Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

Yok hayır ayrı değilim.Her gün ankara ile kırıkkale arasında gel git yapıorum :S ankara oturuyoruz..
Cok zor olmalı..Eşinizin anlayısı cok önemli bu konuda..Azda kalmıs sayılır zaten yolun yarısını tamamlamıssınız :)
Gördüm canım, çok şık görünüyor çikolatan
senin içine sindiyse zaten gerisi mesele değil.

Allah sonuna kadar böyle güzel geçim versin.

Çok sagol hayatım..

:)) tanıdık çıkabiliriz her an
Vallahi aktepe eskiye göre çok gelişti, güzelleşti.. Gürültüsü biraz daha az olsa ve metrosu da yapılsa çok daha iyi olur tabi :)
Neden memnun değilsiniz ?

İnsanlarından..işsiz güçsüz dolaşan gençlerden..esnafından..

Günaydın herkese,

canım Allah tamamına erdırsın. Cok sevındım. Okurken gozlerım doldu. (( Mutlulugunuzu kıskandım valla:)))

Canım tebrik ederim çok sevindim senin adına okuyunce birden kendi tanışma günüm geldi aklıma :))

Günaydın herkese,

canım Allah tamamına erdırsın. Cok sevındım. Okurken gozlerım doldu. (( Mutlulugunuzu kıskandım valla:)))

Günaydııınnnnnn.. :)
Allah razı olsun..RABBİM isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok güzel duygularmıs sevdigimin önündeki çay bardağını alıp doldurmak aynı ev içinde ailecek olmak.. Biz annemle sarıldık ağladık (

Canım tebrik ederim çok sevindim senin adına okuyunce birden kendi tanışma günüm geldi aklıma :))
Anılarınızı depreştirdiğim icinde cok mutlu oldum valla :)) Çook teşekkür ediyorum..
Çikolatanda çok güzelmiş canım artık nişan ve düğün hikayelerinide dinleriz :))

Evet gerçekten çok güzel içide dışı kadar güzeldi..Keske hepinize tutabilsem çikolatamdan ama yerinize yiyorum o zaman hepinizin

Evet gerçekten çok güzel içide dışı kadar güzeldi..Keske hepinize tutabilsem çikolatamdan ama yerinize yiyorum o zaman hepinizin

evet sen bizler yerine de ye çikolatanı :125:
afiyet olsun ama sana yağ olarak dönmesin :)

ayy taktım kilolara bende
kişi herkesi kendi gibi bilirmiş hesabı oldu, kilomla başım dertte ne yazsam bilmiyorum

evet sen bizler yerine de ye çikolatanı :125:
afiyet olsun ama sana yağ olarak dönmesin :)

ayy taktım kilolara bende
kişi herkesi kendi gibi bilirmiş hesabı oldu, kilomla başım dertte ne yazsam bilmiyorum

Yiyorum vallahi :))) Aman sankii burdakiler dertte değil hiç problem yokk kilodan benimde basım dertte 8 kilo fazlam var hadi olmadı 6 kilo ( 58 olmsm ) nolcak sonum bilmiyorumm stressle kilo verdm ama oda bitti bakalım ALLAHA emanetizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…