşekkür ederim dün aldım ponza taşını bugün kullandım ve inanamadım nokta halindeki batıkları bile çıkardı hemde çok fazla bastırmamama rağmen demekki bastırsam kılların kökleride gidecek :D:D

canım neden üzüyorsun kendini..
bir kere yapmayla ah işte oldu demek mucize beklemektir...
devam et sen...
hem kolay hem tertemiz bi yöntem..
koltuğunda oturduğun yerde bile yapabilirsin..
bir süre devam et yavaş yavaş gelişmeleri göreceksin...

ahh canım bi bilsen ben 3 senedir uğraşıyorum bu batıklarla:oklava: cildiye uzmanlarıyla görüştüm dünya para döküp dermokozmetik ilaçlar kullandım hiçbiri fayda etmedi.Ponza taşını da senin konuyu açtığın günden beri deniyorum bi ara düzelir gibi oluyor sonra yine aynı bebatt:1no2: ama dewam ediyorum yapmaya sağol canım ilgilendiğin için umarım benim de birgün geçer bu sorunuma.s.

bende kullanıyorum feci batıklarım var gerçekten düzenli kullansam etki edicek eminim çünkü bir kerede bile farkediyor
pazartesi fln hamam gitcem arkadaşımla güzelce bi yumuşattıktan sonra derimi orda ponza taşıyla ovucam eminim iyi olucak
bu arada yazıyı yazan ve hatırlatan arkadaşa çookkk teşekkürler

Back