- 14 Ekim 2011
- 4.043
- 2.015
- 248
14 yıl oldu evliliğimiz. Eşim polis bende çalışıyorum. Bana da asker polisten eş olmaz gecesi yok gündüzü yok dediler.dinlemedim evlendim.türkiye kazan biz kepçe gitmediğimiz yer kalmadı.en yakınlarım bile ne eşyan kaldı ne düzenin diyorlardı.olsun ben eşimle çokkk mutluyum. Doğu görevimiz bitti eşimin memleketine yakın bir ile yerleştik.evde aldık bütün eşyaları yeniledik.
Bir baba olarak eş olarak olabilecek en doğru adam diyorum eşime. Şu an hamileyim 2 aydır evde tüm işi yemeği o yapıyor okadar yoğun çalışmasına rağmen.12 saat çalışıp fırsat buldukça eve beni kontrol etmeye bile gelir.çay yapar. Yani demek istediğim işle meslekle alakası yok böyle şeylerin. Sevgi varsa herşeyin üstesinden geliyorsun.sana tavsiyem acele etme iyi tanı. Rabbim hakkında hayırlısını versin
Bir baba olarak eş olarak olabilecek en doğru adam diyorum eşime. Şu an hamileyim 2 aydır evde tüm işi yemeği o yapıyor okadar yoğun çalışmasına rağmen.12 saat çalışıp fırsat buldukça eve beni kontrol etmeye bile gelir.çay yapar. Yani demek istediğim işle meslekle alakası yok böyle şeylerin. Sevgi varsa herşeyin üstesinden geliyorsun.sana tavsiyem acele etme iyi tanı. Rabbim hakkında hayırlısını versin