Kaldırabilir miyim diye bende düşünüyorum . Fazlaca kafaya takıp , kendimi hasta edecek bir insanım . Geçen Diyarbakırdaki saldırıda ( o da şuan orada) kaybettiğimiz şehitlerimiz içinde arkadaşları da varmış. O gün uzun süre haber alamayınca bile çok korktum. . Nasıl teselli edilir ne denir kestiremedim o an .. Güçlüler gerçekten o gün anladım bunu . Allah polisimizi askerimizi korusun.Bir daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenmek isterdim.
Fakat "zaten ölümün nerde ne zaman olacağı belli değil,hepimiz tehlike altındayız" diyenlerden değilim.
O is hiç de öyle değil zira. Polis ve asker için risk daha fazla. Bir öğretmenin ise giderken ölebilme riskiyle,bir polisin ise giderken ölebilme riski asla aynı olamaz.
İşte bu yüZden ben de kızımın polis veya askerle evlenmesine pek sıcak bakamazdım açıkçası.
Ben eşim emekli olana kadar endişeli bir hayat yaşayacağım. Aynı endişeleri kızımın da yaşamasını istemezdim. Ha ben kaldırabilirim diyorsa eyvallah.
ileriye dönük planları hemen evlilik ise gene kacın derim. neden ? sevgilik böyle birşey degil de ondan..Günaydın güzel hanımlar..Beni az çok biliyosunuz artık. Konularımda da bahsetmiştim. Uzun bir ilişkim bitti.. Akabinde mimar bir çocukla tanıştım 18 günde evlilik kararı almam konusunda baskı yaptığı için (size danışarak) arkama bile bakmadan kaçtım . Sevimsiz samiyetsiz adam (Bir gıcığıma gidiyor ki anlatam ) Neyse gelelim esas konuya ablalarım kardeşlerim ilişkim biteli 9 ay oldu ve unuttum diyebilirim.. 4 gün önce eski okulumdan polis bir çocuk bana mesaj attı oldukça ilgili de .. Hep geleceğe yönelik hayalleri var . Allah biliyor ya kalbim ısınmadı değil.. Bunu çevremde yakın bulduğum bir kaç kişiye danıştım . İlk tepki polisse uzak dur. Bir çocuğun masumiyetine bakıyorum (önceden de tanırdım) , bir de etraftaki diğer hilebaz sahtekar adamlara . Doğru insan gibi kalbime doğuyor yalan yok ama korkuyorum da .. Hayatını bile isteye bir polisle zora sokma diyen mi dersiniz, tehlikeli meslek diyen mi dersiniz.. Ben bunları kulak ardı ediyorum . Çünkü inançlı bir insanım. Hayatta herkesin belli bir süresi var..( Mutsuz 30 yıldansa mutlu 3 yıl kafasında bir kızım. Hayatı zehir zemberek yaşamaktansa evlenmemek mantıklı ) Mesele: polislerin psikolojileri bitik oluyormus . Mutlu olamazsın diyolar. . Gerçekten öyle mi ya ? Az önce tüm fotoğraflarına baktım adamın nasıl güzel gülüyor eşşek Olanlar oluyor bana galiba Bi de ben çok büyük konuştum asla asker polis olmaz dedim . Sen git herkese yok de , sonra bir gülüşe kitlen vicdansızın oğlu.. Görüşlerinizi bekliyorum . Sizi seviyorum
(Ben 25 oldum geçen haftalarda, oda 26 yaşında)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?