- Konu Sahibi Hepofsaytgk
-
Evet eminim zordur ama düşünyosunda bunca zaman hasret cekiyosun rahat rahat gezip tozamıyosun elini tutup cok rahat olamıyosun..Evlenince beraber uyuyosn beraber uyanıyosun beraber alısveris yapıyosun..Ama tabi RABBİME binlerce şükürler olsun ailemde yana bi kısıtlamam olmadı hiç..zorluklarıda ev temizligi yemek,yanlızlık demi :)
Ne cesaret ama..Ben olsam bu kadar hızlı davranamazdım önemli olan pişman olmamak mutlulugunuz daim olsun :)Evlendikten sonra tanıdık demek çok doğru olur :) yıldırım aşkımı desek ne desek bizimki öyle oldu biraz ee ikimizinde işi vardı yaşımızda vardı beklemek anlamsız olurdu hatta eşim daha önce düğün yapmak istedi ama ee hazırlıklar kolay olmuyor bekledi birazcık :)
eşin yanında olduktan sonra hiçbişey zor olmuyor emin ol :)
Ne cesaret ama..Ben olsam bu kadar hızlı davranamazdım önemli olan pişman olmamak mutlulugunuz daim olsun :)
Evet güzelliklerinin yanında insan kötü yanlarını görmüyor bile :) bu onun yanındayken bile gecerli
Aslında cesaret değil bana göre zaten aynı evin içinde yaşamadan bir insanı tanıyamazsın dışarda birkaç saat güzel zaman geçirmek değil herşey :) Benim bir arkadaşım vardı 8 yıl çıktılar sonunda evlendiler ve 3 ay sonra ayrıldılar hayat bu insana ne zaman ne getireceği belli olmuyor...
Evlendikten sonra tanıdık demek çok doğru olur :) yıldırım aşkımı desek ne desek bizimki öyle oldu biraz ee ikimizinde işi vardı yaşımızda vardı beklemek anlamsız olurdu hatta eşim daha önce düğün yapmak istedi ama ee hazırlıklar kolay olmuyor bekledi birazcık :)
Evet eminim zordur ama düşünyosunda bunca zaman hasret cekiyosun rahat rahat gezip tozamıyosun elini tutup cok rahat olamıyosun..Evlenince beraber uyuyosn beraber uyanıyosun beraber alısveris yapıyosun..Ama tabi RABBİME binlerce şükürler olsun ailemde yana bi kısıtlamam olmadı hiç..zorluklarıda ev temizligi yemek,yanlızlık demi :)
5 sene uuuuuuuu helal valla size yaa büyük askta bu olsa gerekkyıldırım aşkı çok da uygun size haklısınız :)
en doğrusunu yapmışsınız, şartlar ve yaşlar uygun olduktan sonra beklemenin anlamı yok ki..
her açıdan iyi olmuş... daha rahat hareket etmişsinizdir...
beğendim vallahi bu durumu.. 5 senedir sevgili olduğumdan olsa gerek
yalnızlığa alışıyorsun zamanla.bana zor gelen ev temizliği yapmak bide ütü :))ama dediğin gibi berbaer uyumak,beraber yemek yapmak,elini tutup istediğin yere gitmek paha biçilemez :))
merhaba arkadaslar,diğer foruma yasdım buraya yazmak ıstedım. yanlıs anlamayın sadece cok moralım bozuk ve sizede sormak ıstedım....
yanıtlarsanız cok sevınırım. Sole anlatayım erkek arkadasım polistı bende mühendisim. Bu sene erkek arkadasım ıstedıgı ıcın ısten cıktım ve kpss ye hazırlandım. Sınavdan 80 aldım.( Ben izmirdeyim şuan iyi bir işim var o sarkta ve gerı donusu muhtemelen izmir olcak. Benim 80 bu puanla atanamıyacagımı bildiği için 3 senemızı hıc dusunmedı ve benden ayrıldı. Neymıs polısın esı ozelde calısamazmıs.Gercekten calısamazmı? Bu memurluk bukadar onemlı mı 3 seneden daha mı onemlı. Kurban bayramında soz ve nısan olucaktı. ama ben atanamıcakmısım, gecınemezmısız ole dedı ve bıtırdı. Çok moralım bozuk. Size polis eşlerine sormak ıstedım. Buarada baska hıc bır sorunmuz yoktu. sınav acıklanmadan 1 gun once alyanslarımızı bıle secmıstık. Ailelere haber verılmıştı.Benı bole yarı yolda bıraktı.Memurluk 3 seneden daha mı onemlı?
yıldırım aşkı çok da uygun size haklısınız :)
en doğrusunu yapmışsınız, şartlar ve yaşlar uygun olduktan sonra beklemenin anlamı yok ki..
her açıdan iyi olmuş... daha rahat hareket etmişsinizdir...
beğendim vallahi bu durumu.. 5 senedir sevgili olduğumdan olsa gerek
Polisin eşi özelde çalışamaz diye bir kural yok. Ben özelde bankada çalışıyordum ama tayin doğuya çıkınca benim iş yerinden tayinimi yapmadıkları için ayrıldım. Doğuya gelince burda tekrar banka işe alımlarına bakmaya başladım vardı alan bankalar ama eşim doğuda çalışmamı istemedi biraz dinlenirsin batıya dönünce başlarsın dedi.Özelde çalışılmaz diye bir kural yok ama gittiğin yerdede çalışamayabiliyorsun üzülerek söylüyorum demekki senin erkek arkadaşın seni sırf elinde mesleğin var çalışman garanti diye istiyordu memur olur iyi para alır diye düşünüyordu giremeyeceğini anlayınca ayrıldı o kadar para gözmüydü normalde ? Kusura bakma bunları söylediğim için ama polis maaşıyla geçinemiyorsa neyle geçinecekmiş çok merak ediyorum tamam öyle çok bir maaşı yok ama heleki doğuda olunca sosyal hayat yok bişey yok gidicek yer yok insanlar burunlarını dışarı çıkarsamıyor korkudan, para harcayamıyorsun o yüzden sen çalışmasan bile fazla fazla yeter. Keşke çalışıp çalışmama tercihini sana bıraksaydı kpss'den düşük puan aldığın için ayrılmasaydı. Seni sanırım para kaynağı olarak gördü.
5 sene uuuuuuuu helal valla size yaa büyük askta bu olsa gerekk
Sizin için benim durum biraz geçmiş ama inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz canım :)
Sen öğrencimiydin sanki öyle yazmıştın.
evet canım ole gormus bu sene son senesıydı sarkta ben 3 senedır sarktan gelmesını beklıyodum. sarkını yaptırdım bekledım ama ben memur olamadım yarı yolda bırakıldım. bukadar bencılmıs yanı ne dıyeyım. okadar cok uzuldum kı anlatamam. siz polis eşlerıne sorarak kendımı teselli etmek istedim. diğer forumada yasdım burdan cevap gelmese ordan yazarlar dıye sakın yanlıs anlasılmasın..
bilmiyorum artık büyük aşk mı yoksa aradığını bulmak mı :) alışmak mı? ..yorucu olsa da güzeeel
teşekkür ederim amin diyorum içten bir sesle
evet ben öğrenciyim ve maalesef daha 3 yılım var
Sen hiç kendini üzme canım ne olduğunu erken anladın en azından birde o yönden bak bence. Çok üzülüyorsun anlayabiliyorum ama boşver gir tekrar bir işe çalışmana bak çok daha iyileri çıkacaktır eminim karşına.
Çok saol canım şuan çalışıyorum. Allah sizin mutluluğunuzu daim etsin...
merhaba arkadaslar,diğer foruma yasdım buraya yazmak ıstedım. yanlıs anlamayın sadece cok moralım bozuk ve sizede sormak ıstedım....
yanıtlarsanız cok sevınırım. Sole anlatayım erkek arkadasım polistı bende mühendisim. Bu sene erkek arkadasım ıstedıgı ıcın ısten cıktım ve kpss ye hazırlandım. Sınavdan 80 aldım.( Ben izmirdeyim şuan iyi bir işim var o sarkta ve gerı donusu muhtemelen izmir olcak. Benim 80 bu puanla atanamıyacagımı bildiği için 3 senemızı hıc dusunmedı ve benden ayrıldı. Neymıs polısın esı ozelde calısamazmıs.Gercekten calısamazmı? Bu memurluk bukadar onemlı mı 3 seneden daha mı onemlı. Kurban bayramında soz ve nısan olucaktı. ama ben atanamıcakmısım, gecınemezmısız ole dedı ve bıtırdı. Çok moralım bozuk. Size polis eşlerine sormak ıstedım. Buarada baska hıc bır sorunmuz yoktu. sınav acıklanmadan 1 gun once alyanslarımızı bıle secmıstık. Ailelere haber verılmıştı.Benı bole yarı yolda bıraktı.Memurluk 3 seneden daha mı onemlı?
bilmiyorum artık büyük aşk mı yoksa aradığını bulmak mı :) alışmak mı? ..yorucu olsa da güzeeel
Merhaba hoşgeldin arkadasım..Yazıp iyi yapmıssın.Erkek arkadasına suan hangi kelimeyi hangi cümleyi kursam dogru olur bilemiyorum..üzülme desemde boş olcak üzülürsün illaki 3 sene bu nelere katlanarak neler yaşayarak nasıl çabalayarak geliniyo bu günlere.mesleginde cok güzelmiş..Ben aşcılık mezunuyum ama suan calısmıyorum calıstıgımda bile özel sektörde calıstm yani orda burda anlıcagın memur falanda degilim ama hayatımızdna memnunuz geçinemicez diye bişeyde yok..600 tl ile istanbulda hayat süren insanlar var.evlenmiş oldugunzda herşeyi en lüksüyle degil daha normal yaşardınız olur biterdi demekki onun memur olan bi eş arzusu var..sen sabretmissin ama o sabredememis seni yarı yolda bırakmıs bence herşey ortada arkadsım seni haketmiyo demek cok üzücü ama gerçekten seni haketmiyo..Parada pulda gözü yok desem oda degl baksana meslek icin 3 sene bi anda bitirilirmii..Hakkında hayırlısı olsun meslegin var ve önün acık engellerin yok hepsini aşabilirsin..Ona ihtiyacın yok..hep bunu düşünürek hareket et hayat senin..
Oooo daha çokmuş canım yaaa okurken evlenin sizde en güzeli :)))
sen aradığını buldunda 3 seneyide bitirip büyük mucizenin gerçeklesmesini bkliyosunn bnce :) gün gelir çocuklarınıza torunlarınıza anlatırsın askınızın büyüklüğünü artıkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?