Bende de pci sendromu var. Yaklaşık 7 yıl tedavi gördüm. 3 aydır tedaviyi bıraktım ama sanki hiç tedavi olmamışım gibiArkadaşlar polistik over olup tedavisiz hamile kalan varmı acaba tedavide nasıl yapıyorlar hamile kalan varmı Aciilllll Yardımmmm
7 yıl nasıl bir tedavi gördünüz acaba, evlenmeden önce ne gibi tedavi uyguluyorlar pco için. Bende de uzun süredir var ama tedavi olarak bekarken sadece doğum kontrol hapı kullandim. Başka nasıl bir tedavi varBende de pci sendromu var. Yaklaşık 7 yıl tedavi gördüm. 3 aydır tedaviyi bıraktım ama sanki hiç tedavi olmamışım gibi2 aylık evliyim daha gebelik yok. Şimdi yeni bir pedle tanıştım kist miyom vb ne varsa geçiriyor dediler bakalım kullanıyorum bekliyoruz
Doğum kontroller hafid geldi diane 35 artı glifor kullandım uzun bir sure sonra glifor yüzünden mide rahatsızlıklarım başladı tek diane ile devam ettik ama sonuç sıfır7 yıl nasıl bir tedavi gördünüz acaba, evlenmeden önce ne gibi tedavi uyguluyorlar pco için. Bende de uzun süredir var ama tedavi olarak bekarken sadece doğum kontrol hapı kullandim. Başka nasıl bir tedavi var
Marka ne bende bir yıl kullandım geçti bırakınca yine kist olduBende de pci sendromu var. Yaklaşık 7 yıl tedavi gördüm. 3 aydır tedaviyi bıraktım ama sanki hiç tedavi olmamışım gibi2 aylık evliyim daha gebelik yok. Şimdi yeni bir pedle tanıştım kist miyom vb ne varsa geçiriyor dediler bakalım kullanıyorum bekliyoruz
Ne kadarlık evlısınız?Ben pkoyum tatlım evlendikten sonra hamile kaldım kendiliğinden ama düşük yaptım yine tedavisiz bir kaç ay sonra tekrar hamile kaldım yani olumsuz düşünmeyin
Bana yazdınız galiba bunu. . Canım pko bende sonra dan oldu ve duygusal olarak çok değiştim hamile kalmaya çalışmak ve vücudumun tepkileri beni çok yordu. Takilmayacak gibi değil birkaç ay içinde yüzüm inanılmaz değişti görmediğim kadar akne oldu. Rabbim inşallah bu dertlerden kurtarır bizleriKuzum o pkodan ama sırtını anlamadım valla stresten heralde bu kadar niye taktın ki kafana tamam bende taktım ama senin kadar değil yani bu kadar abartmadim kafama takmamaya çalıştım tatlım bak sen napiyosan kendine ben seni üzmek yada suçlamak için demiyorum sakın beni yanlış anlama bende senin yaşadıklarını yaşadım ama sonra baktimki gerçekten bedenime haksızlık ediyorum biraz farklı şeylere yönel farklı alanlarda farklı insanlarla knus sohbet et havanı degistirr bu böyle gitmez rabbim hayırlısını versin tabiki ama bukadar yıpratma kendini
Bu ayın 14 ünde 2 sene bitti.Ne kadarlık evlısınız?
Ne zaman sonra hamıle kaldınız?
Dr gıtmışmıydınız oylemı ögrendınız?
Ve herhangibir ilaç kullandınız mı hiç ?
Kendılıgınden oldu demişsiniz ne gıbı sıkıntılar belirtiler vardı sizde?
Hormonlar vs normal mıydı, adetınız vs?
Çok soru sordum kusura bakmayın 15 aylık evliyim de pko var bebiş istiyoruz henuz birsey yok.
Cok stresli degilim, ilk ogrendım evlılıgın 3ayı duzensızdı adetleri dr gttım pko dedi ama engel degil dedı gebelıge ve fıtıl verdı 7 8 ay boyunca duzenli oldum ama olmadı bebiş. Baska sıkıntımızda yok. Su son 3 aydır duzensızlestı yıne dr hasta olunca gel klomen baslayım dedı bende gıtmedım. Çok uzayınca adet duzensızlıgı, gittim eczaneden bır fıtıl daha aldım akıntı sıkayetımde vardi o yuzden mi bilmiyorum düzensızlık oluştu sımdılerde bıraz bıttı akıntı sıkayet. Ve hasta olurmuyum olmazmıyım bilmiyorum beklemedeyim bu ay 32gun oldu. Hayırlısı inşaallah vucudum cok şişti kasık agrılarım vs ama olmadım henuz. Regl olurum diye dusunuyorum olmazsa randevu aldım ilerleyen gunlerde gıdecem.
Bu kadar
Cok gecmıs olsun cok tesekkurler bılgılendırdıgın için. Allah yar yardımcın olsun. O zaman hasta olur olmaz klomen tedavisini baslayayım Dr demıstı. Birde Oyle deneyelim.Bu ayın 14 ünde 2 sene bitti.
İlk evlendiğim zaman farketmeden kaldım üçüncü ayda düşük yaptım.
Düşüğümü doktora kanamadan dolayı gittiğimde öğrendim.
Sonrasında 7 ay olmadı çünkü kan değerlerim düştü düşükten dolayı bende hastaneye gittim pko olduğumu zaten biliyordum sebep bu mu diye doktorum yumurta rezervin iyi sanmıyorum dedi sonra bir kaç ayda eşim mesleği görevi yoktu 4 ay sonra eşim geldi doktora gittik klomen kullan istersen dedi kullandık sonra yumurtalar kadar rahim kalınlığı da çok önemli rahim kalınlığın iyi de neyse biz trafik kazası yaptık doktora gidemedik en son vitrimde yumurtam 14 dü yani daha çatlamasına vardı kaza yapınca gidemeyince bizde saldık bu ayda böyle geçsin diye sonra boğazlarım ağrımaya başladı bende tiroid var yükseldiğini anladım neyse sonra idrar test falan derken hamileyim. İnşallah sorduklarının hepisine cevap verebilmişimdir
Arkadaşlar polistik over olup tedavisiz hamile kalan varmı acaba tedavide nasıl yapıyorlar hamile kalan varmı Aciilllll Yardımmmm
Arkadaşım pkolu, 37 de ilk oğlunu, 38.5 da ikinciyi doğurdu. Şuan 39 u geçti 3. İçin uğraşıyor. Ama adeti düzenliyöiş.Arkadaşlar polistik over olup tedavisiz hamile kalan varmı acaba tedavide nasıl yapıyorlar hamile kalan varmı Aciilllll Yardımmmm
Bende ayni yukarıdaki arkadasin yasadiklarini yaşadım.Su anda hamile kalmayi düşünmüyorum ama folik asit ve sogan kürünun faydasi olduguna inanıyorum.Tabi hersey Allah,tan ama denemekten zarar gelmez.Ben pkoyum tatlım evlendikten sonra hamile kaldım kendiliğinden ama düşük yaptım yine tedavisiz bir kaç ay sonra tekrar hamile kaldım yani olumsuz düşünmeyin
Tiens airiz ped. Ama sürekli kullanılması gerekiyormus. Zaten piyasadaki kimyasal pedler yüzünden kadın hastalıklarında artış varMarka ne bende bir yıl kullandım geçti bırakınca yine kist oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?