• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ponza Taşı ile Kıl Dönmesi Ve Batıklardan Kurtulabilirsiniz

ponza taşı ile topuk taşı aynı mı acaba???

Bir de sormak istediğim kuru kuru nasıl oluyor? Yani ben banyo yaparken topuklarıma taşı uyguluyorum yumuşacık oluyor ama kuru kuru acıtmıyormu??

evet ponza taşı topuk taşı ve çok ucuz ben aldığım günden beri her gün kuru kuru yapıyorum ama çok fazla bastırmadan yani onu kendin ayarlayabilirsin zaten deri dökükülüyo sonrada nemlendirici sürüyorum tıpkı burda okuduğum gibi ve nokta şeklinde batıklarım vardı hepsi çıktı çok derin batıklar henüz çıkmadı ama çoğunu kurtardı valla çok iyi bi yöntemmiş tek tek iğneyle çıkarmaktan iyidir ayrıca hiç acı olmuyo yani bacaklarını kaşırmışsın gibi oluyo tabi çok fazla bastırma tahriş edecek kadar yani bastırma ayarını kendin çözebilirsin zaten

Kızlar bendeki sorun kıl dönmesinden çok, bacaklarımdaki kılın çıkmaması. Deride kırmızı ve mor noktalar halinde duruyorlar. Görüntüsü böle hani çiğ tavuktaki kabartılar olur ya aynen öyle tavuk derisi gibisenağlama Şu an laser yaptırıyorum geçer dediler 7. seans bitti ama bir faydası yok ayrıca denemediğim peeling, sir, jilet, ponza taşı kalmadı. O noktaların içinde ya kıl yok yada o kadar ince varki cımbızla çekerseniz çoook ince şeffaf bir kıl var gibi. Doktor derin kalın ve kıllar çok güçsüz büyüyüp köklenip deri üzerine çıkamıyor tek çaresi laser demişti. Laserin dediğim gibi etkisi olmadı. Doğal yöntemlerle sorunu çözen bana bir önerisi olan varmı???

bende aynı durumdayım loli ... ama benim lazerden sonra boyle oldu uzayıp dokulmesi gerekirken uzamıoda oyle kıl koku halinde dipte duruyor..gıcık oluyorum bacaklarım hep nokta nokta gozukuyor.. deli gibi kese yaptım ponza tası da ama yine de cıkmıo ...buna bir çözüm bulabildin mi?

kızlar ya bi salaklık yapıp yüzüme epilasyon aleti kullandım 1 ay boyunca ve yüzümde batıklar oluştu:mymeka:acaba bu ponza tazşı olayını yüzümde uygulasam faydası olurmu yoksa yüzümü mahvedermi ne dersiniz senağlama

merhabalar, bu pomza taşı ile yapılacak uygulamayı hergün mü yapmalıyız. bende aynı sorundan muzdaribim de :(

evet bende denedim deride dökülme falan olmadı. birde daha derindeki batıklar için ne yapmak lazım. sürekli pomza taşı uygulaması yaparsak derindeki batıklarada faydası olurmu? yardım

Sevgili lil@ ben bunu duyduğumdan bu yana batıklardan kurtuldum.
Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Hem cildim çok kuru üstteki ölü
tabakayı da temizliyorum bu şekilde. Canlanıyor cildim.
Sağol canım.....
:1hug:

Bu ponza taşını ben alttan üste sürüyorum deriyi daha güzel kaldırıyo..Ama batıkları iyileştircem derken dahada beter olabilir benim yöntemle..Ponzanın İşe yaradığı kesin.

foransys bu işlemi kuru cilde uyguluyoruz hafif bastırarak daireler çizerek yapıyoruz...
bir kaç denemende farkedecektir canım devam et...

Evet benim farketme var, çıkıyo batıklar ama yavaş yavaş..
Bide fucidin sürüyorum onunda faydası olduğunu düşünüyorum, renkleri açılmış ve iyileşme var.

Haftasonu bende yaptım, çok fazla bastırmış olmalıyım ki, banyodan sonra felaket acı çektim.
Benim aldığım taşın arkasında taşı ve pürüzlü bölgeyi ıslatın yazıyordu.
Kuru kuru yapmak bence cilde zarar verir....

bende yaptım ve güzel sonuc verdi işe yarıyor bence ama bende ıslak vücuda yaptım kuru cilde gercekten zarar verebilir

kesinlikle deneyecem inşallah bendede işe yarar. harikaaaaaaaaaaaaa aklıma çok yattı:sm_cool::sm_cool:a.s.

sırnaşık şey ay çok sevindim deneyeceğim ne kadar güzel olur pürüssüz cillop gibi bacaklarsırnaşık şey bunu tavsiye eden arkadaştan allah razı olsun inş. sonuç alırımsırnaşık şeyyuppiii:sm_cool:

ponza tasimi iyi fikir valla,,,hic aklima gelmemisti ,yararli olacaginida dusunuyorum ,bideniyim bakalim yazarim sonuclari............
dusunsene batisiz ve puruzsuz bacaklar:1rolleyes:

konunu yeni gördüm bacaklarımda problem yok ama kollarımın arkasında sivilcelenme oldu denemediğim yöntemde kalmadı bunun için denemeyi düşünüyorum şimdiden tşk..

Back