- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 163
- 34
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
Benim için çok önemli bir konu .
Geleceğimi planlamaya çalışıyorum ve çok kararsızım.
Polis eşleri ve asker işlerinden net bilgiler alabileceğimi düşünerekten konuyu açıyorum.
Bilgi akışı sağlamak kolay en azından , bayanlardan eşlerine sormalarını da rica ediyorum .
Ben bu sene 4. sınıf olacağım.
Önceden hayalim özel sektördü ama artık kısa vadede kar devlette elde ediliyor. Arkadaşım 4 yıl okudu işe 930 la girdi , teyzemin oğlu 2 yıl polis meslek yüksek okulunda okudu işe başlar başlamaz 2290 lira maaş alıyor.
Ben üniversiteyi bitirdikten sonra kendi işimi yapmak istemiyorum.
Ben polis yada subay olmak istiyorum.
Genel bilgileri biliyorum araştırdığım kadarıyla kpss mülakatlar falan.
Şimdi polislik tamam ama mesela bilmek istiyorum nereye kadar yükselebilirim ? Birgün sivil polis olma şansım var mı ?
Alan seçme şansım var mı ? Polis eşlerinden bu konuda yardım istiyorum. Tek yıldızlı komiser olarak mezun olacağım söyleniyor doğru mu ? Bu konular hakkında bilgi edinemiyorum.
Kara kuvvetleriyle ilgili hiç birşey bulamadım olabiliyorum ama nasıl ?
Bilenlerden bilgiler istiyorum lütfen.
Erkekler için muhakkak ki zorlukları var bu mesleklerin ama kadınlar için o kadar zorlu olacağını sanmıyorum.
Zaten kafamda ki ilk şey polislik subaylık polislik olmazsa eğer diye aklımda.
Yani ne bilim 4 yıl oku canın çıksın 930 tl ile işe başla işime hiç gelmiyor.
Asıl merak ettiklerim polislikle ilgili sorularım yükselme olanaklarımı merak ediyorum falan.
Hep subay eşleri yazmış polis eşleri nerdesiniz
Hanımteyzee ( Kızmazsın inşallah egeme de teyze diyorum yaşlarınız yakın diye düşündüm değilse uyar) Boy kılo 167 kilom 57 sorun olmaz . Ben lise bitene kadar ya subay olcam ya subay alcam derdim Üniversiteye başladım subay olamadım ama alacam dedim . Daha ikiside olmadı
Erkekler için muhakkak ki zorlukları var bu mesleklerin ama kadınlar için o kadar zorlu olacağını sanmıyorum.
Zaten kafamda ki ilk şey polislik subaylık polislik olmazsa eğer diye aklımda.
Yani ne bilim 4 yıl oku canın çıksın 930 tl ile işe başla işime hiç gelmiyor.
Asıl merak ettiklerim polislikle ilgili sorularım yükselme olanaklarımı merak ediyorum falan.
Hep subay eşleri yazmış polis eşleri nerdesiniz
Hanımteyzee ( Kızmazsın inşallah egeme de teyze diyorum yaşlarınız yakın diye düşündüm değilse uyar) Boy kılo 167 kilom 57 sorun olmaz . Ben lise bitene kadar ya subay olcam ya subay alcam derdim Üniversiteye başladım subay olamadım ama alacam dedim . Daha ikiside olmadı
benim eşim polis, şarktayız batmanda, mesela şarkı düşün askerlerde bi dolu var polislerde 2 oldu, eşim haftada 2 kere akşam devriyesine çıkıyo 20.00-10.30 arası, ve bayanda oluyo yanlarında
Benim için çok önemli bir konu .
Geleceğimi planlamaya çalışıyorum ve çok kararsızım.
Polis eşleri ve asker işlerinden net bilgiler alabileceğimi düşünerekten konuyu açıyorum.
Bilgi akışı sağlamak kolay en azından , bayanlardan eşlerine sormalarını da rica ediyorum .
Ben bu sene 4. sınıf olacağım.
Önceden hayalim özel sektördü ama artık kısa vadede kar devlette elde ediliyor. Arkadaşım 4 yıl okudu işe 930 la girdi , teyzemin oğlu 2 yıl polis meslek yüksek okulunda okudu işe başlar başlamaz 2290 lira maaş alıyor.
Ben üniversiteyi bitirdikten sonra kendi işimi yapmak istemiyorum.
Ben polis yada subay olmak istiyorum.
Genel bilgileri biliyorum araştırdığım kadarıyla kpss mülakatlar falan.
Şimdi polislik tamam ama mesela bilmek istiyorum nereye kadar yükselebilirim ? Birgün sivil polis olma şansım var mı ?
Alan seçme şansım var mı ? Polis eşlerinden bu konuda yardım istiyorum. Tek yıldızlı komiser olarak mezun olacağım söyleniyor doğru mu ? Bu konular hakkında bilgi edinemiyorum.
Kara kuvvetleriyle ilgili hiç birşey bulamadım olabiliyorum ama nasıl ?
Bilenlerden bilgiler istiyorum lütfen.
Nemesis eşine sorabilir misin o bilir muhakkak bikaç sorum var
1) Lisanslılar nereye kadar yükselebiliyor ?
2) Sivil olma şansımız var mı ? Mesela alan seçebilirmiyim ?
3 ) Tek yıldızlı komiser olarak mezun olacağımı duydum doğru mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?