- Konu Sahibi Hepofsaytgk
-
merhaba arkadaslar,diğer foruma yasdım buraya yazmak ıstedım. yanlıs anlamayın sadece cok moralım bozuk ve sizede sormak ıstedım....
yanıtlarsanız cok sevınırım. Sole anlatayım erkek arkadasım polistı bende mühendisim. Bu sene erkek arkadasım ıstedıgı ıcın ısten cıktım ve kpss ye hazırlandım. Sınavdan 80 aldım.( Ben izmirdeyim şuan iyi bir işim var o sarkta ve gerı donusu muhtemelen izmir olcak. Benim 80 bu puanla atanamıyacagımı bildiği için 3 senemızı hıc dusunmedı ve benden ayrıldı. Neymıs polısın esı ozelde calısamazmıs.Gercekten calısamazmı? Bu memurluk bukadar onemlı mı 3 seneden daha mı onemlı. Kurban bayramında soz ve nısan olucaktı. ama ben atanamıcakmısım, gecınemezmısız ole dedı ve bıtırdı. Çok moralım bozuk. Size polis eşlerine sormak ıstedım. Buarada baska hıc bır sorunmuz yoktu. sınav acıklanmadan 1 gun once alyanslarımızı bıle secmıstık. Ailelere haber verılmıştı.Benı bole yarı yolda bıraktı.Memurluk 3 seneden daha mı onemlı?
cok saol canım moralım cok bozuktu. memur olamadım dıye kendımı sucluyordum. Sonra sizlere sormak ıstedım. Ama ıykı yazmısım neyın ne oldugunu daha ıyı anladım. Başlık acıp insanların yorumlarını almak ıstemedım. Sadece polis eşlerinin ve kız arkadaslarına sormak istedim.Yanlıs anlaşılmasın. üzülmek istemıyorum ama cok uzuluyorum 3 seneme acıyorum. yanlıs okumadıysam siz evlılk hazırlıgı yapıyordunuz Allah tamamına erdırsın.
olabilir aslındabir bitse şu 3 sene...
artık 8 senelik bir geçmişle evlenirim herhalde... hayırlısı hayırlısı diyeyim ben... daha çooook var o günlerimize...
zaten daha şimdiden anlatacak o kadar şey birikti ki çocuklarım sıkılacaktır artık yeeeeteer diye
hahaha canım benim ya :))) biter sen merak etme 5 sene geçmiş 3 sene size dokunurmu bee kim tutar sizi
yaşadığınız ayrılık gerçekten üzücü olmuş.. ama insan her şeyde bir hayır vardır diye düşünmeli...
hiç mesleğiniz olmasa belki biraz daha anlardık (hoş onu da anlamazdım, her şey meslek sahibi olmak değil) ama sizin de polis beyden pek bir kalır yanınız yokmuş, hatta düşününce sizin mesleğinizin daha üstün olduğu da aşikar...
belli ki kendisi memur olduğu için sizinde memur olmanızı istedi, özelde zor olacağını falan.. ama yine de 3 yıllık gibi bir geçmiş ve ciddi düşünülen bir birliktelik böyle bir sebepten bitmemeliydi bana kalırsa... yanlış yapmış, hangi mantığa sığdırdı bilmiyorum ama saçma olduğu kesin....
polis eşi özelde çalışamaz diye de hiç duymadım şimdiye kadar.. evet belki kendilerinin sürekli tayin durumları olduğu için özelde çalışan bir eş zor olabilir ama yine de üstesinden gelinemeyecek bir durum değil ki...hiç çalışma otur evimizde gibi bir cümle kursa daha mantıklı olurdu... polis maaşı öyle çok da az bir maaş değil ki. hem insan sevdiği yanında olunca para da pulda olmuyor ki gözü, her gün bal baklava yemez daha normal standartlarda yaşardınız... olmayacak şey değildi ve yapamayacağınız şey de değildi... biliyorum...
ilişkinizi bilemem ama belki korktuğu başka şeyler vardır ? bilemiyorum sizin standartlarınız çok iyi görünüyor.. üstelik 80 de azımsanacak bir puan değil... destek olsaydı size bir yıl daha denerdiniz gerekirse... yanlış siz de değil inanın... her ne düşündüyse beyefendi de var bir yanlışlık...
söylemesi kolay uygulaması zor biliyorum ama kendinizi yıpratmamaya çalışın...
neden niçin diye evet sorgulayın, kendinizce mantıklı bir cevap bulun ama umutsuzluğa kapılmayın...
yazmak, paylaşmak, dertleşmek istediğiniz de de buralardayız...
hahaha canım benim ya :))) biter sen merak etme 5 sene geçmiş 3 sene size dokunurmu bee kim tutar sizi
umarım kımseyı sıkmamısımdır topıgı mesgul etmemısımdır. Çok kötü bir zamandayım ve sizlere sormak istedim. Cevap yazan herkese cok tesekkur ederım. Evet 3 seneyı bıtırdı ailesi halen beni arıyor onlarda cok uzulmus. ama beyfendı ılla memur olcaksın dıyor. Bende onun kadar maaş alıyorum ama özelde 2-3 sene calısırmısım sonra cocuk yuzunden cıkarmısım gecınemezmısız. Lüksünden vazgecemedi anlayacagınız. Ama şimdi sizinle konusunca daha ıyı anladım. Artık yorum yapmıcam Allaha havale ettım. Burdakı herkesin mutlul olması dileğiyle....
umarım kımseyı sıkmamısımdır topıgı mesgul etmemısımdır. Çok kötü bir zamandayım ve sizlere sormak istedim. Cevap yazan herkese cok tesekkur ederım. Evet 3 seneyı bıtırdı ailesi halen beni arıyor onlarda cok uzulmus. ama beyfendı ılla memur olcaksın dıyor. Bende onun kadar maaş alıyorum ama özelde 2-3 sene calısırmısım sonra cocuk yuzunden cıkarmısım gecınemezmısız. Lüksünden vazgecemedi anlayacagınız. Ama şimdi sizinle konusunca daha ıyı anladım. Artık yorum yapmıcam Allaha havale ettım. Burdakı herkesin mutlu olması dileğiyle....
merhaba arkadaslar,diğer foruma yasdım buraya yazmak ıstedım. yanlıs anlamayın sadece cok moralım bozuk ve sizede sormak ıstedım....
yanıtlarsanız cok sevınırım. Sole anlatayım erkek arkadasım polistı bende mühendisim. Bu sene erkek arkadasım ıstedıgı ıcın ısten cıktım ve kpss ye hazırlandım. Sınavdan 80 aldım.( Ben izmirdeyim şuan iyi bir işim var o sarkta ve gerı donusu muhtemelen izmir olcak. Benim 80 bu puanla atanamıyacagımı bildiği için 3 senemızı hıc dusunmedı ve benden ayrıldı. Neymıs polısın esı ozelde calısamazmıs.Gercekten calısamazmı? Bu memurluk bukadar onemlı mı 3 seneden daha mı onemlı. Kurban bayramında soz ve nısan olucaktı. ama ben atanamıcakmısım, gecınemezmısız ole dedı ve bıtırdı. Çok moralım bozuk. Size polis eşlerine sormak ıstedım. Buarada baska hıc bır sorunmuz yoktu. sınav acıklanmadan 1 gun once alyanslarımızı bıle secmıstık. Ailelere haber verılmıştı.Benı bole yarı yolda bıraktı.Memurluk 3 seneden daha mı onemlı?
Slm kızlar nasılsınız? Bende çok sıkılıyorum(
yok aslında dokunmazda işte kolay da olmuyor uzun ilişki. İnsan yoruluyor. Değişiklikler istiyor
Her günün iyi geçmiyor ki.
şartlar zorlaştıkça isyan bayrakları havada oluyor..
Amaaannn neyse ben dertliyim şimdi hiç uzatmayayım... Bekliyoruz bakalım güzel daha da güzel günleri
umarım kımseyı sıkmamısımdır topıgı mesgul etmemısımdır. Çok kötü bir zamandayım ve sizlere sormak istedim. Cevap yazan herkese cok tesekkur ederım. Evet 3 seneyı bıtırdı ailesi halen beni arıyor onlarda cok uzulmus. ama beyfendı ılla memur olcaksın dıyor. Bende onun kadar maaş alıyorum ama özelde 2-3 sene calısırmısım sonra cocuk yuzunden cıkarmısım gecınemezmısız. Lüksünden vazgecemedi anlayacagınız. Ama şimdi sizinle konusunca daha ıyı anladım. Artık yorum yapmıcam Allaha havale ettım. Burdakı herkesin mutlu olması dileğiyle....
merhaba arkadasım.bende polis eşiyim,öğretmenim,devlette çalışıyorum.şimdi erkek arkadasın muhtemelen seninde çalışmanı ve 2maaşın sizin icin daha iyi olacağını düşünmüştür.acıkca söyleyeyim bizde ikimiz işe girmeden(devlet memuru olmadan)evlenmicez demiştik.ama sana söyle şekli bi garip olmuş. sana dese ki aşkım 1sene daha bekleyel,m sen gir kpss ye öyle evlenelim eminim sende evet dersin,gercekten ayıp etmiş sana karşı 3sene az zaman değil açıkcası keşke bu şekilde bitmeseydi ilişkiniz. ama sakın üzülme seni kaybeden kendisi,sen cok güzel hayatını yola sokarsın sonucta mühendismişsin. ayrıcada eşimin bir çok arkadaşının eşi ev hanımı gayette güzel geçiniyorlar üzme sakın kendini,Allah hayırlı bir kısmet çıkartsın karşına.. :))
iyiyiz nasıl olsun,sen nasılsın?offf ben bugün kaza yaptım,arkadan araba çarptı arabamıza)
Slm kızlar nasılsınız? Bende çok sıkılıyorum(
merhaba arkadasım.bende polis eşiyim,öğretmenim,devlette çalışıyorum.şimdi erkek arkadasın muhtemelen seninde çalışmanı ve 2maaşın sizin icin daha iyi olacağını düşünmüştür.acıkca söyleyeyim bizde ikimiz işe girmeden(devlet memuru olmadan)evlenmicez demiştik.ama sana söyle şekli bi garip olmuş. sana dese ki aşkım 1sene daha bekleyel,m sen gir kpss ye öyle evlenelim eminim sende evet dersin,gercekten ayıp etmiş sana karşı 3sene az zaman değil açıkcası keşke bu şekilde bitmeseydi ilişkiniz. ama sakın üzülme seni kaybeden kendisi,sen cok güzel hayatını yola sokarsın sonucta mühendismişsin. ayrıcada eşimin bir çok arkadaşının eşi ev hanımı gayette güzel geçiniyorlar üzme sakın kendini,Allah hayırlı bir kısmet çıkartsın karşına.. :))
Ben bile üniversite sınavna girene kadar ev hanımı olucam hocammmmmmÇokta memnunum halimden sıkıntımızda yok önemli olan aradaki saygı sevgi dimiiiii
cevabın için saol canım.ben onun şarktan gelmesini 2.5 senedir bekliyodum. Ben memur olmayı ondan daha cok ıstedım. sınavdan 88 beklıyodum. netlerım dusuk geldı zaten sınav saıbelıydı. ben 80 aldım atanmam cok zor. o benı bekleseydı bana destek olsaydı ben yıne hazırlanırdım. Biz mühendisler 2 senede bir gırıyoruz. 2014 e yenıden hazırlancam ona ınat atancam oda duysun hayatı boyunca pısman olsun. Bende onun kadar alıyorum ama ozelın garantısı yok dedı.Sanki atama olduda ben gıtmedım. Baska olay yuzunden bıtseydı bukadar uzulmesdım. İlerde gecım sıkıntısına dusup uzulecegımıze sımdı uzulelım bıtsın dedı....
yani böle oldu ve bitti ıns bıran once hayatım yoluna gırer. Artık polis eşi olamayacagım ama topıgınıze katılıp sızlerle arkadas olmak ısterım. Yazan yazmayan herkese cok tesekkur ederım. sizlerin mutlulugu daim olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?