Polis eş /sevgili/ilişki?

Ateş bacayı sarmış :) bırak sen mantığı aşkı bulan kaç kişiyiz şunun şurası. Bende polis esiyim çok şükür seni seviyorum dan çok ağzını yerim kız senin diyen bir kocam Allahım nazarlardan sakla bizi . Yıllar olmuş hala uyandığımda beni izlediğine şahit oluyorum eve işten çıkar çıkmaz koşarak gelir hergün aynı heyecanla sariliriz sanki yıllardır gormemisiz gibi birbirimizi. Aşk başka bişey tadını çıkarmak lazim bulmuşken kuralları kaldırıp yaşamak gerek. Ha bu arada bizde doğuda görev yapıyoruz ya kaç arkadaşımızı şehit verdik uzulduk mu uzulduk dertlendik mi dertlendik ama beraber dertlendik yani onun derdi benim derdim . Çok Or günler atlattık psikolojimizde bozuldu ama bunu kimseye yansitmadik. Delirdiysek eğer su anda beraber delirdik

Olur çok da güzel olur.. 10 yıldır polisle evliyim. şark da gördüm. EŞim bu 10 yılda asayiş, çevik, sivil birçok birimde çalıştı. Polis olmasının hiç bi dezavantajını görmedim. 10 yıldır mutluyuz. bana çok iyi bir eş çocuguna da çok iyi bir baba oldu aileme de en ufak bi saygısızlığı olmadığı gibi her sorunlarıyla yakından ilgilendi. Yani olay meslekte değil kişilik olarak değerlendir sen bence.
Ama son zamanlarda yaşanılan şeyler beni de etkiledi. mesela polis üniforması giydiği zaman çocuğumun yanında olmasını istemiyorum. Lanet olası teröristlerin hedefi malum polis ve askerler şu an. o da istemiyo zaten. kolay kolay mecbur kalmadıkça üniforma giymiyo, giyse de bizden uzak duruyo. Allah bütün kolluk kuvvetlerimizi korusun inşallah

Allah yardımcınız olsun, kötülüklerden korusun sizi insallah ..aşkınız baki kalsın bir ömür ..

Ne kadar güzelsiniz maşallah..Bende böyle evlilik istiyorum. Rabbim yuvanızı her daim böyle kılsın Ne güzel bir örneksiniz .. Bi an kendimi onla öyle hayal ettim de Ateş cidden bacayı sardı galiba. İnşallah hayal kırıklığı olmaz gelişmeleri mutlaka yazıcam burdan Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.

Ahh gülüşü cidden çok güzel.. İnsafsız adam Sadece gülüşü de değil kendisi de pek güzel maşallah Aslan gibi. Haklısınız ya ben bu çocuğu tanımak istiyorummm . Çok güzel şeyler hissettiriyor bana. Çok acayip oldum çevrim içi olup yazmayınca kıskançlık bile başladı. Aslında herkes tarafından ruhsuz bir kız olarak anılırken şaaaakk diye geldi arada açıp hala gülüşüne bakıyorum. Allahım gülüşü güzel olsun derdim. Oda kötüymüş ya deli gibi adamın gülüşüne bakıyorumHayırlısı olsun inşallah eszinbb07

Aminnn Allah onları başımızdan eksik etmesin. Onur duyarım polis eşi olmaktan öyle güzel ifade etmişsiniz ki.. Haklısınız. Helal olsun tüm polis eşlerine.. Allah haine fırsat vermesin. Bu ülkenin en güçlü kadınları asker polis eşleri. Diken üstünde yürüyüp , eşine aslan gibi destek olmak kolay mı? Ahh inşallah beni yanıltmazda onla güzel şeyler yaşarız.

Ben anlamıyorum.
Bir adamı polis diye sevmemek mümkün mü?
Ya da doktor diye sevmek ne kadar masum?

Gerçekten aşk kadını olan biri bunları düşünmez..düşünmesini gerektirmeyecek kadar asiktir çünkü..kafası nettir.

Benim sevgilimde özel harekattı onların psikolojileri daha kötü olması gerekir normalde sürekli doğuda görev yaptığı için o kadar şey görmüş lakin ben ondan daha psikopattım hiçte öyle söylenenlere bakma bence onlarda insan sinirli halleri olabilir kimin yok ki inşallah güzel bir ilişkiniz olur.

Sevmemek değil konu , 4 gün oldu henüz zaten sevgili değiliz . Ben tanıma süresi verdim kendimede ona da.. Takdir edersiniz ki zor günlerden geçiyoruz. Bin bir hayalle kurulan yuvalar hainler yüzünden karanlığa batıyor. Eşini o kadar çok severken kaybetmeyi bırakın suratını asmasına bile katlanamayacak kadar aşık kadınlar var . Empati yapınca canım acıyor mesela.. Sıcak yatağından belaya yollamak sevdiğini zordur. Benimki sadece korku. Kaybetme korkusu .. onun için açtım bu konuyu zaten.. Nasıl baş ediyor ablalarım kardeşlerim diye. . Ben evlenecek olsam bir sürü mühendis, mimar talibim oldu işim gereği. Dönüp bakmadm bile ama bu çok farklı hissettirdi bana. Hayırlısı olsun

O zaman bütün polis ve askerler bekar kalsin evlenmesin. Ne kadar saçma bir düşünce bu sende farkindasin bence. Çevredeki insanlar senin 4 duvar arasi evindeki huzuruda yasamayacak kavgayi da yasamayacak. O yuzden kimseyi karıştırma hayatina.
Önemli olan senin kalbin ve mantiginin yatmasi.
3 gunluk dünyada aşk gibisi var mi?
Doktorla evlenirsin 1 gun sonra araba çarpar ölür.
Boyle konusan insanlar inancsiz mi acaba. Nerden boyle kesin hüküm veriyorlar.
Psikolojik olarak da illa polisle evlenen zorlaniyor diye bir şey yok ki.
Bir öğretmen hir muhendis de karısını Dovebiliyor yada kotu davrabiliyor. Bir sanatçı da bunu yapabiliyor. Bu insanin tamamen karakteri ile ilgili bir mesele.
Lütfen hayatina kismeyi karistirma ve sadece kendi kalbinin ve mantığınin sesini dinle.

Haklısınız.. Gerçekten işte bu aşk dediğim anda zaten koşulsuz devam etmeyi düşünüyorum.. Herkes doğru insana da aşık olamıyor bazen . Bu nedenle tanımak için adım atmak istiyorum . Adım atmak içinde fikir almak istedim . Çünkü benim amcamın kızı , bir askerle evlenip mutsuz olmuş , şiddet görmüş , gece vakti sokağa atılmış biri. Kötü örnekte çevremi tedirgin ediyor haliyle .. Ofisteki sekreter ablam askerle evli idi .Darp raporlarını gözümle gördüm. Fotoğrafları da .. En yakın arkadaşımın sevgilisi polisti kıza onca evlilik hayali kurdurdu 8 ay sonra benim psikolojim evliliğe müsait değil diye terketti... Tabi ki herkesi aynı kefeye koyamam .. Evlilik bir şans oyunu.. İyiye de denk gelmek var kötüye de .. Meslekle alakası şöyle olabilir : sürekli ölümün kol gezdiği bir ortamda diken üstünde yaşamak askerimiz polisimiz için zordur. Hele geride bekleyenleri varsa.. Sabah 8 akşam 5 çalışan biriyle psikolojileri mukayese bile edilemez.. Benim korkum ölümden değil ayrıca ben buradaki ablalarım kardeşlerim gibi güçlü olabilir miyim diye düşünüp açtım bu konuyu.. Onlarda içimi rahatlattı sağolsunlar . Size de teşekkür ediyorum :)

ay sanki herhangi başka birinin piskolojisi bozulamaz. insanız sonuçta. ayrıca genelleme yapmak çok saçma.

bi arkadaşımın bi ilişkisi vardı doktordu adam ama kıza şiddet uyguluyordu. sonunda zar zor ayrıldı. sanırsın ki hep hayat kurtarıyolar.

mutlu olursun inşallah konu sahibii

Ben bir polis esiyim. Evet psikolojik olarak biraz gerginligi oluyor ama o kadar normal ki. Sen hergun katille hirsizla tinerciyle karsilassan senin de psikolojin iyi olmaz. Ama korkulan boyutta degil tabii. Asiri korumaci olurlar ama super baba olurlar. Her iki aya bir kavgamiz olur ama onu o kadar seviyorum ki herseye ragmen iyi ki olmus diyorum. En iyisi kalbini dinle sevgi herseyin ustesinden gelir

Aminnn Rabbim hepimize öyle bir mertebe nasip etsin Allahım çok şükür ciğerim kocam ben bu kadar mutlu olacağımı bilseydim daha önce evlenirdjm vallahi. İnşallah herkes çok mutlu olur aşk kadar güzel bişey var mi bu hayatta sorumluluk alabiliyorsa ve her canlıya karşı merhametliyse ondan adam olur. Eğer ki merhametliyse bas nikahı gitsin emannn bu devirde adam bulmak zor

Sen başka biri olduvund
Sen başka biri olduysan aşk kapıda :) kız ben hala adamimin gulusune bakıyorum kurban olurum ona ben çok yakışıklı aslanım yaa . Aşık olun kafayı yiyin hayat böyle güzel . Öyle ruhsuz ruhsuz sevmeler de neymiş .

Ben eşimle öğrenciyken tanıştım sevgili oldum nişandan sonra polis oldu. Öğrenciyken nasılsa polis olduktan sonra da aynı karakteri. Mutlu bir evliliğim olduğunu iddia edebilirim hatta bana göre daha sakin ve rahat bir yapısı var. Dışarıda ki sorunları eve de yansıtmaz. Her meslek grubunun kendine göre zorluğu var hangisi kolay ki?

Kişinin yapisiyla alakalı biraz da... Günümüz sartlarinca anlayis ve sabit gostermen gerek o da her iliskinin/evliligin altin kuralıdır. Biz 6 yıldır birlikteyiz şahsen kendisi benim psikologum gibidir :)
Yani hepsi agresif,sinirli,gergin,psikopat değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…