Polis-Asker Eşleri Tanışma

güzel sen planını yapmışsın.bizim tayinin çıkacağı kesin değilki.çıksa keşke ama hayırlısı 8 senedir burdayım.

yeter artık 4 senedir eşim burda bende ara ara gelir kalır sonra kaçardım
zaman geçti gitti.
şimdi aralıksız burdayım 3 ay çıkamayacağım burdan
iyice asosyalleşirim artık
1-2 aile dışında kimseyle görüşmüyorum ilçede.
o yüzden zaman geçse de yaz gelse
yavaş vayaş burdan toparlansam
yeni ev heyecanı başlasa
oraya gitsem yerleştikten sonra doğuma kadar konservelerle ilgilensem..
geçen yaz sadece domates biber karışımı yaptım deneme amaçlı, biber kabak patlıcanda kuruttum dolmalık için ilk kez
bayıldık kızlar tadından yenmedi.
o yüzden karar verdim
inanın bütün sebzeleri konserve yapıcam çok fena gaza geldim tadını aldıktan sonra.
sizde yapar mısınız, düşündünüz mü?

ben buraya ilk geldiğimde 2. aydan sonra alışırsın demişlerdi 9 ay geçti ben hala alışamadım ilk fırsatta kaçıyorum istanbula şubatta ordaydım mayıs haziran gibi gitmeyi düşünüyorum tekrar

sudan çıkmış balık gibi oluyor insan yaa
hele ön yargıyla gelip ortamdan soyutluyorsak kendimizi iyice bunalıyoruz
ilk defa komşuların sohbetine katıldım bahçede.
bi kaç gün unuttum kendimi sonra aralarında dedikoducu meraklı melahatlar beni sıkınca görüşmeme kararı aldım
izin vermiolar ki içlerine girelim
hele ev sahibim kadın 80 yaşında ama nasıl dinç
dedikoducu anaaaaaaaaaaaaammm düşman başına kafa ütülüyor
gerçi her yerde var o insanlardan
iyi seçmek gerekiyor

maşallah beceriklisn ama karnı burnunda bakalım nekadar yapabileceksin

ben burda kimseyle görüşmüyorum kafa dengi bulmak zor oluyor yaa
ayrıca hiç konserve yapmadım denemedim dee ama kış başlarken sağolsun kaynanam patlıcan biber kurutmuş ben seviyorum diye ama çok güzel arada yapıyorum yiyoruz

Son düzenleme:
maşallah beceriklisn ama karnı burnunda bakalım nekadar yapabileceksin

canım valla düzenimi kurayım bebek gelmeden yapıp bitirmek istiyorum.
hadi kurulukları satın alabilirim ama kesin domates biber patlıcan bamya falan yapmayı düşünüyorum
sadece domates ve biberden yaptım nasıl yedik anlatamam menemen türlü sote yemeklerinde ve bi çok yerde kullandım
deneme amaçlı olduğu için 7 kavanoz yapmıştım 20 gün de bittiiiiiiiiiiiii
kuruluklara devam hala ama bu kez cok kararlıyım sanırım 75 kavanoz dizicem.
biraz zor ama kararlıyım.
soy kes pişir koy kavonazlara.....
sıkıldım hormonlu şeylerden hemde çok pahalı
ama yazın yapacaklarım bana 100 e zor mal olur

lojmanda en azından senin gibi gurbetçiler vardır aralarında 1 tane de olsa insan gibi insan vardır ama ben bulamadım kimseyi..
ev sahibim çok kötü komşularda öle girip çıkmalarını takip ediolar insanların. resmen göz hapsindeyiz.
o yüzden kurtulmak istiyorum
yoksa ne var küçümsediğimden mi asla değil çok mütevazi ve alçak gönüllüyüm ama işte insan olana

bende buzluğa koyuyorum fasulye domates yeşil biber birde kırmızı yağ biberi iyi oluyo.bide senin yaptığın gibi sos yapıyorum.bu sene kurutmalığa ve yaprağa hasret kaldık.kurutmalık burda çok çabuk bozuluyor.asma yaprağı zamanınıda kaçırmıştım.ama bu sene yapraklar çıkar çıkmaz alacam.benim kurutmalıklarım genelde malatyadan gelir.gene oradan alırız.yada isteriz.

merak etme girdiğinin çıktığının hesabını yapanlar burdada var

ben 10 daireli br apartmanda oturuyorum.komşularım iyi ama pek görüşemiyoruz.bir tanasiyle çok görüşürüzm.kızımın doğumunda ve 2 düşüğümde de hastanede o baktı kızımın 2. annesi gibi.sağolsun çok yardımı oldu.malum uzaktayız annem gelene kadar 2 gün geçiyo.

sen bir kavanozda kullan o dediklerini bak gör tadını.... ben öylede yedim ama yapmayı düşünmüyorum belki bilirsin konserve gibi olmuyor yaa

öyle insanlarda var allah razı olsun iyilerine denk getirsin
bakalım ben nasıl insanlarla karşılaşacağım

sen bir kavanozda kullan o dediklerini bak gör tadını.... ben öylede yedim ama yapmayı düşünmüyorum belki bilirsin konserve gibi olmuyor yaa

öyledir tabiki.denerim bu yaz.ama kırmızı yağ biberinin konservede tadı değişiyo gibi oluyo buzluğa közleyip koyuyorum tadı aynı kalıyor.kavanozda denedim o kahvaltıda güzel oluyo.

merak etme girdiğinin çıktığının hesabını yapanlar burdada var

allah onları kör etsin.
geçen sene arabayla çıktım geri geri dar ve yamuk yolumuzdan
görmüşler aaaaaaa nasıl çıkardın karanlıkta dediler 2 tanesi de aynı anda izlemiş beni
dedim ki elinin körü
allahtan dereye uçmamışım nazarları değeememiş
yuh yani
banane milletin girişi çıkışı arabası zıkkımı

boşver takma kafana öyle insanları konuşmaya bile değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…