- 1 Haziran 2008
- 5.943
- 33
- 683
soru sormaktami yasak leeyyyynnnnnnnklava::mymeka:
:roflol: :roflol: :roflol: yassahhhh gardaşımmm saaaa yassahhh
kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soru sormaktami yasak leeyyyynnnnnnnklava::mymeka:
eline sağlıkk obeyazz kısmıı yumurta mıı yumurtayıı hiç sevmem deeeeeee
libyanacım dün yaptım polkeki ve bir sürü misafirim geldi herkese denettirdim çok beğendiler ama görüntüsü seninki gibi olmadı yani beyaz kısın okadar kabarmadı neden olabilir anlamadım?
Tarifin için çok teşekkür ederim Libyana.Bu gün yaptım iftardan sonra yeriz diye süperdi hem lezzeti hem görüntüsü.Misafirimlerim de vardı onlar da bayıldılar hatta eniştem hazır sandı görünce :lepi: o kadar güzel görünüyodu...Tarifin için senin yaptığım için benim ellerimize sağlık :dance:
Şeniz
Ellerie sağlık canım.Şeniz ben de sık sık yapıyorum ne olaca halımız bılmem jumbo olucaz jumbooo :roflol:
foto cekeydın ya balım:çok üzgünüm:
Sevgiler kaydirigubbakcemile2..[/QUOT
Fotoğrafını çekemedim :1no2: misafirlerim vardı kalablaıktı ev bende çok üzüldüm ama bir dahaki sefere artık.... Nasılsa çok beğenildi mutlaka yeniden yaparım :lepi:
Şeniz
Ellerie sağlık canım.Şeniz ben de sık sık yapıyorum ne olaca halımız bılmem jumbo olucaz jumbooo :roflol:
foto cekeydın ya balım:çok üzgünüm:
Sevgiler kaydirigubbakcemile2..[/QUOT
Fotoğrafını çekemedim :1no2: misafirlerim vardı kalablaıktı ev bende çok üzüldüm ama bir dahaki sefere artık.... Nasılsa çok beğenildi mutlaka yeniden yaparım :lepi:
Tamam arkadasım beklerız ınsaallag
canım ya pudra şekeri ta olarak ne kadar ya sana zahmet bardakla ölçüsünü yazabilirmisinn:asigim::asigim:
Ben 3/4 BARDAK kadar koyuyorum güzelim tam bir bardak değil yani...
Tarıfte paket dıyor ama burada o sekılde paket yok belkı Turkıyede vardır ...
Sevgiler.
canım arkadaşım mükemmel görünüyorrr.... :teytey:
oruçlu oruçlu canımı çektirdin. bunuda mutlaka deniycem. yarından sonraki gün olabilir. bu gü annem normal kek yapmış a.s
keşke senle komşu olsaydıkk balım yaa ne cici şeyler tadardım sayendee kaydirigubbakcemile3
işte buda benim yaptığım polkek ama libyanacım ya benim kekimin beyaz yeri çok yumuşak ya üstteki hamurçok güzel pişti ama üstü sert o kısım yumuşak kesemiyorum ya parçalanıyo o yüzden senin gibi resmini koyamadım ya bunun bi püf noktası varmı ya
Canım harıka olmus yaa supersın...
Zaten yumusak oluyor kı
sert olmuyor cok
kıvamı guzel senınkının..
pudıng gıbı dımı ama cok pıserse de kreması azalıyor
kekı koyulasıyor
artık zevke gore.
Ellerıne saglık Allahhhhhcokacimcoook