Polis eşi,nişanlısı,sözlüsü,sevgilisi olanlar(sohbete burda devam edelm)

aynen bende diyorum bir kavuşayım da bir daha ne bırakması...
yeterince seneler geçirdik ayrı evlerde...

bazen de arada özlemek de iyi diyorum... kıymetimi anlıyor

Merhaba hoşgeldiniz ressam hanım :) Zorluklarını da güzelliklerinide görcez işte napalım..Ne kadar güzel 5 senedir beraber aynı yastıga bas koyuyorsunuz.Rabbim ayırmasın..Ne kadar güzel o bahaneyle ün. mezunuda oluyorsunuz bayıldım bende evlendikten sonra düşünüyorum..Bizimki calıstırcakmıs benii..:44:

teşekkürler hoşbuldum yani çok zor ama yanında getirdiği güzelliklerde oldu.bakalım şarkta neresi gelecek çok endişeliyiz ortalık malum çok karışık.

teşekkürler hoşbuldum yani çok zor ama yanında getirdiği güzelliklerde oldu.bakalım şarkta neresi gelecek çok endişeliyiz ortalık malum çok karışık.

Sormayın her yer ayrı bi karısık.. bazen tercih dısı illerde gelebiliyo tercihleri güzel yapmalı coook zorrrrrrrrrrrrr Rabbim yardım etsin..umarım hayırlısı olur hakkınızda..haberder olmak isteriz ressam hanım :)

aslında ne kadar zor oldugunu biliyorum ama günde 12 saat calışınca hiç konuşmadıgımız günler oluyo bu normal mi insanın 5 dk da mı vakti olmaz :S

aslında ne kadar zor oldugunu biliyorum ama günde 12 saat calışınca hiç konuşmadıgımız günler oluyo bu normal mi insanın 5 dk da mı vakti olmaz :S

ernb merhaba.işleri o kadar yoğun ki biz bazen hic görüsemiyorduk.ben geliyordum eve o cıkıyordu işe..polisle evliysen normal bi evlilik beklemeyeceksin

ernb merhaba.işleri o kadar yoğun ki biz bazen hic görüsemiyorduk.ben geliyordum eve o cıkıyordu işe..polisle evliysen normal bi evlilik beklemeyeceksin

merhaba :) biz henüz sevgiliyiz . ama bazen gercekten hiç konuşamıyoruz bu durum can sıkıcı oluyo özlüyorum üstelik okulum yüzünden uzagız ve onu görememek cok zor .

Aynı konudan muzdaripiz ( insan 5 dk sigara molası vermezmi diyorum ama işte onlar icin durum pek öyle değil aksamları cook yorgun oluyo uyuyakalıyo bazı aksamlar en fazla 1bucuğa kadar oturabliyo..Canı sağolsun..yanımdaki varlıgı önemlii
merhaba emniyetin gülleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))))))))))))

Merhaba özel harekatçnını güzel hatunuu :))) hoşgeldiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…