• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis sevgili hakkında?

Dakikalikfikrim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
1.102
1.209
63
29
Merhaba arkadaşlar bir polisle tanıştım daha doğu görevini yapmamış , acaba doğu görevi ne kadar , sürekli yer değiştiriyorlar mı bir nilgisi olan beni aydınlatabilir mi 5 yılda bir yer değiştiriyorlar mı nasıl işliyor?

Merhaba arkadaşlar bir polisle tanıştım daha doğu görevini yapmamış , acaba doğu görevi ne kadar , sürekli yer değiştiriyorlar mı bir nilgisi olan beni aydınlatabilir mi 5 yılda bir yer değiştiriyorlar mı nasıl işliyor?
Benim eşimde polis şuan bizde dogudayiz doğu görevi gidicegi yere göre değişir 3 yılla 4 yıl arasında her 5 yılda tayin çıkmıyor cnm doğu biter isteyen bir iki yıl daha uzatıyor çalışma sistemi iyi olunca kalan cok oluyor batıda en az 8 ila 10 yıl kala biliyorsun proplem edecek bir şey yok

Sürekli.bi yerde kalmak istiyorsan polisle evlenme
Gezmek istiyorsan farklı yerler farklı deneyimlere aciksan olumlu bakılabilir.
Şimdi 4 yıl deriz gittiği yere göre 3 yılda gönderilir 7 yılda veya garantisi yok yani.
Ama çoğu yerde kalabildiği kadar amiri vs sknti çıkarmassa kalır.
Batıda genelde 10 yili vs buluyor..

bunları google'da bulabilirsin de daha tanışır tanışmaz evlenmeyi mi düşünüyorsun? sevmiyosun da sanırım seven insan bunların hesabını yapmaz.

Sevgilin polisse kendisine niye sormadın ki bu soruyu,anlayamadım🤷

Back
X