polis eşi adaylarına güvenlik soruşturması...

shekerm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
1
0
36
Bursa
meraba arkadaşlar,polıs eşi adaylarına nikahtan önce bır guvenlık sorusturması yapılıyrmus sanırım.bu arastrma ne boyutta acaba bılgısı olan,polıs esı olan var mı :) benım nufus kutugmden maıllerıme gecmıs telefon gorsmlrme msjlarıma kadar herseyi arastırıyrlar mı..ve bu bılgılerı nişanlımz ögrenebılyo mu..ögrenıyorsa ne kadarını ögrenebılıyo..lutfen yorumlarnızı beklıyorum...

öğrenebilir mi ya o kadar geçmişi ?çok merak ettim şimdi

canım tabi ki öğrenemez.. senden sadece bir kaç belge isteniliyor ardından bulunduğun yerdeki karakoldan bir polis geliyor ve sana bir kaç soru soruyor ama her şehirde aynı değil bu durum.. ardından onaylanıyor ve nikah işlemlerine başlayabiliyorsunuz.. mailler , geçmiş görüşmeler , mesajlara falan bakılmaz

ben de bu konuyu merak ediyorum neleri araştırıyorlar ne kadar ayrıntıya iniliyor? daha önce böyle bir soruşturma geçiren varsa yardımcı olabilir mi?

Sabika kaydiniza herhangi bir yasadisi gruba uyeliginiz var mi ona bakiliyor onun disinda tel mesaj falan bakilmiyor rahat olun

arkadaşlar bu soruşturmada gelen tebliğde neler yazıyor. yani bugüne karadr kırdığımız cevizler kaldığımız oteller dosya halinde polis olan evleneceğimiz kişiye veriliyormu yoksa sadece bi belgemi evlenebilir yada evlenemez diye

benim soruşturmam yeni bitti. otel kaydı olarak başka bir şehirde kız arkadaşımla kalmıştım. o sorun olmaz tabii ki de ama yazılanları görünce merak ettiğimden nişanlıma sordum çıktı mı kayıtlarda diye. hayır dedi. ona zaten sadece bi tebligat gelmiş evlenmenizde sakınca yoktur diye. içiniz rahat olsun. benim mahalleye bile gelmediler arayıp bi kaç bişi sordular tamam dediler sonra. gbt kayıtları çıkarılıyormuş sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…