- Konu Sahibi Hepofsaytgk
-
Aynen canım ben :) bizimki bıkmış bekar hayatından o bıraksa ben bırakmam.gene biz görüşüryoruzda bazı arkadslar zaten hepten hasretBen askıma kavusym peşindne ayrılmam valla :)) Senin askında hep taze kalcak canım beniim
aynen bende diyorum bir kavuşayım da bir daha ne bırakması...
yeterince seneler geçirdik ayrı evlerde...
bazen de arada özlemek de iyi diyorum... kıymetimi anlıyor
kıslar merhaba bende sizdenim.eşim polis ve 5 yıldır memleketimden ayrıyıminanın bir gün bile alışamadım bu kadar zamanda.sıkıntıdan evlendikten sonra üni. kazandım.son senem bu sene mezun oluyorum ve şarka gidiyoruzz
teşekkürler hoşbuldumyani çok zor ama yanında getirdiği güzelliklerde oldu.bakalım şarkta neresi gelecek çok endişeliyiz ortalık malum çok karışık.
Gunaydinnnnn)
Nasılsın canım keyifler nasıl :)
oofff ailenin tatili bitip yanından gidince kötü( cok özlüyorum ben yaaa ( gene ağlama moduna giirdim inş bu hafta şişirmem kocamın kafasını :)
Nasılsın canım keyifler nasıl :)
oofff ailenin tatili bitip yanından gidince kötü( cok özlüyorum ben yaaa ( gene ağlama moduna giirdim inş bu hafta şişirmem kocamın kafasını :)
Memleketinden çokmu uzaktasın bu kadar kötü oluyorsun
Memleketinden çokmu uzaktasın bu kadar kötü oluyorsun
evet uzaktayım.1yıldır alısmadım hala .daha doğrusu yasadığım sehirde hic tanıdık akrabam yok.ben yalnızlıktan sıkılıyorum.yanımızda birileri olunca mutlu oluyorum.eşim zaten 12-24calısıyor.her daim yalnız hissediyorum kendimi.bide ist.da yaşıyoruz eşim olayları birebir görüdğü icin yalnız pek dısarıda cıkmıyorum.böyle yani...
evet uzaktayım.1yıldır alısmadım hala .daha doğrusu yasadığım sehirde hic tanıdık akrabam yok.ben yalnızlıktan sıkılıyorum.yanımızda birileri olunca mutlu oluyorum.eşim zaten 12-24calısıyor.her daim yalnız hissediyorum kendimi.bide ist.da yaşıyoruz eşim olayları birebir görüdğü icin yalnız pek dısarıda cıkmıyorum.böyle yani...
Ben ist.luyum ailem çevrem sosyal hayatım hep orda bende şuan uzaktayım ama inş. seneye dönüşümüz olur ist.la...
Ben ist.luyum ailem çevrem sosyal hayatım hep orda bende şuan uzaktayım ama inş. seneye dönüşümüz olur ist.la...
inş dönersiniz ada istanbula.maalesef bizim memleketimize dönme gibi bir şansımız yokama Allah'tan ailelerimiz hiç yalnız bırakmıyorlar bizi :))
aslında ne kadar zor oldugunu biliyorum ama günde 12 saat calışınca hiç konuşmadıgımız günler oluyo bu normal mi insanın 5 dk da mı vakti olmaz :S
ernb merhaba.işleri o kadar yoğun ki biz bazen hic görüsemiyorduk.ben geliyordum eve o cıkıyordu işe..polisle evliysen normal bi evlilik beklemeyeceksin
Aynı konudan muzdaripizaslında ne kadar zor oldugunu biliyorum ama günde 12 saat calışınca hiç konuşmadıgımız günler oluyo bu normal mi insanın 5 dk da mı vakti olmaz :S
merhaba emniyetin gülleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?