- Konu Sahibi Hepofsaytgk
-
valla tatlım herkesin hayat görüşü farklı.ben ünv. okuduğum icin calısma taraftarı bir insanım.tabiiki sevgi saygı olmalı evlilikte ama hayat daha rahat oluyor cift maaş olunca :)) çalışmak yada çalışmamak kişisel bir tercih ben kimseye laf söylemedim yanlış anlaşılmasın sakın :)))
cevabın için saol canım.ben onun şarktan gelmesini 2.5 senedir bekliyodum. Ben memur olmayı ondan daha cok ıstedım. sınavdan 88 beklıyodum. netlerım dusuk geldı zaten sınav saıbelıydı. ben 80 aldım atanmam cok zor. o benı bekleseydı bana destek olsaydı ben yıne hazırlanırdım. Biz mühendisler 2 senede bir gırıyoruz. 2014 e yenıden hazırlancam ona ınat atancam oda duysun hayatı boyunca pısman olsun. Bende onun kadar alıyorum ama ozelın garantısı yok dedı.Sanki atama olduda ben gıtmedım. Baska olay yuzunden bıtseydı bukadar uzulmesdım. İlerde gecım sıkıntısına dusup uzulecegımıze sımdı uzulelım bıtsın dedı....
yani böle oldu ve bitti ıns bıran once hayatım yoluna gırer. Artık polis eşi olamayacagım ama topıgınıze katılıp sızlerle arkadas olmak ısterım. Yazan yazmayan herkese cok tesekkur ederım. sizlerin mutlulugu daim olsun....
cevabın için saol canım.ben onun şarktan gelmesini 2.5 senedir bekliyodum. Ben memur olmayı ondan daha cok ıstedım. sınavdan 88 beklıyodum. netlerım dusuk geldı zaten sınav saıbelıydı. ben 80 aldım atanmam cok zor. o benı bekleseydı bana destek olsaydı ben yıne hazırlanırdım. Biz mühendisler 2 senede bir gırıyoruz. 2014 e yenıden hazırlancam ona ınat atancam oda duysun hayatı boyunca pısman olsun. Bende onun kadar alıyorum ama ozelın garantısı yok dedı.Sanki atama olduda ben gıtmedım. Baska olay yuzunden bıtseydı bukadar uzulmesdım. İlerde gecım sıkıntısına dusup uzulecegımıze sımdı uzulelım bıtsın dedı....
yani böle oldu ve bitti ıns bıran once hayatım yoluna gırer. Artık polis eşi olamayacagım ama topıgınıze katılıp sızlerle arkadas olmak ısterım. Yazan yazmayan herkese cok tesekkur ederım. sizlerin mutlulugu daim olsun....
Aaa gerçekten mi umarm kötü bişey yokturrgeçmiş olsun
ıns bıseyınız yoktur.çok geçmiş olsun...
iyiyiz nasıl olsun,sen nasılsın?offf ben bugün kaza yaptım,arkadan araba çarptı arabamıza)
Selamm bende geldimm :) bugün topluca sıkılma günü herhalde bende cok sıkılıyorummhavada bozuk gibi
80 le son atamalarda bile atanma imkanın hiç yokmu canım sonuçta puan 2 sene geçerli ve son atamalarda puan düşüyor. Bende eylülde giricem önlisanstan kpss ye bakalım olur inşallah,, olmazsada artık 2014'e beraber hazırlanırız kpss ye o zaman lisanstan giricem :))
iyiyiz nasıl olsun,sen nasılsın?offf ben bugün kaza yaptım,arkadan araba çarptı arabamıza)
ya ben bunları 2 senede hissettim yavrum :)) insan farklılık istiyo kacamak kacamak bulusmak bile bi süre sonra sıkıntı yapıyo off banane diyosuninsallah daha güzel günlere valla sanada nasip etsin RABBİM 4 günüm kaldı bak tanısmak icin :18::18::18::18:
Selamlar, benim de erkek arkadaşım polis. Kendisi şu an doğu şarkta Bingöl'ün bir ilçesinde.
1,5 ayımız kaldı, son 49 gün hayırlısıyla...
İstanbul'a tayinimiz çıktı. Ben de buradayım, çalışıyorum mühendisim...
İsteyerek ve severek (Allah utandırmasın) burayı yazdı.
Çok heyecanlıyım bir taraftan da endişeliyim...
Umarım hepimiz için iyi olur...
Sizler nerdensiniz?
Selamlar, benim de erkek arkadaşım polis. Kendisi şu an doğu şarkta Bingöl'ün bir ilçesinde.
Sizler nerdensiniz?
olsun cana gelmesinde mala gelsin önemi yok 1 haftanınsaol canım :)) yok Allah'a çok şükür.kasko ödeyecek hasarı.ama arabamız 1hafta yok :SSS
Az kaldı az :)) inşallah iyi geçer sınavınız..Valla ben ders çalışmaktan sıkıldım artık sınav gelsede bizde sınavdan sonra hemen ist.la gitmek için yola çıksak onu bekliyorum :)
Merhaba arkadasım hoşgeldin aramıza :)Koskoca şarkı bitirmişsiniz sırt sırta 49 gün geçiverir hemen kazasız belasız inşallah..Zonguldaktan katılıyorum ben erkek arkadsımla burda tanıstık o aslen balıkesirli aileside orda..pazar günü tanısmaya geliyolar inşallah :)Selamlar, benim de erkek arkadaşım polis. Kendisi şu an doğu şarkta Bingöl'ün bir ilçesinde.
Sizler nerdensiniz?
senin 2 senede hissettiğini düşün artık ben 5 sene de neler neler hissettim artıkinşallah canım çok sağol... hayırlısıyla gelsin o günler.... artık öğrenmeyen kalmadı zaten
evet yaa sizin de az kalmış ne güzel... artık ilk adım atıldı mı gerisi daha kolay gelecek.. emniyete gelin edeceğiz seni hayırlıysa hadiii bakalıımm
canım ya mühendis atamaları az oluyor. belli olmuyor benım hıc umudum yok( 2014 te atanmak umuduyla:)))
Sizler nerdensiniz?
olsun cana gelmesinde mala gelsin önemi yok 1 haftanınRent a car'da calıstıgım sene bıkmıstım bu kasko olaylarından :))
Az kaldı az :)) inşallah iyi geçer sınavınız..
Merhaba arkadasım hoşgeldin aramıza :)Koskoca şarkı bitirmişsiniz sırt sırta 49 gün geçiverir hemen kazasız belasız inşallah..Zonguldaktan katılıyorum ben erkek arkadsımla burda tanıstık o aslen balıkesirli aileside orda..pazar günü tanısmaya geliyolar inşallah :)aşçılık mezunuyum ama suan evdeyim :/ nasipse öss sınavlarına giricem
hahah canım benim yaa :)) inşallah gelir o günler hayatım :) cok az kaldı güm güm kalbim valla aklıma geldikçe midem bulanıyo heycandan..darısı size artıkınnn :)) bnimde bigün sizi böle heycandan zıplattıgım günler olurrrrrrrr
hoşgeldiniz merhabalar,
maşallah bitmiş, 49 gün nedir ki... inşallah o günlerde göz açıp kapayıncaya dek geçer ve kavuşursunuz biran evvel sevdiceğinize.
endişe nerede yok ki, vallahi gün geçtikçe endişeler herkes de artıyor... Allahım korusun ve yardımcımız olsun...
ben Ankaradan katılmaktayım :)
öğrenciyim... erkek arkadaşımda henüz okuyor...kısaca küçüğüz biz birazcık
hoşgeldiniz hadi bakalım hayırlı bir şekilde gecsin 49gününüz :))
Merhaba arkadasım hoşgeldin aramıza :)Koskoca şarkı bitirmişsiniz sırt sırta 49 gün geçiverir hemen kazasız belasız inşallah..Zonguldaktan katılıyorum ben erkek arkadsımla burda tanıstık o aslen balıkesirli aileside orda..pazar günü tanısmaya geliyolar inşallah :)aşçılık mezunuyum ama suan evdeyim :/ nasipse öss sınavlarına giricem
hahah canım benim yaa :)) inşallah gelir o günler hayatım :) cok az kaldı güm güm kalbim valla aklıma geldikçe midem bulanıyo heycandan..darısı size artıkınnn :)) bnimde bigün sizi böle heycandan zıplattıgım günler olurrrrrrrr
Hoş geldin canım az kalmış kavuşmanıza... Bizde doğudayız ama seneye tayinciyiz ve ist. istiyoruz ben ist.luyumda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?