Polistik over

Doktora gittiniz ve Pko teşhisi koydu diyelim size sakin panik yapmayın ve başka bir doktora daha muayene olun. Regl düzensizliğim, kilo sorunum ya da tüylenme problemim olmadan bir kadın doğum uzmanı muayene sonrası pko hastası olduğumu söylemişti, şu an belirtiler gözükmüyor ama çok zayıfsın ondan demişti üstelik kendi kişisel muayenehanesinde. İlaç vs yazdırmadım bir sonraki dönemde başka bir doktora gittim ve böyle bir şeyin olmadığı söylendi. Yine aynı şekilde şu an bebişi kucağında olan bir arkadaşıma daha hamile kalmadan 1 ay önce pko teşhisi konulmuştu -_- ama değilmiş. Her neyse birden fazla doktorla görüşüp pko teşhisinizi kesinleştirdiyseniz tedavi sonrası hamile kalabilirsiniz. Tedavi görmeden de hamile kalanlar var ama çok nadir.

Kızlar bende pkoluyum evlendikten sonra öğrendim ve pkonun tüm belirtilerini ağır bir şekilde yaşıyorum bebek için tedavi oldum en son aşılama da hamile kaldım şuan oğlumu doğurmaya bir kaç haftam var rabbim sizlerede nasip etsin inşallah

Kızlar ben geçen ay ilk aşılamamı oldum tutmadı nasip.. malum pko da adet günü belli olmuyo ama ben geçen aya göre ilaclarla olduğum bat a göre saydım. Asilama tedavisinden sonra düzenli adet olan varmi 1 ay sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…