gebeliği zorlaştırır evet. gebeliğe komple engel değil. bende 2016dan beri var lanet seyMerhaba arkadaşlar 10 aydır evliyim son 3 aydır korunmuyoruz öncesinde korunuyorduk son 3 ayda adetlerim 15 gün bu ayda olmak üzere 18 gün gecikmeye başladı geçen ay kontrole gittiğimde doktor kist olmadığını söylemişti adet olunca gel hormonlarına bakıcam demişti bu ay da 18 gün adet olamayınca gidemedim ve testlerim negatif çıkıyordu bu ay 7. Gün kan testi verdim negatif idrar testi yapıyorum negatif bişey çıkmıyordu bugün doktora gittim 6 mm büyüklüğünde kist yani polistik over olduğumu söyledi yarın gel hormon için kan testi ver dedi ve son üç gündür karnımda sürekli bir hareketlilik var gaz gibi ve kasık ağrım çok oluyor benim size sorum şu bu hastalık gebe kalmama engelmi kalmak için neler yapmalıyım nelerden uzak durmalıyım bu şekilde hamile kalan varmı ve bu hastalık geçer mi bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim
6 mmlik bi kist var diye hormon testi sonucuna bile bakmadan pcos mu dediler yoksa ben mi kör oldum?Merhaba arkadaşlar 10 aydır evliyim son 3 aydır korunmuyoruz öncesinde korunuyorduk son 3 ayda adetlerim 15 gün bu ayda olmak üzere 18 gün gecikmeye başladı geçen ay kontrole gittiğimde doktor kist olmadığını söylemişti adet olunca gel hormonlarına bakıcam demişti bu ay da 18 gün adet olamayınca gidemedim ve testlerim negatif çıkıyordu bu ay 7. Gün kan testi verdim negatif idrar testi yapıyorum negatif bişey çıkmıyordu bugün doktora gittim 6 mm büyüklüğünde kist yani polistik over olduğumu söyledi yarın gel hormon için kan testi ver dedi ve son üç gündür karnımda sürekli bir hareketlilik var gaz gibi ve kasık ağrım çok oluyor benim size sorum şu bu hastalık gebe kalmama engelmi kalmak için neler yapmalıyım nelerden uzak durmalıyım bu şekilde hamile kalan varmı ve bu hastalık geçer mi bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim
Evet gerçekten bu şekilde dedi bende şaşırdım6 mmlik bi kist var diye hormon testi sonucuna bile bakmadan pcos mu dediler yoksa ben mi kör oldum?
Umarım bana bu umut olur teşekkür ederim umarım güzel sonuçlar alırsınızgebeliği zorlaştırır evet. gebeliğe komple engel değil. bende 2016dan beri var lanet seybir yıldır biz de bebek istiyoruz. bende adet gecikmesi olmuyor hiç. ama doktorumun söylediğine göre -ki kendisi yıllardır doktorum ve aile dostumuz- tedaviye en güzel cevap veren hastalardır pkoslular. hatta tedavi sonucu çoklu gebelik ihtimali de daha yüksektir. ben de bu ay tedaviye basladim bebek için. çok güzel 2 sağlıklı yumurtam, 3 tane de daha kücük yumurtam oluştu ilk ayımda. doktorum çok olumlu konustu. umutsuz olmayın
hepimiz insallahUmarım bana bu umut olur teşekkür ederim umarım güzel sonuçlar alırsınız
hormon sonucunuz bunu destekler şekilde mi oldu peki? isterseniz başka doktora da gidinEvet gerçekten bu şekilde dedi bende şaşırdım
bugün özele gittim prolaktin normal gebelik 1.20 ama tsh çok düşük 0.0046 falan çıktıhormon sonucunuz bunu destekler şekilde mi oldu peki? isterseniz başka doktora da gidin
hmm hipertiroidi için ilaç verdiler mi?bugün özele gittim prolaktin normal gebelik 1.20 ama tsh çok düşük 0.0046 falan çıktı
Dahiliyeye yönlendirdiler muhtemelen orda bakıcaklarhmm hipertiroidi için ilaç verdiler mi?
tamamdır geçmiş olsunDahiliyeye yönlendirdiler muhtemelen orda bakıcaklar