Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

veee hamileyim :)))doktora gittik 4haftalık dedi inş 10gün sonra bebeğin kalp sesinide duyarız :))

Yerim ben o miniğiiiiiiiiiiiiiii :) hayırlı olsun..Sağlıklı bi şekilde doğurmayı kucagına almayı nasip etsin RABBİM..Çok sevindim adınıza..Askıma kavusmaktan mutlu bi yuvadan sonra en cok istediğim şey bi bebeğimiz olmasıdır herhalde..Size nasip olmus..Rabbim mutlulugunuzu bozmaya calısanlardan korusun sizi..:)Bize haber ver hatta resimerini yükle hattaaaaaaaaaaa ay ay göbüşünü yüklede miniğimizi görelimm :) ( içimden bi his kızın olcgnı söylüyo )

cok tesekkür ederim cok cok güzel seyler yazmıssın.Allah her isteyene nasip etsin,sağlıklı sıhatli olsun inş.ooo biraz büyüsün koyarım tabiikii :)))zaten bu sene kız yılımı bilmem 5ark.ım hamile 5de kız inş bizimde kızımız olur eşim cok istiyor kızı olsun :)))saol cook öptüm seni :))

ayy canım yaa cook sevındım.allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns.darısı bana ve benım gıbı ısteyenlere olsun ınsss:)ben de cook ıstıyorum hayırlıssıı bakalımm

Slm kızlar... Hayırlı olsun garipbişey18 senin adına sevindim sıkılıyordun tek başına :)
Bizede ilerde böyle destek olurmuuuuuuuuu

Amin inşallah doğsunda sapasağlam :) Ya ben 6. hissimdenmi bilmem ama 3 kişiye söyledim bu sene 3nünde bebegi dediğim cinsiyet cıktı bende şaşırdım malum olurmuş ya

inşallah kavuşursunuz destek olur :) sizin eylülde tanışma olucaktı ne oldu ??

ayy canım yaa cook sevındım.allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns.darısı bana ve benım gıbı ısteyenlere olsun ınsss:)ben de cook ıstıyorum hayırlıssıı bakalımm

ayyy amin canım Rabbim kim isterse ona nasip etsin.çok heycanlı bi duyguymuş Allah'ım sanada nasip etsin :)))

Slm kızlar... Hayırlı olsun garipbişey18 senin adına sevindim sıkılıyordun tek başına :)

kesinlikle adacım gercekten yalnızlık cok sıkmıstı beni..inş bebek sağlıklı doğarda bana arkadaş olur. zaten bebek olursa ya annem yada kayınvaldem gelecek malum calısıyor olunca o zaman kocaman bi aile olucaz inş :)))tekrar tesekkür ederim..

hiç üzülme sizde mutlu ve kocaman bir aile olursunuz.biz eşimle 4.5sene bekledik evlenmek icin.zaman öyle akıp geciyor ki anlamıyorsun :))
Bizim 2. senemiz önümüzdeki hafta ailelerimiz tanıscak :) daha cok yeniyiz..Bizimde evlenmemiz 4 seneyi bulcak herhaldee :)) ama olsunn
ayyy amin canım Rabbim kim isterse ona nasip etsin.çok heycanlı bi duyguymuş Allah'ım sanada nasip etsin :)))
Amin taze anne :)
inşallah kavuşursunuz destek olur :) sizin eylülde tanışma olucaktı ne oldu ??

evet haftaya geliyolar inşallah :) cok heycanlıyım..2 kilo vermişim tam istediğim hızda gidiyorum 60dım 58 olmusum . 1 ayda aldıgım 10 kiloyu vermeye ugrasıyorum (( bu konunun cok etkisi oldu

inşallah sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :) artık cinsiyetine göre bebişin isim önerileride sunarız sana :))

En hızlı demek biziz biz ilk tanışma yıldönümümüzde 3 aylık evliydik :))

Ohhhh süperr :))) Onun tadıda baskadır..bizim 4. 5. yıldönümümüzde yeni evli falan olcaz herhalde bu gidişatla :))

canım Allah zamanını biliyor da sabrettiriyor merak etme sen :)) biz her sene bu yaz nişan yapıcaz dedik ama her sene bi problem cıktı.olsun gene olsa gene beklerdim :)) not;evlilik cok güzel ama bi o kadar da zor haberin olsun :)))

Evet eminim zordur ama düşünyosunda bunca zaman hasret cekiyosun rahat rahat gezip tozamıyosun elini tutup cok rahat olamıyosun..Evlenince beraber uyuyosn beraber uyanıyosun beraber alısveris yapıyosun..Ama tabi RABBİME binlerce şükürler olsun ailemde yana bi kısıtlamam olmadı hiç..zorluklarıda ev temizligi yemek,yanlızlık demi :)

Rabbim sana da nasip etsin inşALLAH arkadasım..Bizde kavusup coluk cocuk sahibi olurmuyuz hayırlısıyla

amın canım ıns.bız 5 bucuk sene sonunda evlendık,ogerncıydık,yazları hep ayrıydık ben de dıyordum nasıl gececek zaman,aynı evde olabılecek mıyım dıye,nasıl buyuk bır hayal gelıyordu bana anlatamam ama anlarsın sanırımsımdı bak kavustukta bebıs ıstıyoruz.ıns hayırlısı ıle kavusursun anlamazsın bıle nasıl gectı dıye hayırlısı ıle canım

Rabbim o günleri sizlere nasip ettiği gibi bizlerede etsin inşallah :) tek temennimiz artıkk..

vuvvv maşallah maşallah ...
daha iyi tanımışsınızdır birbirinizi çok hoş...

Evlendikten sonra tanıdık demek çok doğru olur :) yıldırım aşkımı desek ne desek bizimki öyle oldu biraz ee ikimizinde işi vardı yaşımızda vardı beklemek anlamsız olurdu hatta eşim daha önce düğün yapmak istedi ama ee hazırlıklar kolay olmuyor bekledi birazcık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…