ya lila bu topuk taşı genital bölgedeki kıl dönmeleri içnde uygulanabilir mi acaba? belki deneyen vardır diye bi sorim dedim kızlar, genital bölgede ayrı bi sorun tabi:))
Lil@ , harikasın bu paylaşımın için çoook teşekkürler canım, ben peeling kese falan çok denemiştim ama kuru kuru çok farklı oluyormuş. Denedim ilk seferinde tabiki derin batıklara bi etkisi yok ama diğerlerini çıkardı inanamadım, düzenli kullanımda oldukça etkili olacak bence. Laserden tatmin edici sonuç almamış biri olarak diyebilirimki, onun 1 senede yaptığını bu yöntem 2 ayda halleder bence. Sen bastırmayın diye o kadar uyarmışsın ama deriyi döktüğünü ve tüylerin çıktığını görünce heyecanlanıp biraz fazla bastırmışım, tamam tamam itiraf ediyorum çok fazla bastırmışımİlk anda acısını anlamıyorsun aradan 15 dk geçince öldüm bittim. 3 gündür yara bere içindeyim ama faydası kesinlikle var, bu yaralar geçer geçmez devam edicemjeyyar
ya ben bacaklarıma sürdüğümde acayip kaşınma yapıyo..bende kaşıya kaşıya kıpkırmızı yapıyorum senağlama acaba alerjik midir varmı bnm gibi böle sorun yaşayan:uhm:
canım loli_loo:)saol tavsiyen için...deniycem bakim...yaptıktan sonra ölüyom yaw kaşıntıdan
bendede bu problem aşırı derecede var batık problemi ve bıktım artık şu kıllardan bunu bende deneyeceğim ve eğer gerçekten dediğin gibi olursa dile benden ne dilersen
ya sizin kesin bana sölemediğiniz bir püf noktası var senağlama benimkiler niye düzelmiyor ya bıktım artık şu batıklardann:a015:
gördün gibi bir çok arkadaşımız kullandı ve memnun kaldı...
inşallah sende iyi sonuç alırsın...
ben yıllardır bu yöntemi kullanırım ve bacaklarımda ne leke olur nede kıl dönmesi prıl rpıl...
tahriş etmemeye dikkat etmelisin..
sonrasında bi nemlendirici krem sürmen kafi gelir...
dileğime gelince: sağlığın :)
hepimiz bayanız bildiklerimizi paylaşmak boynumuzun borcu:)
sağlıcakla...
a.s.
canım neden üzüyorsun kendini..
bir kere yapmayla ah işte oldu demek mucize beklemektir...
devam et sen...
hem kolay hem tertemiz bi yöntem..
koltuğunda oturduğun yerde bile yapabilirsin..
bir süre devam et yavaş yavaş gelişmeleri göreceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?