Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

tabiki hocam :) herkesin kendi görüşü :)

canım benim ne demek her zaman burdayız. bence de sen ona inat atanmalısın atan ki kaybettiğini anlasın.nasip böyle işler bakarsın başka bir polis çıkar karşına :))

canım benim ne demek her zaman burdayız. bence de sen ona inat atanmalısın atan ki kaybettiğini anlasın.nasip böyle işler bakarsın başka bir polis çıkar karşına :))

80 le son atamalarda bile atanma imkanın hiç yokmu canım sonuçta puan 2 sene geçerli ve son atamalarda puan düşüyor. Bende eylülde giricem önlisanstan kpss ye bakalım olur inşallah,, olmazsada artık 2014'e beraber hazırlanırız kpss ye o zaman lisanstan giricem :))

canım ya mühendis atamaları az oluyor. belli olmuyor benım hıc umudum yok( 2014 te atanmak umuduyla:)))

Selamlar, benim de erkek arkadaşım polis. Kendisi şu an doğu şarkta Bingöl'ün bir ilçesinde.
1,5 ayımız kaldı, son 49 gün hayırlısıyla...
İstanbul'a tayinimiz çıktı. Ben de buradayım, çalışıyorum mühendisim...
İsteyerek ve severek (Allah utandırmasın) burayı yazdı.
Çok heyecanlıyım bir taraftan da endişeliyim...
Umarım hepimiz için iyi olur...
Sizler nerdensiniz?

iyiyiz nasıl olsun,sen nasılsın?offf ben bugün kaza yaptım,arkadan araba çarptı arabamıza )

çok geçmiş olsun.. Allah yaşatmasın bir daha...

senin 2 senede hissettiğini düşün artık ben 5 sene de neler neler hissettim artık inşallah canım çok sağol... hayırlısıyla gelsin o günler.... artık öğrenmeyen kalmadı zaten

evet yaa sizin de az kalmış ne güzel... artık ilk adım atıldı mı gerisi daha kolay gelecek.. emniyete gelin edeceğiz seni hayırlıysa hadiii bakalıımm

hoşgeldiniz merhabalar,
maşallah bitmiş, 49 gün nedir ki... inşallah o günlerde göz açıp kapayıncaya dek geçer ve kavuşursunuz biran evvel sevdiceğinize.
endişe nerede yok ki, vallahi gün geçtikçe endişeler herkes de artıyor... Allahım korusun ve yardımcımız olsun...

ben Ankaradan katılmaktayım :)
öğrenciyim... erkek arkadaşımda henüz okuyor...kısaca küçüğüz biz birazcık

hoşgeldiniz hadi bakalım hayırlı bir şekilde gecsin 49gününüz :))

saol canım :)) yok Allah'a çok şükür.kasko ödeyecek hasarı.ama arabamız 1hafta yok :SSS
olsun cana gelmesinde mala gelsin önemi yok 1 haftanın Rent a car'da calıstıgım sene bıkmıstım bu kasko olaylarından :))
Valla ben ders çalışmaktan sıkıldım artık sınav gelsede bizde sınavdan sonra hemen ist.la gitmek için yola çıksak onu bekliyorum :)
Az kaldı az :)) inşallah iyi geçer sınavınız..
Merhaba arkadasım hoşgeldin aramıza :)Koskoca şarkı bitirmişsiniz sırt sırta 49 gün geçiverir hemen kazasız belasız inşallah..Zonguldaktan katılıyorum ben erkek arkadsımla burda tanıstık o aslen balıkesirli aileside orda..pazar günü tanısmaya geliyolar inşallah :)aşçılık mezunuyum ama suan evdeyim :/ nasipse öss sınavlarına giricem

hahah canım benim yaa :)) inşallah gelir o günler hayatım :) cok az kaldı güm güm kalbim valla aklıma geldikçe midem bulanıyo heycandan..darısı size artıkınnn :)) bnimde bigün sizi böle heycandan zıplattıgım günler olurrrrrrrr

Hoş geldin canım az kalmış kavuşmanıza... Bizde doğudayız ama seneye tayinciyiz ve ist. istiyoruz ben ist.luyumda :)

En güzeli sonra izne ayrılıyoruz yaa o çok sıkıldık burda, bol bol gezicez Türkiye turu yapıcaz neredeyse :)

inşşallah güzelcim o günleri ben göreyim de sen istediğin kadar beni heyecanlandır
büyük güne artık sadece saatler kaldı
hazırlıklar ne durumda?

Selamlar herkeseee

Küçük falan yok canım, polisler genelde erkenden evlenir siz de onlardan olursunuz umarım.
Beklemeden

hoşgeldiniz hadi bakalım hayırlı bir şekilde gecsin 49gününüz :))

İnşallah canım 48 gün kaldı, sonra ver elini İstanbul sokakları

Oh oh sevinçlere bak. Darısı bize tatlım...
İnşallah gönlüne göre iş bulursun... Zor gerçekten. :26:

İnşallah

Hoş geldin canım az kalmış kavuşmanıza... Bizde doğudayız ama seneye tayinciyiz ve ist. istiyoruz ben ist.luyumda :)

Aaa ne güzel... Hangi şehirde peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…