• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polis eşleri bi bakarmisınz

esraanne

yunusum oğluşummmmmm
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
1.231
3
108
Siirt
kızlar şark için diyarbakıra gitmek istiyoruz lojman ve okul durumu falan nasıl rahat mı
siirtte mutlu olamadık esimde bende o yüzden gelcez

canım ben diyarbakırda yaşıyorum...bir buçuk yıl oldu buraya geleli ...bilmiyorum ya burayıda buranın insanınıda çok sevdim... eşim polis değil ama yakın arkadaşları var polisler... diyarbakırda merkezde görev yapıyorlar... eşleriyle falanda görüşüyorum ben ....lojmanları falan güzel çok küçük değil.. Diyarbakır televizyonda anlatıldığı gibi değil gerçektende.. medya her olayı reyting için abartıyor her zamanki gibi...bir sokağında olay çıkmış olsa televizyona balıyorsun kocaman flaş... Diyarbakır yanıyor !!!! hertaraf karışık değil...gayet güzel bi şehir...sadece belirli caddeler var olay olan yerler tamam.. yoksa her taraf ve Diyarbakırlı her insan olayın içinde değil yani... polis arkadaşlar burdan gitmek istemiyorlar... herhalde şark görevinden sonra birde 2.ci şark görevi varmış.. diyorlar ki onu da burada geçireceğiz.. biz memnunuz çok şükür... zavallı diyarbakırım adı çıkmış 9 a inmez 8 e misali işte :) selametle...

4 yıl diyarbaır hanide çalıştım... ayrıca anne tarafım diyarbakır merkezdeydi..hani o zamanlar en geri kalmış ilçesiydi merkeze gidince haniye dönmesi çok ağır gelirdi....diyarbakır orada en yaşanılacak yer ... sıkılmaya vakit bulamazsın bile... belki yazın sıcak sıkar :) merkezi cıvıl cıvıl bir yer ki ben 8 sene evvel oradan geldim :( çok özlüyorum diyarbakırı...

ayrıca tecrübesiz arkadaşa katılıyorum ... ben oradan geldikten sonra diyarbakırla ilgli haber vardı .. içim cızlamıştı.. gezdiğim sokaklar savaş alanına dönmüş gibiydi.. dayımlarla konuştum , hayırdır dayı, neler oluyor diye...dayım da bana kızım televizyondakilere güvenme 20-30 dakikalık bir olay oluyor sanki gün boyu sürmüş gibi anlatılıyor demişti...

geçen yaz oraya üniversiteden sınıf arkadaşım eş durumundan gitmişti o çok memnundu.. gezilecek çok yeri var, tanıdıkları diyarbakır deyince üzülüyormuş ama kendisi orada bulunmaktan yana bir sorun yaşamıyordu...

eşim asker.. ikimiz de diyarbakırı çok sever.. iki kere o bölgede çalıştığı için bir daha çıkmaz maalesef.. hoş bizim doğu tayinimiz de bitti.. sizin için hakkınızda hayırlısı olsun..

Dıyarbakırı anlatan canlar saolun daha varsa bılgı ne olur pas gecmeyn okul durumları nasl oglum okula başlıck

canım merkezdeki okullar iyidir.. özellikle dağkapıda Ali Emiri İlkokulu, sonra İstasyon caddesinde Mustafa Kemal İlkokulu...benim zamanımdaki en iyi okullardı.. bir de yanlış hatırlamıyorsam Milli eğitim müdürlüğünün karşısında Hasan paşa İlkokulu ... bu da iyi okullardandı.. bir de Ofiste 5 nisan İlkokulu var..hatta arkadaşım orda görevli ama o eş durumu ataması için branşa geçmek zorunda kalmıştı.. ikinci kademede çalışıyor ama dediğim gibi genel olarak merkezdeki okullar iyidir.. ama bağlar ve bağların arka taraflarını bir de huzurevleri semtini pek tavsiye edemeyeceğim ..son dediklerim 7-8 yıl evvel sıkıntılı okullardı.. bir de yeni diyarbakır siverek yolu üzerinde Dicle kent olarak kuruldu ki.. orası da çok güzelmiş.. gerçi ben gitmeyeli çok oldu ama annemler 2 sene evvel dayımlara gitmişlerdi .. çok beğenmişlerdi.. açıkçası ben de diyarbakırı çok seviyorum.. hani diyarbakırın denizi olsa oraya yerleşeceğiz :))

canım merkezdeki okullar iyidir.. özellikle dağkapıda Ali Emiri İlkokulu, sonra İstasyon caddesinde Mustafa Kemal İlkokulu...benim zamanımdaki en iyi okullardı.. bir de yanlış hatırlamıyorsam Milli eğitim müdürlüğünün karşısında Hasan paşa İlkokulu ... bu da iyi okullardandı.. bir de Ofiste 5 nisan İlkokulu var..hatta arkadaşım orda görevli ama o eş durumu ataması için branşa geçmek zorunda kalmıştı.. ikinci kademede çalışıyor ama dediğim gibi genel olarak merkezdeki okullar iyidir.. ama bağlar ve bağların arka taraflarını bir de huzurevleri semtini pek tavsiye edemeyeceğim ..son dediklerim 7-8 yıl evvel sıkıntılı okullardı.. bir de yeni diyarbakır siverek yolu üzerinde Dicle kent olarak kuruldu ki.. orası da çok güzelmiş.. gerçi ben gitmeyeli çok oldu ama annemler 2 sene evvel dayımlara gitmişlerdi .. çok beğenmişlerdi.. açıkçası ben de diyarbakırı çok seviyorum.. hani diyarbakırın denizi olsa oraya yerleşeceğiz :))

Cok sekersn ya ;-)

ayy utandım şimdi :17: :17: :17:
bu arada eşimin ilk görev yeri de siirt baykan yarımca karakoluydu :) bak şimdi aklıma geldi :) üniversitedeyken oda arkadaşımın babası polisti.. şark hizmetini 90 lı yıllarda siirt merkezde yapmışlar.. annesi hep "kzımı ne kürde , ne de siirtliye veririm" dermiş.. kız üniversitedeyken sadece bir kişiyle çıkıyor ve onunla evleniyor ... eniştemiz hem siirtli hem de kürt :) arkadaşım yaklaşık 10 senedir siirt merkezde :))
inşaallah hakkınızda hayırlısı olur... hep hayırlı olanı istemek lazımmış .. ben tayinlerimde hep bunu gördüm...

ayy utandım şimdi :17: :17: :17:
bu arada eşimin ilk görev yeri de siirt baykan yarımca karakoluydu :) bak şimdi aklıma geldi :) üniversitedeyken oda arkadaşımın babası polisti.. şark hizmetini 90 lı yıllarda siirt merkezde yapmışlar.. annesi hep "kzımı ne kürde , ne de siirtliye veririm" dermiş.. kız üniversitedeyken sadece bir kişiyle çıkıyor ve onunla evleniyor ... eniştemiz hem siirtli hem de kürt :) arkadaşım yaklaşık 10 senedir siirt merkezde :))
inşaallah hakkınızda hayırlısı olur... hep hayırlı olanı istemek lazımmış .. ben tayinlerimde hep bunu gördüm...

bencede hayırlısı tabi ki burda çok mutsuzum komsum ve ark yok zaman geçiremiyorum siirtte

merhabalar esraane... :1: kusura bakmayın canlarım konuya cvp veremedim... maşallah helinim çok ayrıntılı anlatmış okulları.... ve çok güzel anlatmışşş burda yaşadığım için biliyorum tıpkı arkadaşın dediği gibi bağlar ve çevresi hariç güzel okullar var... inşallah iyi olur sizn için Diyarbakır hayırlısı olur.... bakarsın buraya gelince komşu çıkarmışız :46: kk ya birlikte topik açarız artıkım :1: bu arada helinim gerçekten dicle kent çok güzel... hani diyarbakırın en muhteşem semti... çok harika evler... süper künefeciler var valla itiraf edeyim eşimle dadandık oraya... birde ben eğil ilçesine gitmiştik peygamber kabirlerini ziyarete çok güzeldi.. ben çok seviyorum orayıda.... inşallah terör ülkemizden elini eteğini çeker biter de rahat bi nefes alırmübarek diyarbakırımız eğer diyarbakırı çok özlediysen çık gel... :40:inan beklerim yani ... kk kardeşliği :1:

kızlar şark için diyarbakıra gitmek istiyoruz lojman ve okul durumu falan nasıl rahat mı
siirtte mutlu olamadık esimde bende o yüzden gelcez

iyi geceler benim arkadaşım 6 yıl önce ağlayarak gitmişti diyarbakıra simdide getiremiyoz hanımefendiyi 2 . sark için dilekçe verdik bana bile sizde yazın diyarbakırı dedi lojman sıkıntısı yomus cnmm tokiler cok güzel lojmanlar yapmış lojman büyük olunca okulda hep polis çocuğuymuş cok rahat olduğunu söylüyor simdide ağlayarak batıya dönüyo

Back