• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis şahsi numarasindan ararmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
39
Kizlarrr size ihtiyacim var

Esimi polis aradi polisin kendi sahsi numarasi ve karakolda evraginiz var demis gelin alin demis Polis sizce ne olabilir?

Esimi polis aradi polisin kendi sahsi numarasi ve karakolda evraginiz var demis gelin alin demis Polis sizce ne olabilir?

benim eşim yurtdışında çalışıyorken eski işyernin yaptığı bazı usulsüzlükler sebebi ile polise ifade vermesi gerekmiş. Beni şahsi numaradan polis aradı eşiniz şuraya gelebilir mi vs diye. Ulaşamıyoruz kendisine dedi. Dedim yok o ama ne ifadesi bu böyle ne diyonuz siz bu şahsi no dalga mı geçiyosunuz? Bağırmaya başladım. Sonra karakola gidip öğrendim detayları anlattılar sorunsuz bir şeydi. İzne falan geldiğinde uğrasın sadece gerçekten önemsiz diye beni zor sakinleştirdiler o zaman 🤣🤣🤣
Bu da böyle anımdı ama ben de karakola gidene kadar inanmamıştım polis olduğuna.

Beni aradi kendi numarasindan hatta siz de arayabilirsiniz dedi
Kisitlamalarda esim piknige gitmisdi cok kalabalik sekilde bende polisi aradim sikayet ettim
Sonra yenge simdi eve gonderdik bisey olursa gene ara dedi saolsun

hahaha bu çok iyimiş eşin biliyor mu senin şikayet ettiğini 🤣

devlet kurumlarinin bircogunda ortalikta duran is icin belli kisilerin kullanacagi akilli olmayan telefonlari olur. illa sabit hat olmasi gerekmez. cunku bazen o telefonla sahada goreve gidilir ilgili kisiler aranir. o yuzden olabilir yani.

Biz karantinaydayken polis evdemisiniz diye kendi numarasindan aramıştı. Arayabilir yani gidip sorarsınız karakola para falan istememisler veya baska birşey.

Karakola çağırmış,kötü bir şey , illegal bir teklif dememiş ki.
Cevap, evet arar. Ben çokça arandım. Üniversitede ev arkadaşlarımı şikayet etmiştim,
biraz komik geçmişti, cinsiyetini sorduklarında cadı demistim. Akşamına polis onlar ifadeye geldiğinde bana mesaj atmıştı 'anlattigin kadar cadilar' falan diye, bildiğin dedikodu yapmıştı.
Sonra mahkemem oldugu zamanlar kendi şehrimin karakolunda bir cep numarasından aranıyordum, İstanbul adliyesinde su saatte duruşmaniz var, gidin diye (ilkini unuttum gitmedim,belki o yüzden karakoldan ariyorlardir) ama özel numaradan aranmıştım. Whatsappta genç erkek vardı.
Ve sonra ne zaman mahallede olay var diye polisi arasam tam sokağın neresinde kaldigimizi öğrenmek için yoldaki polis arar. yine WhatsAppi profil resmi olan bir numaradan konum atmisligim bile var.
Yani bana coooook normal geldi. Eşinizden para istememişler ya, karakola gelin demişler. Gitsin bir, inşallah kötü bir şey cikmaz

Arar.Siz yine de ne olur ne olmaz 155i arayip su numaradan su sebeple arandim teyit etmek istiyorum diyin

Devlet memuru olarak,çalıştığım kurumda masa hatlarımız normalde cep telefonlarına kapalı sabit hatlara açıktı, artık sabit hatlarada kapatmışlar.Birine ulaşmak isteyince mecburen kendi telefonumuzdan arıyoruz.Polis kendi şahsi telefonundan da aramış olabilir yani sırf işi yürüsün diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X