Ayy inşallah.Evet tehlikeli evet psikolojik olarak ağır seyler yaşayabilir ama onlar vatanı icin canını ortaya koyan adamlar. Seni ne kadar sevebileceğini sen düşün. umarım çok mutlu olursunuz
Hoşlanmaktan çok öte bir şey oldu hayatım onunla geçecekmiş hissi ..E hoşlanmışsınız işte :)
Tanıyın baktın psikolojisi normal değil ayrılırsınız.
Ben hiç inanmam öyle şu meslektekiler şöyle olur genellemelerine.
İşte aradığım destek , işte beni mutlu eden cevap.. Maşallah10 yıllık polis eşim psikolojisi benden sağlam diyebilirim
Hoşlanmaktan çok öte bir şey oldu hayatım onunla geçecekmiş hissi ..Çok saçma değil mi ? 4 günde
Beni çok yoran bir ilişkiden sonra kalbimdeki sıcaklık hissi ilaç gibi.. Süslü bir kızdım son zamanlarda baya bırakmıştım dün yeniden başladığımı farkettimOlabilir elektrik meselesi bazı insanlara hemen kanımız kaynar bazen sebepsiz.
Kendinizi çok da kaptırmadan tanıyın işte ne güzel ilişkilerin en sevdiğim, en heyecanlı aşaması
Aşk kadınlarına ve aşka hayranım .. Biraz akıl uçuyor ama neyse olur o kadarAşık oluyorsun,süper.. bu duyguyu yaşayamayan biçok insan var sen bakma onlara.. bütün polisler bekar mı kalacak ?
Aşk için ölmeli aşk ozaman aşk :)
E hoşlanmışsınız işte :)
Tanıyın baktın psikolojisi normal değil ayrılırsınız.
Ben hiç inanmam öyle şu meslektekiler şöyle olur genellemelerine.
Aşık oluyorsun,süper.. bu duyguyu yaşayamayan biçok insan var sen bakma onlara.. bütün polisler bekar mı kalacak ?
Aşk için ölmeli aşk ozaman aşk :)
Çok doğruAdamlar kursuna kafa atıyor nasıl psikolojileri bozuk olabilir ki? Çelik gibidir o aslanların sinirleri be.
He tabi serefsiz her yerde serefsizdir. Meslekle alakasi yok. Mesela ben de biliyorum ileride yüksek sosyal statü sahibi olacak adamlar ama ı ı yok karamürsel sepeti daha haysiyetlidir onlardan.
Allah mesut etsin
Hoşlanmaktan çok öte bir şey oldu hayatım onunla geçecekmiş hissi ..Çok saçma değil mi ? 4 günde
Bende öyle düşünüyorum.. Tanımadan kestirip atmaktansa , bir gün keşke demektense .. Akışına bırakmak istiyorum. Belki de hayatım boyunca bir daha asla böyle ısınmayacak kalbim. Denemeye değer.. Di mi?Hic polis sevgilim olmadi ama polislerle pek de hos anilarim yok :) ama kesinlikle polisler soyledir boyledir diyemem, her meslekte manyak var,genellemelere bakmayin. Taniyin gorun karar verin. Iyi olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?