• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis eş /sevgili/ilişki?

Hidrosfer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
480
859
103
Günaydın güzel hanımlar..:KK76:Beni az çok biliyosunuz artık. Konularımda da bahsetmiştim. Uzun bir ilişkim bitti.. Akabinde mimar bir çocukla tanıştım 18 günde evlilik kararı almam konusunda baskı yaptığı için (size danışarak) arkama bile bakmadan kaçtım:KK55:. Sevimsiz samiyetsiz adam:işsiz: (Bir gıcığıma gidiyor ki anlatam :süslü:) Neyse gelelim esas konuya ablalarım kardeşlerim ilişkim biteli 9 ay oldu ve unuttum diyebilirim.. 4 gün önce eski okulumdan polis bir çocuk bana mesaj attı oldukça ilgili de .. Hep geleceğe yönelik hayalleri var . Allah biliyor ya kalbim ısınmadı değil.. Bunu çevremde yakın bulduğum bir kaç kişiye danıştım . İlk tepki polisse uzak dur. Bir çocuğun masumiyetine bakıyorum (önceden de tanırdım) , bir de etraftaki diğer hilebaz sahtekar adamlara . Doğru insan gibi kalbime doğuyor yalan yok ama korkuyorum da .. Hayatını bile isteye bir polisle zora sokma diyen mi dersiniz, tehlikeli meslek diyen mi dersiniz.. Ben bunları kulak ardı ediyorum . Çünkü inançlı bir insanım. Hayatta herkesin belli bir süresi var..( Mutsuz 30 yıldansa mutlu 3 yıl kafasında bir kızım. Hayatı zehir zemberek yaşamaktansa evlenmemek mantıklı:KK64:) Mesele: polislerin psikolojileri bitik oluyormus . Mutlu olamazsın diyolar. . Gerçekten öyle mi ya ? Az önce tüm fotoğraflarına baktım adamın nasıl güzel gülüyor eşşek :oops: Olanlar oluyor bana galiba :KK48: Bi de ben çok büyük konuştum asla asker polis olmaz dedim . Sen git herkese yok de , sonra bir gülüşe kitlen vicdansızın oğlu..:olamaz: Görüşlerinizi bekliyorum . Sizi seviyorum:KK200:

(Ben 25 oldum geçen haftalarda :bicak:, oda 26 yaşında)

Evet tehlikeli evet psikolojik olarak ağır seyler yaşayabilir ama onlar vatanı icin canını ortaya koyan adamlar. Seni ne kadar sevebileceğini sen düşün. umarım çok mutlu olursunuz:dondurma:
Ayy inşallah. :dondurma:Hepimiz olalım :nazar: Haklısınız . Birde yaralı bir adam annesini kaybetmiş:KK42: Ona sevgimi vermekt isterim , tabi çok erken ama tanımak lazım gerçekten:KK72:

E hoşlanmışsınız işte :)
Tanıyın baktın psikolojisi normal değil ayrılırsınız.
Ben hiç inanmam öyle şu meslektekiler şöyle olur genellemelerine.
Hoşlanmaktan çok öte bir şey oldu hayatım onunla geçecekmiş hissi .. :olamaz: Çok saçma değil mi ? 4 günde:oha:

Hoşlanmaktan çok öte bir şey oldu hayatım onunla geçecekmiş hissi .. :olamaz: Çok saçma değil mi ? 4 günde:oha:

Olabilir elektrik meselesi bazı insanlara hemen kanımız kaynar bazen sebepsiz.
Kendinizi çok da kaptırmadan tanıyın işte ne güzel ilişkilerin en sevdiğim, en heyecanlı aşaması:dondurma:

Aşık oluyorsun,süper.. bu duyguyu yaşayamayan biçok insan var sen bakma onlara.. bütün polisler bekar mı kalacak ?
Aşk için ölmeli aşk ozaman aşk :)

Olabilir elektrik meselesi bazı insanlara hemen kanımız kaynar bazen sebepsiz.
Kendinizi çok da kaptırmadan tanıyın işte ne güzel ilişkilerin en sevdiğim, en heyecanlı aşaması:dondurma:
Beni çok yoran bir ilişkiden sonra kalbimdeki sıcaklık hissi ilaç gibi.. Süslü bir kızdım son zamanlarda baya bırakmıştım dün yeniden başladığımı farkettim :bicak:
Ah biz kadınlar ne mükemmel kalplere sahibiz.. Teşekkür ediyorum:KK200:

Aşık oluyorsun,süper.. bu duyguyu yaşayamayan biçok insan var sen bakma onlara.. bütün polisler bekar mı kalacak ?
Aşk için ölmeli aşk ozaman aşk :)
Aşk kadınlarına ve aşka hayranım .. Biraz akıl uçuyor ama neyse olur o kadar:KK53: Hiç bir zaman ayhh aşkımmm seni seviyorum benim vazgeçilmezim, yegane yaşam sebebimsin diyen biri olmadım.. Odunum hatta , ilişkilerde Sanki erkek tarafı benim:KK70: Şimdi Allah'ın sopası yok gülüşü güzel bir adam var:KK57:

Adamlar kursuna kafa atıyor nasıl psikolojileri bozuk olabilir ki? Çelik gibidir o aslanların sinirleri be.

He tabi serefsiz her yerde serefsizdir. Meslekle alakasi yok. Mesela ben de biliyorum ileride yüksek sosyal statü sahibi olacak adamlar ama ı ı yok karamürsel sepeti daha haysiyetlidir onlardan.

Allah mesut etsin :KK66:

Bakmayın şöyle "olmaz, etmez" diyen mantık kumkumalarına. Şu devirde insanın içini ısıtacak doğru insanı bulmak ne kadar zor. Önemli olan o his işte. Hadi bakalım güzel olur inşallah :)

Hic polis sevgilim olmadi ama polislerle pek de hos anilarim yok :) ama kesinlikle polisler soyledir boyledir diyemem, her meslekte manyak var,genellemelere bakmayin. Taniyin gorun karar verin. Iyi olur insallah

Senin mantığına yatiosa ve anladigim kadariyla hoslaniosunda kimseyi dinleme derim... ben polis kıziyim eşimde subay bi psikolojik sıkıntı görmedim hiç ama evlendikten sonra sürekli tayinci olacaksın ve göze aliosan sonuna kadar git bence :)

Adamlar kursuna kafa atıyor nasıl psikolojileri bozuk olabilir ki? Çelik gibidir o aslanların sinirleri be.

He tabi serefsiz her yerde serefsizdir. Meslekle alakasi yok. Mesela ben de biliyorum ileride yüksek sosyal statü sahibi olacak adamlar ama ı ı yok karamürsel sepeti daha haysiyetlidir onlardan.

Allah mesut etsin :KK66:
Çok doğru :KK37: Aminnnnn :KK200:Mesela bende inşaat mühendisliğini bitirdim. Allah'ım tüm egoist , küçük dağları ben yarattım edasıyla yürüyen, geri zekalı sürüsü ( afedersiniz) bir aradaydı. Şimdi iyi yerlere gelenler yok mu var ama adamlar mı yok? içi boş, egosu şişik herifler kurban olun siz benim polisime. Hıhhh :KK45:

Hayır saçma değil çünkü ben "onu" ilk gördüğümde anladım hayatımın geri kalanını onunla geçireceğimi nitekim de öyle oldu. 2 ayda evlenme kararı 4. Ayda nişan ve 1 sene sonra da düğünümüz oldu. Hatta evliliğimiz darbe gününe denk gelmişti...

Hic polis sevgilim olmadi ama polislerle pek de hos anilarim yok :) ama kesinlikle polisler soyledir boyledir diyemem, her meslekte manyak var,genellemelere bakmayin. Taniyin gorun karar verin. Iyi olur insallah
Bende öyle düşünüyorum.. Tanımadan kestirip atmaktansa , bir gün keşke demektense .. Akışına bırakmak istiyorum. Belki de hayatım boyunca bir daha asla böyle ısınmayacak kalbim. Denemeye değer.. Di mi?:KK74:

Back
X