- Konu Sahibi Hepofsaytgk
-
Canım valla ben erkek arkadaşımla burda tanıstım onun en yakın arkadaşıyla benm en yakın arkadaşım evlendi smdi 6 aylık hamile arkadaşım onlar sayesinde biz tanıstık seneye haziran gibi bizimde nişanmız olcak cünkü burda dilekçe sayesnde kalabildi hemde artık ciddi bişeylerin olma vakti geldi..seneye şarka gidiyooo:2::2:bende o gittikten 5 6 ay snra yanına gitcem evlenip artk..o orda evimizi yapmaya baslıcak.Korkma sevgiye yol mesafe hiç bişey engel degiilll :) . senin okulun ne zmn bitiyor ??
ben açıköğretim okuyorum 2 yıl sonra bitiyor canım haklısın mesafeler önemli değil yaaaa
Canım bende açık öğretm okuyorum ama benim 1. senem( hangi bölümm?He bide gıda mezunuyum
bende varım Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
bende varım Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Zor diye duymuştum :) zormu ? :)kamu yönetimi canım
ay amin kızlar ya bi bakmışsınız evlenmişiz çocuklarımız filan olmuş zaman çok çabuk geçiyorrrrrr
Aramıza hoşgeldin canımm :) Rabbim hepimizin sevdiğini korusun ve tabii diger hepsinidee..Zor bir görev..heran tehlikee..Sen nerdensn ? evlimisn ? kaç senelik memur vs vs vs :))
slm kızlar, konunuz ilgimi çekti. ben de polis eşiyim ve doğudayız. kısmetse seneye bitiyor burası. ben geçen yıl geldim buraya, Ankara da yaşıyordum. İnanın batıda bizim hiç birşeyden haberimiz yokmuş. Şimdi ne zaman olay çıkacak, ay bi ses duydum, ay bu ambulans sesi miydi..... çok can sıkıcı. helikopter sesi bende fobi geliştirdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Eşim polis ve gece nöbetlerinin olmasını hiç istemiyorum.O olmadan evde yalnız olmak çok ağırıma gidiyor.Benim de çalışma saatlerim çok farklı sabah 05.45'te evden çıkıyorum.Şayet eşim gece nöbetindeyse sabah geldiğinde bni göremiyor.Akşam sekizde geldiğimde kendisi de göreve gitmiş oluyor.2 gün sonra gördüğüm zamanlar oluyor.Şu gece nöbetleri olmasa ne güzel olurdu...
hoşbuldum :) evli değilim. 2 senelik bir beraberliğim var. sevgilim doğuda özel tim. 1 senesi doldu. bende memurum yeni atandım. ilk sene tayinimiz olmadığı için bekliyoruz. sizler neler yapıyorsunuz kızlar? durumlar ne sizde :)
slm kızlar, konunuz ilgimi çekti. ben de polis eşiyim ve doğudayız. kısmetse seneye bitiyor burası. ben geçen yıl geldim buraya, Ankara da yaşıyordum. İnanın batıda bizim hiç birşeyden haberimiz yokmuş. Şimdi ne zaman olay çıkacak, ay bi ses duydum, ay bu ambulans sesi miydi..... çok can sıkıcı. helikopter sesi bende fobi geliştirdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
çok zor bir durum. bende bazen ulaşamayınca aynı şeyleri hissediyorum. Rabbim hepsini korusun. Bu kadar tedirgin olmama rağmen üniformasının içinde onu görünce gurur duyuyorum. Allah hepimize kolaylık versin.
Tv yi açıp bırakıp uyursun . uyayakalırsın . ben öyle yapıyordum . kızımız olana kadar. :))
Oda var evet.. :) Meleğiniz ne zaman geliyorr :) bu arada hoşgeldin arkadaşıımmm :) sendemi polis eşisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?