- Konu Sahibi Hepofsaytgk
-
Yiyorum vallahi :))) Aman sankii burdakiler dertte değil hiç problem yokk kilodan benimde basım dertte 8 kilo fazlam var hadi olmadı 6 kilo ( 58 olmsm )nolcak sonum bilmiyorumm stressle kilo verdm ama oda bitti bakalım ALLAHA emanetizz
Yiyorum vallahi :))) Aman sankii burdakiler dertte değil hiç problem yokk kilodan benimde basım dertte 8 kilo fazlam var hadi olmadı 6 kilo ( 58 olmsm )nolcak sonum bilmiyorumm stressle kilo verdm ama oda bitti bakalım ALLAHA emanetizz
şu kiloyu bir ben alamıyorum galiba yediklerim bir bana yaramıyor :))
Teşekkür ederim ALLAH razı olsun arkadasım :) Darısı basına inşallah..smgibo yazdıklarını okudum ne güzel telaşlar bunlarDarısı bize inşallah...
Herşeyin güzel geçmesine sevindim...
Teşekkür ederim ALLAH razı olsun arkadasım :) Darısı basına inşallah..smgibo yazdıklarını okudum ne güzel telaşlar bunlarDarısı bize inşallah...
Söze kadarki koşuşturmada 2 kilo vermisim gerçi bidaha tartılmadım göbegimin baya gittinin ve bayrama alırken zor kapattıgım pantolonun bollastıgını farkettimm..bnimde suan 58sem eger 6 kilo fazlam var hatta 8i bile fazla yani :)) bnim aslım bu degildi XS giyiyodum beeen simdi L giysem olcak nerdese yaaaaaaaaabenim bariz bir şekilde 6-7 kilo fazlam var.. basenler sıkıntı bende... az biraz incelse çok iyi olacak da bakalım....
sen şimdi koşturmadan telaştan iyice verirsin kiloları dert etme
Söze kadarki koşuşturmada 2 kilo vermisim gerçi bidaha tartılmadım göbegimin baya gittinin ve bayrama alırken zor kapattıgım pantolonun bollastıgını farkettimm..bnimde suan 58sem eger 6 kilo fazlam var hatta 8i bile fazla yani :)) bnim aslım bu degildi XS giyiyodum beeen simdi L giysem olcak nerdese yaaaaaaaaabasen yok bnde göbek var
Teşekkür ederim ALLAH razı olsun arkadasım :) Darısı basına inşallah..Varmı ufukta böyle planlar..
Yaaaaaa6 7 ay önce bnde hiç bi yediğimden kilo alamıyodum karnım mideme yapışıktı gittikce zayıflıyodum nolduysa 1 ay içinde 50den 60 oldm (( bidahada o günlerime dönemem herhalde..almayın zaten kilo emin olun hiç güzel bişey degll :)))
göbegi eritmek daha kolay..basenler icin inan hiç bi fikrim yok :/ basımız dertte kilolarla baska dert yokmus gibişimdi iyice verirsin ya, eğer göbekse zaten daha kolay bence vermen... şişkinliktir zaten o :) göbek değil...
bende spora başladım da bakalım sonunda nasıl olacağım, şimdilik sadece umutluyum
Ufukta var bir şeyler de kısmet bakalım.
2013 haziranına gelinim inşallah...
göbegi eritmek daha kolay..basenler icin inan hiç bi fikrim yok :/ basımız dertte kilolarla baska dert yokmus gibi
göbegi eritmek daha kolay..basenler icin inan hiç bi fikrim yok :/ basımız dertte kilolarla baska dert yokmus gibi
Evlilik mi nişan falanmı hazirana ? bizde normalde 2013 haziranda nişan yapmayı düşünüyoruz ama daha erkende olabilr bu gidişle :)
Söze kadarki koşuşturmada 2 kilo vermisim gerçi bidaha tartılmadım göbegimin baya gittinin ve bayrama alırken zor kapattıgım pantolonun bollastıgını farkettimm..bnimde suan 58sem eger 6 kilo fazlam var hatta 8i bile fazla yani :)) bnim aslım bu degildi XS giyiyodum beeen simdi L giysem olcak nerdese yaaaaaaaaabasen yok bnde göbek var
basenler tam bir baş belası.... görüntüsü bile insanı bunalıma sokuyor
ayrıca çok doğru diyorsun, birde bunu dert edindim kendime sorma... hayır birde zayıflayayım diye çaba gösterdikçe, yediklerimi kıstıkça bir baktım ki ben kilo vermiyor da alıyorum...
ayy evde oturmak bana yaramıyor....
Yok tatlım evlilik için yaZaten 2 senedir beraberiz.
Bize kalsa bu yaz evleniyorduk da aksilikler çıktı.
Kader kısmet...
2013 yazın artık olsun diyoruz. Yeterince uzadı sıkmadan boğmadan birleşsin ellerimiz artık
Ohh ne güzel şimdiden iki gelinimiz var :) Sen ist. oturacaktın evlenince değil mi bakarsın bizimde tekrar tayin ist. çıkar seninle komşu oluruz :))
İstanbul'dayım evet Hamsican da buraya geliyor 1,5 ay sonra.
Kasımda başlayacak göreve.
Belli olmaz belki komşu oluruz
Sorma hayatım ya..Kuzenimden biliyorum yazın ortasında saatlerce basenleri yüzünden pantolon aradığımızıbasenler tam bir baş belası.... görüntüsü bile insanı bunalıma sokuyor
ayrıca çok doğru diyorsun, birde bunu dert edindim kendime sorma... hayır birde zayıflayayım diye çaba gösterdikçe, yediklerimi kıstıkça bir baktım ki ben kilo vermiyor da alıyorum...
ayy evde oturmak bana yaramıyor....
Herşeyin hayırlısı olmayınca olmuyo tabi :)Öylede böylede 2013e ne kaldı surda :)Yok tatlım evlilik için yaZaten 2 senedir beraberiz.
Bize kalsa bu yaz evleniyorduk da aksilikler çıktı.
Kader kısmet...
2013 yazın artık olsun diyoruz. Yeterince uzadı sıkmadan boğmadan birleşsin ellerimiz artık
Rabbim o günleri gösterirmi tekrar 50 olmuşum falanAsıl o kiloları nişanlanıp düğün hazırlıklarına başladığın zaman vericeksin ama en çok güzel zamanlar en az stresle en çok keyifle atlatmak gerekir :))
BEnde komşunuz olabilrimiyim yaaaaaaaaaOhh ne güzel şimdiden iki gelinimiz var :) Sen ist. oturacaktın evlenince değil mi bakarsın bizimde tekrar tayin ist. çıkar seninle komşu oluruz :))
Sorma hayatım ya..Kuzenimden biliyorum yazın ortasında saatlerce basenleri yüzünden pantolon aradığımızı
Okul açılmadı değil mi daha? Hangi bölümde okuyordun canım
Oh oh cok sevindim :) stajıda evinize daha yakın biyerde yaprsanız değmeyin keyfinize :) sizden güzeli olmaz inşallah
Eve yakın olacağını zannetmiorum ne yazık ki..çünkü okul kırıkkalede ya kırıkkalede bi okulda staj yaparım..
Sorma hayatım ya..Kuzenimden biliyorum yazın ortasında saatlerce basenleri yüzünden pantolon aradığımızı
Herşeyin hayırlısı olmayınca olmuyo tabi :)Öylede böylede 2013e ne kaldı surda :)
Rabbim o günleri gösterirmi tekrar 50 olmuşum falanvalla mutluluktna oturup aglarm
BEnde komşunuz olabilrimiyim yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?