• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polis ile evlenilir mi evlenilmez mi ?

Turkiyede hatta dunyada butun polisler bekar degil biz evlendik cokta mutluyuz masallah allah bozmasin fedakarlik isteyen zor ama gurur vericidir polis esi olmak her meslegin riski vardir ama insanlar nedense olumu hep polise askere daha yakin gorup kendi ustlerine kondurmazlar kimse azraille sozlesme yapmadi nobetse doktorda nobet tutuyo hemsirede zorluksa dogunun en ucra koselerinde polisin bile olmadigi koylerde calisiyo polisle evlenilmez mantigi bana biraz kadere inanmamak ya da polisle ilgili kotu anisi olmak gibi geliyo

her meslek zor stresli meşakkatlidir. polis daha streslidir ögretmenlık daha kolaydır dıye bır sey yok. hepsının kendıne gore zorulugu var. ve bence polislik ogretmenlıge gore flanda daha ıyı bır meslek. ben eşimden cok memnunum. cok tatlı dıllı bır ınsandır hıc sınırlendıgını gormedım ben. meslegınde titizdir. kapıdan ıcerıye gırınce meslegını kapıda bırakır. o sert mizacı falan olmaz yani.... ve pols eşi olmak cok gurur verıcı bır sey... ben cok sevıyorm onu :)) tek sıkıntımız bir yerde temellı bır yasam kuramıyorsun 2 tane şarkımız var. işte onuda tatıle gıdıyormus turkıye turu atıyormus gıbıb dusunuyorum bende :))) bir ömür aynı yerde duran bırıyle her ılin dilini kulturunu almış bir insan aynı olamaz kesınlıklee o yuzden polis eşi oldgm ıcın kendımı cok şanslı hıssedıyorum... yurt dısınada gıtme ıhtımalın var her yerı gez kocanlaa :)) varsın olsun tatılımz 1 ay olsun ınsan sevınce o 1 aya neler sıgdırır..... nelerrr... :)))

Evlenilir tabi ki, hatta ben evleniyorum bile :) Elhamdülillah çokta mutluyum annem ve babam isyan etmişlerdi.Kardeşlerim nasıl göreceğiz seni demişlerdi ama ben dinlemedim iyi ki de dinlememişim şimdi benden çok seviyorlar nişanlımı :)

Back