Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şark için diyarbakıra gitmek istiyoruz lojman ve okul durumu falan nasıl rahat mı
siirtte mutlu olamadık esimde bende o yüzden gelcez
canım merkezdeki okullar iyidir.. özellikle dağkapıda Ali Emiri İlkokulu, sonra İstasyon caddesinde Mustafa Kemal İlkokulu...benim zamanımdaki en iyi okullardı.. bir de yanlış hatırlamıyorsam Milli eğitim müdürlüğünün karşısında Hasan paşa İlkokulu ... bu da iyi okullardandı.. bir de Ofiste 5 nisan İlkokulu var..hatta arkadaşım orda görevli ama o eş durumu ataması için branşa geçmek zorunda kalmıştı.. ikinci kademede çalışıyor ama dediğim gibi genel olarak merkezdeki okullar iyidir.. ama bağlar ve bağların arka taraflarını bir de huzurevleri semtini pek tavsiye edemeyeceğim ..son dediklerim 7-8 yıl evvel sıkıntılı okullardı.. bir de yeni diyarbakır siverek yolu üzerinde Dicle kent olarak kuruldu ki.. orası da çok güzelmiş.. gerçi ben gitmeyeli çok oldu ama annemler 2 sene evvel dayımlara gitmişlerdi .. çok beğenmişlerdi.. açıkçası ben de diyarbakırı çok seviyorum.. hani diyarbakırın denizi olsa oraya yerleşeceğiz :))
ayy utandım şimdi
bu arada eşimin ilk görev yeri de siirt baykan yarımca karakoluydu :) bak şimdi aklıma geldi :) üniversitedeyken oda arkadaşımın babası polisti.. şark hizmetini 90 lı yıllarda siirt merkezde yapmışlar.. annesi hep "kzımı ne kürde , ne de siirtliye veririm" dermiş.. kız üniversitedeyken sadece bir kişiyle çıkıyor ve onunla evleniyor ... eniştemiz hem siirtli hem de kürt :) arkadaşım yaklaşık 10 senedir siirt merkezde :))
inşaallah hakkınızda hayırlısı olur... hep hayırlı olanı istemek lazımmış .. ben tayinlerimde hep bunu gördüm...
kızlar şark için diyarbakıra gitmek istiyoruz lojman ve okul durumu falan nasıl rahat mı
siirtte mutlu olamadık esimde bende o yüzden gelcez