Polyteck takildi 2 gün once
merhaba hangi markadan yana kullandiniz tercihinizi polytech mi mentor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hangi markadan yana kullandiniz tercihinizi polytech mi mentor mu
bende 24unde olucam ameliyat doktorum mentor veya polytech kullaniyormus ama kendisi polytechi onerdi kararsiz kaldim siz ne diyorsunuz? memnun musunuz? gecmis olsun bu aradaPolyteck takildi 2 gün once
Şuan icin memnunum poliyteck daha once cok.fazla kullanan yok ama kullananlarda memnun. Tabi ileri zaman daha önemli insallah ilerde problem olmaz. Hic protez dokundugumda hissetmiyorum mentorda öyle değildi sert sert elime geliyrdu. Poliyteck daha yumusakbende 24unde olucam ameliyat doktorum mentor veya polytech kullaniyormus ama kendisi polytechi onerdi kararsiz kaldim siz ne diyorsunuz? memnun musunuz? gecmis olsun bu arada
evet ben de cok kullanan yok diye supheye dusmustum. Ozellikle bu baslik altinda dokuya yapistigiyla ve cikarilirkenki zorluguyla alakali seyler okudumda endiselendim. Bu konuyla alakali bisey demis miydi doktorunuz? Cevap icin cok tesekkur ederim bu arada tekrardan gecmis olsun. agriniz var mi gunluk hayata donus hizli oldu mu? Ve ameliyattan 1 hafta sonra araba kullanmakta sakinca olur mu sizce?Şuan icin memnunum poliyteck daha once cok.fazla kullanan yok ama kullananlarda memnun. Tabi ileri zaman daha önemli insallah ilerde problem olmaz. Hic protez dokundugumda hissetmiyorum mentorda öyle değildi sert sert elime geliyrdu. Poliyteck daha yumusak
İlk ameliyatta 3 4 gun birşey yapamiyorsun ama 4.gunden itibaren cabuk toparlaniyorsun 1 hafta sonra arac kullanabilirsin ama tabi bu sana bağlı. 1 hafta çeken de var benim gibi 4.gunden sonra normal hayatina dönen de var.evet ben de cok kullanan yok diye supheye dusmustum. Ozellikle bu baslik altinda dokuya yapistigiyla ve cikarilirkenki zorluguyla alakali seyler okudumda endiselendim. Bu konuyla alakali bisey demis miydi doktorunuz? Cevap icin cok tesekkur ederim bu arada tekrardan gecmis olsun. agriniz var mi gunluk hayata donus hizli oldu mu? Ve ameliyattan 1 hafta sonra araba kullanmakta sakinca olur mu sizce?
İzmir ekol hastanesinde oldum ameliyatimiEvet onu ben de sitelerinde okumuştum. Garanti veriyorlarmış herhangi bir sıkıntı olduğunda. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım ben de tercihi bu silikondan yana kullanıcam. Ameliyatı nerde oldunuz bu arada
Bana takilan b lite degil benimki cok cok yuksek profil olmasina ragmenMerhaba, bana polytech takıldı bugün 7. Günüm :) henüz deneyimleyip anlatabileceğim bir fark yaşamadım ama doktorum çok memnun olarak bunu önerdi, bana takılan cc’nin çoook çok büyük olmaması sebebiyle b-lite’da çok büyük bir fark yaşamayacağımı söyledi
Hayrli olsun benmde 18 gün oldu normal meme dokusu gibi bir fark yok bence de ki zamanla yukusayacak we oturacakBen de iki buçuk hafta önce ameliyat oldum ve bu marka protez takıldı. Doktorum bu markaya çok güveniyorum dedi ben de doktora güveniyorum :) daha hafif ve daha doğal dokusu var dedi
Memnun musunuz polytech markasindan
Merhaba şu an nasılsınız dikleştirme yapıldı mıBen de iki buçuk hafta önce ameliyat oldum ve bu marka protez takıldı. Doktorum bu markaya çok güveniyorum dedi ben de doktora güveniyorum :) daha hafif ve daha doğal dokusu var dedi
Merhaba, gayet iyiyim dikleştirme yapıldı. Bu protez çok hafif olduğu için ne ağrı oldu ne sıkıntıMerhaba şu an nasılsınız dikleştirme yapıldı mı
Merhaba şu an nasılsınız dikleştirme yapıldı mı
Merhaba şu an nasılsınız dikleştirme yapıldı mı
Dikleştirme ve dikiş izleri nasılŞuan icin memnunum poliyteck daha once cok.fazla kullanan yok ama kullananlarda memnun. Tabi ileri zaman daha önemli insallah ilerde problem olmaz. Hic protez dokundugumda hissetmiyorum mentorda öyle değildi sert sert elime geliyrdu. Poliyteck daha yumusak
Merhaba bende bu protezi olucam şu an nasılsınız yaptırmaya değer mi bende hafif sarkıklık var toparlama ve silikon olucak göğüs dokum var kas üstü önerdiEvet bu protez bende var. Bende konu açtım b-lite protezi olanlar var mı diye merak ettim süreçleri nasıl gitti . Ben ameliyatın 23. Günümdeyim. Diğer protezlere göre baya pahalı çok kararsız kaldım ama sonra buna karar verdim. Şuan bile ödemden dolayı şişliğim olmasa protez yokmuş gibi okadar hafif ve hissetmıyorum spor yaparken koşarken bunu daha iyi anlayacağım bence. Protezli dikleştirme ameliyatı oldum. Daha erken bi süreçtim bende merakla 2. Ayı beklıyorum. Aynen normal protezden 15 bin kadar fazla ama ömürlük. Biri sivri bi aleti göğsüne batırmadığı sürece delinmez :) Hafifliğide daha şimdiden hissediliyor protez yok gibi. Ama işte dediğim gibi erken bi süreçteyim ilerisini bende merak ediyorum
Dikiş izleriniz nasılMerhaba, gayet iyiyim dikleştirme yapıldı. Bu protez çok hafif olduğu için ne ağrı oldu ne sıkıntı
Yani çok belli belirsiz ama kremi düzenli kullansam hiç iz kalmayabilirdi ben çok ihmal ettimDikiş izleriniz nasıl
Teşekkür ederim benim ameliyat iptal oldu kararsızım ve ikinci bi ameliyat riskini göze alamıyorum umarım sağlıkla atlatırsınızYani çok belli belirsiz ama kremi düzenli kullansam hiç iz kalmayabilirdi ben çok ihmal ettim