Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

Hepofsaytgk

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
410
7
296
Zonguldak
Diğer konuların tarihlerinden dolayı konuyu açma gereksinimi duydum maksat sohbet olsun.Tanısalım kaynaşalımm ..Benimde sevgilim(sözlüm diyebilirim)polis..Benim gibiler sohbet ortamı kuralımmm.. :)

Son düzenleme:
Merhaba :) zorluklara alıştım alışmasına da bir şu özlem konusunu halledemedik. Sevgilim İstanbul da görev yapıyor, bende Ankara da yaşıyorum.

Biz aynı memlekette birbirimize hasret kalıyoruz ah ahhh senii cok iyi anlıyorum :) izne gitse zaman geçmiyo deliriyorm mesela pazartesi gidiyor bu arada biz zonguldakdayız sözlüm balıkesirli . bu arada ilk görev yerimi istanbul şarkla bi bağlantınız varmıydı ? durumlar nedir biz bi sene daha buradayızzzzzzz :)

bende seni çok iyi anladım vallahi :) üzme sende kendini, çabucak gidip çabucak döner inşallah. biz ikimizde ankaralıyız o yüzden izinler bizim oldukça keyifli oluyor.fırsat buldukça da ben gidiyorum istanbula biraz kaçamak yapıyoruz işte :) tabi yetmiyor, yetmiyor, yetmiyor
mesleğe başlayalı daha senesi olmadı ve evet İstanbul ilk görev yeri. henüz şark konusu yok ortada ama eninde sonunda olacak
sizinde inşallah gönlünüzden geçen yerler olur :)

Evet evet :) Bakalım istediğimiz oldu bizim bu sene 3. senesi ..ipkamız kabul oldu çook şükür.seneye artık şark nasipse.Nişanda seneye .tayinde seneye :) hepimiz için hayırlısııııııı :)

kızlar bi şey merak ediyorum, polislerin mesleki hayatları boyunca kaç kez şarkları oluyor?
bi şark-bi batı şeklinde mi nasıl

Canım merhaba hoşgeldin . ilk görev yerlerini polis okulu biterken kurayla belirleniyor. herkes çekiyor belirleniyor . mesela benim erkek arkadaşıma zonguldak cıkmış suanda benimde bulundugum yer . 2 sene kalabiliyor burda . daha sonra şark görevi geliyor . gittiği ile göre kaç seneyse yapıyor.ordanda batı için kağıt dolduruyo doğu görevi dolunca . birdaha şark yok.tabi birime göre değişiyo özel harekatcılar var onlar hep dağda bayırda bilirsin..

merhaba hoşgeldin canımm :) Evet sen onu polis olmuş say .. bildiğim kadarıya 1 sene sonunda tamamn memur oluyor..2 senede ilk görevinde kalıyor sonra şark geliyor.. :) Hayırlısı canlarrrrr :)

biz okul bitince nişan yapıcaz canım ardından düğün sanırım şark görevinde ben hamile olurum

biz okul bitince nişan yapıcaz canım ardından düğün sanırım şark görevinde ben hamile olurum

Canım valla ben erkek arkadaşımla burda tanıstım onun en yakın arkadaşıyla benm en yakın arkadaşım evlendi smdi 6 aylık hamile arkadaşım onlar sayesinde biz tanıstık seneye haziran gibi bizimde nişanmız olcak cünkü burda dilekçe sayesnde kalabildi hemde artık ciddi bişeylerin olma vakti geldi..seneye şarka gidiyooo:2::2:bende o gittikten 5 6 ay snra yanına gitcem evlenip artk..o orda evimizi yapmaya baslıcak.Korkma sevgiye yol mesafe hiç bişey engel degiilll :) . senin okulun ne zmn bitiyor ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…