Ateş bacayı sarmış :) bırak sen mantığı aşkı bulan kaç kişiyiz şunun şurası. Bende polis esiyim çok şükür seni seviyorum dan çok ağzını yerim kız senin diyen bir kocam Allahım nazarlardan sakla biziGünaydın güzel hanımlar..Beni az çok biliyosunuz artık. Konularımda da bahsetmiştim. Uzun bir ilişkim bitti.. Akabinde mimar bir çocukla tanıştım 18 günde evlilik kararı almam konusunda baskı yaptığı için (size danışarak) arkama bile bakmadan kaçtım . Sevimsiz samiyetsiz adam (Bir gıcığıma gidiyor ki anlatam ) Neyse gelelim esas konuya ablalarım kardeşlerim ilişkim biteli 9 ay oldu ve unuttum diyebilirim.. 4 gün önce eski okulumdan polis bir çocuk bana mesaj attı oldukça ilgili de .. Hep geleceğe yönelik hayalleri var . Allah biliyor ya kalbim ısınmadı değil.. Bunu çevremde yakın bulduğum bir kaç kişiye danıştım . İlk tepki polisse uzak dur. Bir çocuğun masumiyetine bakıyorum (önceden de tanırdım) , bir de etraftaki diğer hilebaz sahtekar adamlara . Doğru insan gibi kalbime doğuyor yalan yok ama korkuyorum da .. Hayatını bile isteye bir polisle zora sokma diyen mi dersiniz, tehlikeli meslek diyen mi dersiniz.. Ben bunları kulak ardı ediyorum . Çünkü inançlı bir insanım. Hayatta herkesin belli bir süresi var..( Mutsuz 30 yıldansa mutlu 3 yıl kafasında bir kızım. Hayatı zehir zemberek yaşamaktansa evlenmemek mantıklı ) Mesele: polislerin psikolojileri bitik oluyormus . Mutlu olamazsın diyolar. . Gerçekten öyle mi ya ? Az önce tüm fotoğraflarına baktım adamın nasıl güzel gülüyor eşşek Olanlar oluyor bana galiba Bi de ben çok büyük konuştum asla asker polis olmaz dedim . Sen git herkese yok de , sonra bir gülüşe kitlen vicdansızın oğlu.. Görüşlerinizi bekliyorum . Sizi seviyorum
(Ben 25 oldum geçen haftalarda, oda 26 yaşında)
Günaydın güzel hanımlar..Beni az çok biliyosunuz artık. Konularımda da bahsetmiştim. Uzun bir ilişkim bitti.. Akabinde mimar bir çocukla tanıştım 18 günde evlilik kararı almam konusunda baskı yaptığı için (size danışarak) arkama bile bakmadan kaçtım . Sevimsiz samiyetsiz adam (Bir gıcığıma gidiyor ki anlatam ) Neyse gelelim esas konuya ablalarım kardeşlerim ilişkim biteli 9 ay oldu ve unuttum diyebilirim.. 4 gün önce eski okulumdan polis bir çocuk bana mesaj attı oldukça ilgili de .. Hep geleceğe yönelik hayalleri var . Allah biliyor ya kalbim ısınmadı değil.. Bunu çevremde yakın bulduğum bir kaç kişiye danıştım . İlk tepki polisse uzak dur. Bir çocuğun masumiyetine bakıyorum (önceden de tanırdım) , bir de etraftaki diğer hilebaz sahtekar adamlara . Doğru insan gibi kalbime doğuyor yalan yok ama korkuyorum da .. Hayatını bile isteye bir polisle zora sokma diyen mi dersiniz, tehlikeli meslek diyen mi dersiniz.. Ben bunları kulak ardı ediyorum . Çünkü inançlı bir insanım. Hayatta herkesin belli bir süresi var..( Mutsuz 30 yıldansa mutlu 3 yıl kafasında bir kızım. Hayatı zehir zemberek yaşamaktansa evlenmemek mantıklı ) Mesele: polislerin psikolojileri bitik oluyormus . Mutlu olamazsın diyolar. . Gerçekten öyle mi ya ? Az önce tüm fotoğraflarına baktım adamın nasıl güzel gülüyor eşşek Olanlar oluyor bana galiba Bi de ben çok büyük konuştum asla asker polis olmaz dedim . Sen git herkese yok de , sonra bir gülüşe kitlen vicdansızın oğlu.. Görüşlerinizi bekliyorum . Sizi seviyorum
(Ben 25 oldum geçen haftalarda, oda 26
O polisten uzak dur diyenlerden muhakkak uzak dur .. işi düşünce ota şeye babasından önce 155 ı aramayı biliyor
Sen kendini dinle ..seviyor musun ?güveniyor musun ?bir ömür geçer diyor musun ? Gülüşü de güzelmiş :) (o gülüşler ne canlar yaktı zamanında ,kendi adıma anti parantezzalimin oğlu başka kiz mi yoktu bide asker yolu bekleyeceğim 2 bebeyle:)
Eşim asker yada polis olsa kimseye kulak asmaz düşünmeden evlenirdim .onlar vatan bekçisi. .psikolojisi bozuk olurmuş muş yok yaaa diğer meslek sahipleri çok hayırlı fuşki sanki ..bozuksa da sevginin açamayacagi kapı yoktur .birlikte iyi olursunuz .diyeceğim o ki güveniyorsan al kelleni koltuğa yaa bismillah de..
Allah yardımcınız olsun, kötülüklerden korusun sizi insallah ..aşkınız baki kalsın bir ömür ..Ateş bacayı sarmış :) bırak sen mantığı aşkı bulan kaç kişiyiz şunun şurası. Bende polis esiyim çok şükür seni seviyorum dan çok ağzını yerim kız senin diyen bir kocam Allahım nazarlardan sakla bizi. Yıllar olmuş hala uyandığımda beni izlediğine şahit oluyorum eve işten çıkar çıkmaz koşarak gelir hergün aynı heyecanla sariliriz sanki yıllardır gormemisiz gibi birbirimizi. Aşk başka bişey tadını çıkarmak lazim bulmuşken kuralları kaldırıp yaşamak gerek. Ha bu arada bizde doğuda görev yapıyoruz ya kaç arkadaşımızı şehit verdik uzulduk mu uzulduk dertlendik mi dertlendik ama beraber dertlendik yani onun derdi benim derdim . Çok Or günler atlattık psikolojimizde bozuldu ama bunu kimseye yansitmadik. Delirdiysek eğer su anda beraber delirdik
Ne kadar güzelsiniz maşallah..Bende böyle evlilik istiyorum. Rabbim yuvanızı her daim böyle kılsınAteş bacayı sarmış :) bırak sen mantığı aşkı bulan kaç kişiyiz şunun şurası. Bende polis esiyim çok şükür seni seviyorum dan çok ağzını yerim kız senin diyen bir kocam Allahım nazarlardan sakla bizi. Yıllar olmuş hala uyandığımda beni izlediğine şahit oluyorum eve işten çıkar çıkmaz koşarak gelir hergün aynı heyecanla sariliriz sanki yıllardır gormemisiz gibi birbirimizi. Aşk başka bişey tadını çıkarmak lazim bulmuşken kuralları kaldırıp yaşamak gerek. Ha bu arada bizde doğuda görev yapıyoruz ya kaç arkadaşımızı şehit verdik uzulduk mu uzulduk dertlendik mi dertlendik ama beraber dertlendik yani onun derdi benim derdim . Çok Or günler atlattık psikolojimizde bozuldu ama bunu kimseye yansitmadik. Delirdiysek eğer su anda beraber delirdik
Aminnn Allah onları başımızdan eksik etmesin. Onur duyarım polis eşi olmaktan öyle güzel ifade etmişsiniz ki.. Haklısınız. Helal olsun tüm polis eşlerine.. Allah haine fırsat vermesin. Bu ülkenin en güçlü kadınları asker polis eşleri. Diken üstünde yürüyüp , eşine aslan gibi destek olmak kolay mı? Ahh inşallah beni yanıltmazda onla güzel şeyler yaşarız.Olur çok da güzel olur.. 10 yıldır polisle evliyim. şark da gördüm. EŞim bu 10 yılda asayiş, çevik, sivil birçok birimde çalıştı. Polis olmasının hiç bi dezavantajını görmedim. 10 yıldır mutluyuz. bana çok iyi bir eş çocuguna da çok iyi bir baba oldu aileme de en ufak bi saygısızlığı olmadığı gibi her sorunlarıyla yakından ilgilendi. Yani olay meslekte değil kişilik olarak değerlendir sen bence.
Ama son zamanlarda yaşanılan şeyler beni de etkiledi. mesela polis üniforması giydiği zaman çocuğumun yanında olmasını istemiyorum. Lanet olası teröristlerin hedefi malum polis ve askerler şu an. o da istemiyo zaten. kolay kolay mecbur kalmadıkça üniforma giymiyo, giyse de bizden uzak duruyo. Allah bütün kolluk kuvvetlerimizi korusun inşallah
Sevmemek değil konu , 4 gün oldu henüz zaten sevgili değiliz . Ben tanıma süresi verdim kendimede ona da.. Takdir edersiniz ki zor günlerden geçiyoruz. Bin bir hayalle kurulan yuvalar hainler yüzünden karanlığa batıyor. Eşini o kadar çok severken kaybetmeyi bırakın suratını asmasına bile katlanamayacak kadar aşık kadınlar var . Empati yapınca canım acıyor mesela.. Sıcak yatağından belaya yollamak sevdiğini zordur. Benimki sadece korku. Kaybetme korkusu .. onun için açtım bu konuyu zaten.. Nasıl baş ediyor ablalarım kardeşlerim diye. . Ben evlenecek olsam bir sürü mühendis, mimar talibim oldu işim gereği. Dönüp bakmadm bile ama bu çok farklı hissettirdi bana. Hayırlısı olsunBen anlamıyorum.
Bir adamı polis diye sevmemek mümkün mü?
Ya da doktor diye sevmek ne kadar masum?
Gerçekten aşk kadını olan biri bunları düşünmez..düşünmesini gerektirmeyecek kadar asiktir çünkü..kafası nettir.
Haklısınız.. Gerçekten işte bu aşk dediğim anda zaten koşulsuz devam etmeyi düşünüyorum.. Herkes doğru insana da aşık olamıyor bazen . Bu nedenle tanımak için adım atmak istiyorum . Adım atmak içinde fikir almak istedim . Çünkü benim amcamın kızı , bir askerle evlenip mutsuz olmuş , şiddet görmüş , gece vakti sokağa atılmış biri. Kötü örnekte çevremi tedirgin ediyor haliyle .. Ofisteki sekreter ablam askerle evli idi .Darp raporlarını gözümle gördüm. Fotoğrafları da .. En yakın arkadaşımın sevgilisi polisti kıza onca evlilik hayali kurdurdu 8 ay sonra benim psikolojim evliliğe müsait değil diye terketti... Tabi ki herkesi aynı kefeye koyamam .. Evlilik bir şans oyunu.. İyiye de denk gelmek var kötüye de .. Meslekle alakası şöyle olabilir : sürekli ölümün kol gezdiği bir ortamda diken üstünde yaşamak askerimiz polisimiz için zordur. Hele geride bekleyenleri varsa.. Sabah 8 akşam 5 çalışan biriyle psikolojileri mukayese bile edilemez.. Benim korkum ölümden değil ayrıca ben buradaki ablalarım kardeşlerim gibi güçlü olabilir miyim diye düşünüp açtım bu konuyu.. Onlarda içimi rahatlattı sağolsunlar . Size de teşekkür ediyorum :)O zaman bütün polis ve askerler bekar kalsin evlenmesin. Ne kadar saçma bir düşünce bu sende farkindasin bence. Çevredeki insanlar senin 4 duvar arasi evindeki huzuruda yasamayacak kavgayi da yasamayacak. O yuzden kimseyi karıştırma hayatina.
Önemli olan senin kalbin ve mantiginin yatmasi.
3 gunluk dünyada aşk gibisi var mi?
Doktorla evlenirsin 1 gun sonra araba çarpar ölür.
Boyle konusan insanlar inancsiz mi acaba. Nerden boyle kesin hüküm veriyorlar.
Psikolojik olarak da illa polisle evlenen zorlaniyor diye bir şey yok ki.
Bir öğretmen hir muhendis de karısını Dovebiliyor yada kotu davrabiliyor. Bir sanatçı da bunu yapabiliyor. Bu insanin tamamen karakteri ile ilgili bir mesele.
Lütfen hayatina kismeyi karistirma ve sadece kendi kalbinin ve mantığınin sesini dinle.
Aminnn Rabbim hepimize öyle bir mertebe nasip etsinNe kadar güzelsiniz maşallah..Bende böyle evlilik istiyorum. Rabbim yuvanızı her daim böyle kılsınNe güzel bir örneksiniz .. Bi an kendimi onla öyle hayal ettim de Ateş cidden bacayı sardı galiba. İnşallah hayal kırıklığı olmaz gelişmeleri mutlaka yazıcam burdan Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.
Sen başka biri olduysan aşk kapıda :) kız ben hala adamimin gulusune bakıyorum kurban olurum ona ben çok yakışıklı aslanım yaa . Aşık olun kafayı yiyin hayat böyle güzel . Öyle ruhsuz ruhsuz sevmeler de neymiş .Ahh gülüşü cidden çok güzel.. İnsafsız adamSadece gülüşü de değil kendisi de pek güzel maşallah Aslan gibi. Haklısınız ya ben bu çocuğu tanımak istiyorummm . Çok güzel şeyler hissettiriyor bana. Çok acayip oldum çevrim içi olup yazmayınca kıskançlık bile başladı. Aslında herkes tarafından ruhsuz bir kız olarak anılırken şaaaakk diye geldi arada açıp hala gülüşüne bakıyorum. Allahım gülüşü güzel olsun derdim. Oda kötüymüş ya deli gibi adamın gülüşüne bakıyorum Hayırlısı olsun inşallah eszinbb07
Allah razı olsun canım çok sağolAllah yardımcınız olsun, kötülüklerden korusun sizi insallah ..aşkınız baki kalsın bir ömür ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?