Polis eş /sevgili/ilişki?

14 yıl oldu evliliğimiz. Eşim polis bende çalışıyorum. Bana da asker polisten eş olmaz gecesi yok gündüzü yok dediler.dinlemedim evlendim.türkiye kazan biz kepçe gitmediğimiz yer kalmadı.en yakınlarım bile ne eşyan kaldı ne düzenin diyorlardı.olsun ben eşimle çokkk mutluyum. Doğu görevimiz bitti eşimin memleketine yakın bir ile yerleştik.evde aldık bütün eşyaları yeniledik.
Bir baba olarak eş olarak olabilecek en doğru adam diyorum eşime. Şu an hamileyim 2 aydır evde tüm işi yemeği o yapıyor okadar yoğun çalışmasına rağmen.12 saat çalışıp fırsat buldukça eve beni kontrol etmeye bile gelir.çay yapar. Yani demek istediğim işle meslekle alakası yok böyle şeylerin. Sevgi varsa herşeyin üstesinden geliyorsun.sana tavsiyem acele etme iyi tanı. Rabbim hakkında hayırlısını versin

Canım bende asker polis istemem dedim yıllarca gorusmedim söyleyenlerle sonra bi yakınımi kirmayip gorustum iyi ki de görüşmüşüm. Meslekle hiç alakası yok insanlığın. Benim eşim de polis cok sukur sapa sağlam psikolojisi. Şu yaşadığımız dönemde yolda yürürken bile ölüyor insanlar. Ömrün garantisi yok. Sen iyice tanımaya çalış karşındaki önyargılı davranmadan. Ama şunu da bil polislerin çalışma saatleri izinleri çok belirsiz. Kendilerine ayıracak cok az vakitleri kaloyor

15 yıllık polis eşiyim.Eşim birgün dahi işinde yaşadığı stresi veya olayları eve yansıtmadı..Benden sağlam ve güçlü bir psikolojisi var..İşleri biraz yoğun ama ekmek aslanın midesinde kolay ekmek yok...
Hayati tehlike dersen bu zamanda hangimizin hayati tehlikesi yok..
Tabi hepsi öyle değil bazısı çok yansıtır oda kısmet ne diyeyim..Hakkınızda hayırlısı olsun..

Kesinlikle insanlık meslekten daha önemli meslegi için ön yargılı davranma bence. Bi tanı :) Rabbim gönlündekini hayırlı, hayırlısına seni razı etsin inşallah :)

Sevdikten sonra önemi olmuyor. Evet polisle evli olmak zor gerçekten düzenli bir yaşam olmuyor planlı yaşayamıyorsun ama sevdikten sonra üstesinden geliniyor

Hepinize çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı kalbi güzel ablalarım, kardeşlerim. Allah hepinizi kurduğunuz o güzel yuvalarınızda her daim mutlu kılsın.. İmrendim inanın .. Ve bana unuttuğum bir şeyi hatırlattınız. Kimsenin garantisi yok ki bu hayatta .. Önemli olan ben bu hayatı sevdiğim insanla dolu dolu yaşayabildim demek .. Sizi seviyorum

7 yıldan fazladır evliyim eşim 12 senedir polis. psikolojiside gayet sağlam, neşesi de yerinde. tabiki meslekten gelen bir ağırlık bir yoğunluk zaman zaman yorgunluk oluyor ama karakter olarak insanı bunlar biçimlendirmez. akşam işten gelmiş odada kızımla dans ediyordu valla benden sağlam adam :)

Bende polis eşiyim hatta benim 2. evliliğim onun ilk ama inan gördüğüm değer maşallah denilecek cinsten. Şuana kadar tanıdığım hiç bir polistede ķötü bir eş görmedim ki 1 yıl evli kalamamış bir insanım aldatma, psikolojik şiddet, şiddet, aileme saygısızlık vs yaşayan ben bu adamların melek olduğunu düşünmeden edemiyorum Bence sadece kanatları eksik İsleri biraz değil fazla ağır , şehir şehir dolaşıyorsun ..Hatta şuan doğudayım fazla dışarı çıkamıyorum.. Ama mutluyum,aşığım, hasta olunca gözümün içine bakan, yemeğimi- kahvaltımı hazırlayan, bulaşığımı bile yıkayıp bana yardım eden dünya tatlısı bir polis kocam var. Psikolojisi mi bir kaç yorumda da gördüm benden sağlam kesinlikle doğru çoğu zaman benim gereksiz kaprislerimi çeker gıkını bile çıkarmaz. Bence aşık oluyorsanız olun hatta olamıyorsanız da kalbinizi iyice açın Bu adamlar için değer çünkü onlar için bayrak, vatan ve sen oluyorsun hayatı Bence paylaşılacak en güzel şeyler bunlar

Bir daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenmek isterdim.
Fakat "zaten ölümün nerde ne zaman olacağı belli değil,hepimiz tehlike altındayız" diyenlerden değilim.
O is hiç de öyle değil zira. Polis ve asker için risk daha fazla. Bir öğretmenin ise giderken ölebilme riskiyle,bir polisin ise giderken ölebilme riski asla aynı olamaz.
İşte bu yüZden ben de kızımın polis veya askerle evlenmesine pek sıcak bakamazdım açıkçası.
Ben eşim emekli olana kadar endişeli bir hayat yaşayacağım. Aynı endişeleri kızımın da yaşamasını istemezdim. Ha ben kaldırabilirim diyorsa eyvallah.

Kaldırabilir miyim diye bende düşünüyorum . Fazlaca kafaya takıp , kendimi hasta edecek bir insanım . Geçen Diyarbakırdaki saldırıda ( o da şuan orada) kaybettiğimiz şehitlerimiz içinde arkadaşları da varmış. O gün uzun süre haber alamayınca bile çok korktum. . Nasıl teselli edilir ne denir kestiremedim o an .. Güçlüler gerçekten o gün anladım bunu . Allah polisimizi askerimizi korusun.
Yanındayım her zaman.. Artık akışına bıraktım.

Tabiki önce tanımalısın ama öyle psikolojisi bozuk oluyor falan inanma sen onlara...sen yanında olup destek oldukça maşallah en iyi psikoloji onlarda

Eşim polis sakin sevecen ve sabırlı bir insan . Mesleği zor mu evet zor. Ama işini stresini asla yansıtmaz. Hayatım onunla anlam buldu. Psikolojik olarak o benden daha sağlam. Hatta çok emeği var bu ilişkide ve bende.ben çok yorgun ve bitmiş hissediyordum ondan önce. ama onunla anlam buldum onunla toparlandım. Herkes bir değil. Karsındaki karaktersizse hayatın mahvolur. Polisse diye birşey yok.

Son düzenleme:
polis kardeşiyim kardesi oldugu icin soylemiyorum evet stresliler evet zor meslek ama psikopat degil bir çoğu inanin sevgiye ilgiye alakaya açlar. siz ailenizden kilometrelerce uzakta olsaniz nasil hissederdiniz ?
sevdiklerinizi her caniniz istediginizde göremeseniz dusunun izinler bir kapaniyor bazen 1 yil acilmiyor gidemiyorsunuz bir yere meslek zaten zorlu tabiri caizse kelle koltukta yasiyorlar ne yapsinlar stresli olmayip ? psikopatmi degilmi anlarsiniz zaten duygularinizi meslekleri yaniltmasin olurmu onlar bu ulkede mutlulugu sicacik yuvayi ve sicak 1 kap ev yemegini en cok hakedenlerden

ileriye dönük planları hemen evlilik ise gene kacın derim. neden ? sevgilik böyle birşey degil de ondan..

Elektirik aldiysan bir bak bence. Ben öyle düşünmüyorum ya. Eger olgun karakterli bir adam ise her seye ben polisim piskolojim bozuk diye gelmez. Karakter meselesi bu. Ne erkekler var rahat olupta depresyondan cikamayan

Polisten uzak dur diyenler bir kendilerine baksınlar "acaba polis beni alır mı" diye...
Polis eşiyim. Bir çok polis eşi tanıdım.Polisler eş konusunda seçicidir, genelde neşeli, dışa dönük, bakımlı, güzel kadınlarla evleniyorlar, bu güne kadar hiç öyle olmayan polis eşi görmedim.

Polis kizi ve polis esiyim. Kişilik başka meslek başka bir şey genelleme yapılamaz asla bence. Karakteri saglam degilse is yerinde yaşadığı olumsuzluklari sana yansıtır bunu her meslekteki insan yapar.
Ben bir problem yaşamadim sende meslegine gore evlilik karari alma tanı once karakterine göre kararini ver derim :)
Elbette zorlugu var ama bu psikopatlik yonunde değil. Örneğin her ihtiyaç aninda izin alip gelemeyebilir , hastayken tek başına kalabilirsin hastaneye tek gitmen gerekebilir vs

mesleki olarak en büyük zorluğu doğu hizmeti.. el kadar kızımızla bu yıl doğuya gideceğiz.. kendimi değil de kızımı düşünerek keşke evlenirken daha çok düşünseydim diyorum.. onun dışında her türlü pislikle uğraştıkları için evlerinde huzur arayan harika yürekli adamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…