Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

Hayırlısı olsun canımburası çok serindi 2 gündür ısındı
Evet canım çok sıkıldı,özlediama az kaldı 10 gün daha burdayım sonra döneceğimama ne yapalım mesleğinin gerekçeleri bunlar..memleketten uzak olunca bunlarada katlanacak
Buara sohbet topicleride çok sakin kimseyle sohbet edilmiyor,gerçi bende pek takılamıyorum

benim de nişanlım polis o şimdi istanbulda bende ankaradayım
Hosgeldin limonluseker arkadaşımm :) Bende nişanlandığımız günleri bi görsemmmmm Uzaklık hiç bişeye engel degill Rabbim biran önce kavusmayı nasip etsiinnn :)
onlar kendilerine işçi değil resmen köle arıyolarmış
Aynen öylee lanetlerr (( moralimi sıfır ettiler ogün ama napimm.Biyerden kapı açılır dua ediyorumm ablaa 43:

Tivitiy arkadaşım hepimize kolaylık versin valla..Bende düşünüyorum onları ya evlendiğimde geceleri calısırsa diyee..Suan hep gündüz calısıyo ama doguda durum ne olur bilemiyorum.ben yanlızlıktan cok korkarımmmmmm ( bide tam kavusmusken ayrı ayrı uyumak cok koyar herhalde..Ama sağlık olsun yanımızda olsunlar arkamızda olsunlar..Onları hissetmek yeter bize diyoruz artıkkCok seviyorummmmmmm napimmmmmm

Ablalarım kocişlerini özlemeye bile basladı bizede kavusmak nasip olur inşALLAHHHHHHHH Zonguldakda 27 28i gecmedik ama yanıyoruzzzzzz diyorummm...Daha ne sıcaklar varmıs bugun yagmurlu ama :)

Ablalarım kocişlerini özlemeye bile basladı bizede kavusmak nasip olur inşALLAHHHHHHHH Zonguldakda 27 28i gecmedik ama yanıyoruzzzzzz diyorummm...Daha ne sıcaklar varmıs bugun yagmurlu ama :)

inşaallah canımbizim 10 yıl bitecek allah nasip ederse
zonguldak serindir tabiki

kıyamam kuzucm yaa, üzme sen tatlı canını. Emin ol daha güzellerini bulursun. Ben inanıyorum, sen de inan )

o neden gelmiyo iznini kullanmadımı biz bu yaz gitmiyoruz eşimin memleketine belki kurbana gideriz
ben annemlere gidip geliyorum sık sık yakın olduğu için 4 5 gün kalıp dönüyorum sıkıntı olmuyo
sen baya kaldın sıkılmıştır tabi
bende pek giremiyorum bu ara eve iş aldım asosyal oldum çıktım

allah inşlh hayırlı bi kapı açar orda iş imkanları nasıl
herhalde açıktan okuyosun kendini geliştirebilceğin bi yer olursa daha iyi olur senin için

düğününüde duyarız inşlh kavuşursunuz sevdiceğinle

ayy 27 28 mi
bugün 34 dereceydi burası yandık kaynadık

Canım yıllık iznimizi bayramda alacağız okul açılana kadar burda kalacağız
senin ki güzelmiş canım yacanım bayağıdır gelmiyordum,gelmişkende hemen cee deyip kaçılmıyor
bende gezmeden,gelen gidenden fırsat bulamıyorum

hee desene bu sene iyi tatil yapıyosun
evet güzel ama bizde senelik izinleri bölmek zorunda kalıyoruz ayrı memleketler olduğu için karmakarılık bir hal alıyo
gez bol bol tadını çıkar

hee desene bu sene iyi tatil yapıyosun
evet güzel ama bizde senelik izinleri bölmek zorunda kalıyoruz ayrı memleketler olduğu için karmakarılık bir hal alıyo
gez bol bol tadını çıkar

Evet canım kışın acısını çıkaracağız yazın..gezip dolaşacağızsenin işinde zormuş..

Tabiki canım ya sağlık olsun zaten uzaklığa da alıştık onalarada alışırız da bende ne bilim fena alışkanlık yapıyorum yanımdaykenannesiylede tanısıyoruz zaten oğlunuzu çok seviyorum desem ne derdi acaba ama burda diyorum bende seviyorummm napim ikiz_81 arkadasım bende geldim yaa azda olsa canlandırırız topiği

inşaallah canımbizim 10 yıl bitecek allah nasip ederse
zonguldak serindir tabiki
Serin tabi cogu yere göre ama sıcak sıcak işte nem cok burda :)
kıyamam kuzucm yaa, üzme sen tatlı canını. Emin ol daha güzellerini bulursun. Ben inanıyorum, sen de inan )
İnşallah..Ona dua ediyorum artık
34 müüü :) Kolaylık versin Rabbim yaaa :) evet okuyorum bakalım neler olucak..İllaki önüme cıkar diyorumm ama..

Öyle tabii :) bizde tanısıyoruz cok utanıyorum ama beeeeeeeeennnn

:)amann boşver zaten burada itiraf ediyoruz aramızda

herkese merhabalar, benim de erkek arkadaşım polis adayı.
aranıza katılmam için okulunun bitip polis olmasını beklememe gerek yoktur sanırım

Bende burdayım herzamankı gbi arada canım cok sıkılıyr iş yogunlugunda:S yine de herseye rağmen çok şükür bugün kandil ve hepinize hayırlı kandiller dilerim:)yarim de görevlerde

Herkese günaydınn Geçmiş kandiliniz mübarek olsun benim sevgilimde özel harekatta şuanda geçici görevde 2 ay yok belki sesini bile duyamayacağım çok kötü sevdiğinden ayrı kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…