- Konu Sahibi Hepofsaytgk
-
Rabbim kavuştursun sizi coook zor..hele bide eşiniz ve bi meleğiniz varken.. Özel bi durumdan mı ayrı kaldınız yoksa hakkariye sizi götürmek istemdiği için mi (
evet canım gümrükte ve aile lojmanı yok maalesef gidemedik biz
Kızlarrrrrrr aşkım bana tektaş almışşşşşşşş
vuuuuvvvv... bir evlenme teklifi yaniii :123:
sevindim adına...
güle güle, mutlulukla, bir ömür tak arkadaşım....
30.07.2012 aldım arkadsım aldım evlenme teklifimi :))))) UÇtum uçtum havalara valla yere tam basıyomuyum blmiyorummm :)))))) Rabbim herkeze nasip etsin inşALLAH :)
30.07.2012 aldım arkadsım aldım evlenme teklifimi :))))) UÇtum uçtum havalara valla yere tam basıyomuyum blmiyorummm :)))))) Rabbim herkeze nasip etsin inşALLAH :)
amin canım ...
maşallah Allahım nazarlardan korusun
Sevincini tahmin edebiliyorum... Hayırlısıyla ilk adım gerçekleşti... Artık her şey çok daha güzel ve heyecanlı
Allah tamamını erdirsin canım:123:
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIMM :) Darısı bekleyenlerin , isteyenlerin basına inşALLAH :)
Çook şükür RABBİM'e..Eylülde tanısmaya geliyolar nasipse ailesi..suanlık tanısma bakalım neler olcak.Bu knuma geldik ya ALLAH'ın izniyle geriside gelir artk zor olanı babama söylemekti onuda atlattık :))Amin bitanem hepimizi korusun nazardan RABBİM
Amin........
ne kalmış ki eylüle.. ohh ohh çok güzel vallahi...
yani bir kere ilk adım zaten hayırlısıyla atılınca, geliyor gerisi..
hep böyle mutlu olun..
Evet evet :) Ben bile şaşırıyorum göz acıp kaparken geçti zamn :) smdiden ne giycem telasına düştm tabi :))
ayy o telaş olmazsa olmaz zaten.. klasik kız derdi işteama o bile çok hoş...
kızların ne çok derdi var yaaa :18:
ee karar verebildin mi peki? ne düşündün ?
Canım valla bu sene su saten tipli gömlek gibi bluzler varyaa bol onun beyazından ve üzerime güzel oturcak koyu renk bi etek topuklu ayakkabı düşünüyodm ama tabi kesin degill bunlar elbisede olablr iyice bi dolaşmam lazmm :) ama parfümü ne kullancagımı bliyorm
hımm evet güzel olabilir.. elbise de hoş olabilir ama daha bunun istemesi sözü nişanı derken zaten yeterince elbise faslı olacak.. etek bluz da güzel.. kibar durur...
zaten parfümler illaha ki bellidir
Evet canım elbise faslı bayaa olucak saten sadece tanısma ev içinde olucaz abartmak istemiyorum..Parfüm askımın en sevdiği parfüm olucak avon little black bayılıyo kendisii :)))
doğru, ev içinde ve tanışma için çok abartı da hoş durmaz zaten.. komik bile olur yani
o parfümü biliyorum .. bir dönem bende kullanmıştım kesinlikle çok etkileyici
Evet canımm cok fazla etkiliVe kalıcı yani avonun kalıcılarından :)
aa evet o özelliğini bende seviyorum..
epey süre idare ediyor kokusu..
Bencede canım..ya böyle kıyafet satın alablcegm bildign siteler falan varmı ya :S biraz baksam araştırsam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?